Magazin > VIP
64 ogledov

Finančno stanje Amber Heard naravnost smešno

amber heard, johnny depp Profimedias
Amber Heard je morala na sodišču razkriti, koliko zasluži in koliko zapravi.

Amber Heard in Johnny Depp, katerega premoženje je ocenjeno na 400 milijonov dolarjev, nista sklenila predporočne pogodbe, zaradi česar igralka verjetno skače do stropa. Trenutno še ni znano, kako velik del moževega premoženja ji pripada, zelo verjetno pa bo sodišče ugodilo njeni zahtevi po mesečni preživnini v višini 50 tisoč dolarjev.

Zakonca sta morala na sodišču razkriti svoje finančno stanje. Depp je lani zaslužil 30 milijonov dolarjev, Amber pa le 259.876 dolarjev. Za vlogo v filmu Dansko dekle je na primer dobila dobrih 31 tisoč dolarjev, za delo pri filmu Paranoja 45 tisoč, za vlogo v Vroči Mike XXL pa 65 tisoč dolarjev. Nekaj je zaslužila tudi z oglasi.

Na koncu leta ji na računu ni ostalo prav dosti – le 51 tisoč dolarjev. Amber ima namreč ogromne stroške - za najemnino zapravi 10 tisoč dolarjev, 3000 za zdravstveno zavarovanje, 2000 za prehrano, 2000 za restavracije, 2000 za oblačila, 10 tisoč za zabavo, počitnice in darila ter 300 za čistilnico.

Deppova odvetnica je že pred objavo teh podatkov izjavila, da Amber z zgodbicami o družinskem nasilju poskuša vplivati na sodišče in si tako zagotoviti čim večjo finančno korist.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.