Šport > Nogomet
17 ogledov

Flamini odstrigel rokave: Wenger besni

arsenal liga prvakov flamini EPA
Vezist Arsenala Mathieu Flamini si je pred tekmo z Marseillom s škarjami skrajšal rokave na svojem dresu, kar je ujezilo trenerja Arsena Wengerja.

Arsene Wenger in Mathieu Flaimini sta se znašla na bojni nogi zaradi dolžine rokavov na dresu londonskega kluba.

Arsenal je v petem krogu Lige prvakov premagal Marseille (2:0) in naredil pomemben korak k uvrstitvi v osmino finala. Trener topničarjev Arsene Wenger je bil zadovoljen s predstavo svojih varovancev, razjezil ga je le Flamini, ki je na lastno pest skrajšal rokave na svojem dresu. S tem je prekršil klubsko tradicijo, da celotna ekipa nosi enake drese, ki jih pred tekmo izbere kapetan kluba.

olivier giroud | Avtor: EPA EPA
Flaimini se je v začetku meseca sporekel z Vicom Akersom, ki skrbi za opremo Arsenala, o temi pa je po zmagi proti Marseillu spregovoril tudi Wenger. ''Ni mi bilo všeč in tega ne bo več storil. Presenečen sem bil, da si je to privoščil, tega si ne želimo,'' je povedal Wenger.

Flaimini se svojega trenerja, kot kaže, ni ustrašil, saj je posredno sporočil, da namerava še naprej kljubovati tradiciji kluba. ''Na vrhunskem nivoju igram že 10 let. Rad nosim drese s kratkimi rokavi, tako mi je pač všeč,'' je povedal Francoz.

Na tekmi je bilo ''kratke rokave'' moč opaziti tudi na dresu Olivierja Girouda, vendar je francoski napadalec rokave le zavihal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.