Slovenija
385 ogledov

Flixbus: Z avtobusom iz Ljubljane najpogosteje v München

Flixbus Flixbus
Mednarodni ponudnik avtobusnih prevozov FlixBus je junija začel ponujati tudi prevoze iz Slovenije. Po enem mesecu ugotavljajo, da so potniki iz Ljubljane najpogosteje potovali v München, na Dunaj in v Benetke.

"Potniki iz Ljubljane najpogosteje potujejo do Münchna, pri čemer so najbolj priljubljene predvsem nočne linije, ki so pogosto polno zasedene. Naslednji dve najpogosteje izbrani destinaciji sta Dunaj in Benetke. Pričakujemo, da bodo letošnje poletje priljubljene tudi linije do jadranske obale," je povedala Bettina Engert, vodja korporativnega komuniciranja. 

flixbus | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si

"Vozovnice do destinacij, kot so Reka, Crikvenica, Umag, Poreč, Rovinj, Pula, Zadar, Vodice, Šibenik in Split, vključujejo brezžično internetno povezavo, vtičnice med sedeži ter zagotovljen sedež brez dodatne rezervacije in z več prostora za noge," so sporočili. 

Iz šestih slovenskih mest: Ljubljane, Maribora, Kopra, Portoroža, Postojne in Bleda lahko potniki do osemkrat dnevno dosežejo München, Dunaj, Gradec, Berlin, Zagreb, Milano, Benetke in druge evropske metropole, več je tudi nočnih povezav, Iz Slovenije lahko direktno potujejo do 35 destinacij, s prestopom pa kar do 200. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.