Slovenija
53 ogledov

Slovenija se je znašla v britanskih medijih

Fontana iz Žalca v britanskih medijih
1/6
novice
O načrtu za izgradnjo prve fontane, iz katere bi teklo pivo, v Žalcu poročajo znani britanski mediji BBC, Daily Mail, The Telegraph. Novica se je znašal tudi na portalu The drinks Business.

O tem, da nameravajo v Žalcu s pomočjo denarja, ki so ga pridobili, zato ker je eden od njihovih občanov zadel na eurojackpotu, zgraditi fontano za 350 tisoč evrov, iz katere bo teklo pivo, smo na našem portalu že poročali

Novico so sedaj opazili tudi britanski mediji, med njimi svetovno znani BBC, Daily Mail in The Telegraph. Vest se je znašal tudi v nekaterih zabavnih medijih ter na portalu, posvečenem "pivskemu poslu" The drinks Business. 

O čem so še poročali

V zadnjem mesecu se je Slovenija v tujih medijih znašla v novici o zapletih s prevozom beguncev od makedonske do avstrijske meje, poročali so o hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ter izgradnji fontane, iz katere bo teklo pivo v Žalcu. 

V svetovnih medijih sta se znašli tudi dve pozitivni novici - odkritje slovenskih znanstvenikov o virusu Zika, ki ga je objavila ugledana britanska znanstvena revija, ter novica o človeški ribici v Postojnski jami, ki je izlegla jajčece.

Komentarjev 6
  • Avatar Leon
    Leon 16:07 13.februar 2016.

    Fontana bo privabila mlade iz celega sveta ,kjer bodo lahko dan in noč popivali brez nadzora staršev in policije ! Upam,da bodo zgradili tudi črpališče mladih želodčkov !

  • alibaba 16:29 12.februar 2016.

    Kaj pa o nesposobnosti naših politikov in ekonomistov se pa nič ne sliši v tujini?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:05 12.februar 2016.

    To sam kaže na to da Slovenci nismo budale in sam zato ker neki lepo zgleda ne bomo za vsako ceno podpiral. Ker Slovenci vemo da se v ozadju skriva korupcija. Ti pa to podpiraš! In ne je... 5% da ...prikaži več je cena šla gor za brezveze / da so se priskledniki prisesal na ta posel ipd oslarije. Če bi bil zaseben kapital bi bil takoj za. Javn denar pa ni za take ošabne kmetavzarske posle ki so na ravni olimpijskih iger. Polno enega denarja v nove športne površine ki po olimpijskih ostanejo prazne. Na sploh pa gre za nateg ker ni fontana ampak gre za avtomate za pivo. Fontana je ko tekočina prosto kroži v sistemu. Kdaj si še slišaš da moraš za vsakič ko hočeš da tekočina v fontani parkrat zaokroži dat denar? Neumnost in norost. Človek niti ne ve kaj fontana je pa se širokousti kak bi jo zgradil. Pijanček en.