Svet
6 ogledov

Pozabljivi Cameron hčer pozabil v pubu

David Cameron Reuters
Pred odhodom domov je šla osemletna Cameronova na stranišče, premierski oče pa je z ostalo družino odšel. Šele doma je spoznal, da eden manjka.

Britanski premier David Cameron je po nesreči pustil svojo osemletno hčerko v pubu in se domov odpeljal brez nje, potem ko je s svojo družino v družbi dveh drugih preživel popoldne, poroča Daily Mail. Ko so se odpravljali domov, je najstarejša od treh hčera šla na stranišče. Medtem je sam odšel v spremstvu varnostnika, njegova žena pa je otroke odpeljala v drugem avtomobilu. Predvideval je, da je Nancy s svojo mamo, njegova žena pa je mislila, da je deklica z njim.

Predstavnik vlade je povedal, da je bil predsednik vlade zmeden, ko je spoznal, kaj se je zgodilo. Poklical je v pub, kjer je bila hčerka na varnem, in se takoj vrnil ponjo.

Minuli mesec so premierjevi znanci povedali, da rad konec tedna po kosilu spije tri, štiri kozarce vina, v njegovi biografiji pa je mogoče prebrati kritike zaradi količine časa, ki ga nameni sproščanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.