Slovenija
197 ogledov

50 mio. evrov za smučišče nad Bohinjem

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • becar 14:56 19.maj 2013.

    Govorilo se je o likvidnostnih težavah tistih term, tako da ni vse tako lepo, seveda v kolikor je to res. Da se preveriti na Ajpes, vendar se mi ne da, niti nimam jaz kaj od tega.

  • varan 18:51 19.maj 2013.

    Lepo bi bilo, če bi bili povsod tako dosledni, "green field" Diner´s Club geniji.Če že Avstrija, potem najprej prevzemite njihov državljanski zakon in se ne bi mogli tako po SKOJ-evsko obnašati do posameznih mnenj.Vaši silogizmi z metulji in ...prikaži več višinami me ne ganejo.Vaše reakcije pa mi samo potrjujejo, da gre v resnici za nek digitalni nateg.

  • Avatar roksa
    roksa 13:31 19.maj 2013.

    Toti projekt mi smrdi po lopovščini!!!!!

  • sweetdogs 13:35 19.maj 2013.

    Zakaj že? V Sloveniji vlada paranoja in vse smrdi po lopovščini... Projekt bo financiram z njihovim lastnim in tujim kapitalom.

  • Boštjan Zule 15:17 19.maj 2013.

    Upam da jim letos rata.

  • Mitja Meznarec 16:06 19.maj 2013.

    2864

  • nina 08:14 20.maj 2013.

    To bo za tajkunske elite,ki imajo denar za take športe za navadne državljane ga zmankuje že za kruh saj nemoreš verjet tovarne bomo pa zapirali super strategija bravo Slovenij KAR TAKO NAPREJ KRIZE BO KMALU KONEC ,KO IMAMO TAKE PAMETNJAKOVIČE ...prikaži več "Z DR. MAG. IN KAKO NATEGNITI NAROD,DA BO RAJA ŠE NAPREJ ŽIVELA RASKOŠNO TO JEslovenija izgubljena dežela na sončni strani alp pod oblaki.

  • Lavdan 13:21 19.maj 2013.

    Vse bo super in nekaterim se bodo izpolnile sanje. Le še par norih bankirjev je treba najti, kar pri nas najbrž niti ne bo težko. Potem pa še garancijo države in Čokl in Kramar se bosta trkala po prsih.

  • sweetdogs 13:33 19.maj 2013.

    tipična slovenska... proti vsemu in proti vsem.Ko se vlaga v turizem in športne objekte, je treba vedno podpirat. To bo pridobitev za celo regijo. Čokli so pa tudi že pokazali, da vedo kako se stvari streže z Park ...prikaži več Hotelom, ki je tudi zelo velika pridobitev za Bohinj in je meni eden najlepših na gorenjskem.

  • literca 16:51 19.maj 2013.

    VARAN-zaradi takih kot si ti, raznih butsatih civilnih iniciativ in ne vem koga od zelenih poplpismenih, je Slovenija tam kjer je. Če lahko v Avstrioji delajo vse pri nas se vedno najde nadpameten za neki projekt. Vse ki zavirajo brez ...prikaži več pameti kakršen koli projekt bi morali odstranitri...v Avstriji imajo garažne hiše v skalah na 2500 m, imajo umetna zasnežena smučišča na 3500 m....že zdavnaj so ugotovili da to močno giode ledenikom...in pri nas? Vsak ki se organizira v CI in je pol pismen napsortuje vsakemu projektu , ki je dolgoročno za razvoj , zaposlitve , prihodnost in balginjo...toda to velja vsepovsdo samo v Sloveniji se najdejo extremisti ki nek projekt uničijo zaradi pameti, nseposobnosti vlade ...pol pa jamrate da ni služb?Prav vam je da ste brez služb...zavirat vse od veternih elektrarn zartadi ptičev, elektrarne zaradi some, smučišča zaradi enega butastega hrošča...?In kako naj potem Slovenija napreduje?Saj zaradi takih pametnjakovičov enostavno ne more...zato ne jokat

  • Melita Štros 21:38 19.maj 2013.

    Dragi varan!Včasih je bil Triglav visok 2864 m in je še vedno. Kar pa se tiče triglavskega narodnega parka - očitno še nikoli niste bili v Bohinju, zato tudi ne veste, da bo in je smučišče izven območja TNP.<br ...prikaži večr />Od svežega lufta se pač ne da živeti. Dajati komentarje za stvari ki jih človek ne pozna je popoln nesmisel. Isto kot bi jaz "šimfala" kaj delajo Prekmurci, Štajerci, Korošci.... ali pa Ljubljančani, pa ne živim tam. Sama foušarija, tako kot vedno v tej dragi Sloveniji. Zato pa smo tam, kjer smo. In še to: pod psevdonimom lahko vsak pljuva po drugih, nima pa jajc, da bi povedal na glas in pod svojim pravim imenom.

  • wolfyy 15:17 19.maj 2013.

    " V dolini je železnica, vlak pripelje praktično na smučišče, kar je z logističnega vidika izjemno pomembno,"popravek...v dolino pripeljeta dva jeklena profila, po njiju pa jeklena rjavina, ki se ji pri nas reče vlak.

  • varan 15:50 19.maj 2013.

    To je konec triglavskega parka.Nikar ne žigosajte "nerazumno upornega" lastnika.Tale gospod poslanec, Brane Golubovič, je nekaj takega kot Thaller v evropskem parlamentu, če se še spomnite.Vedite, da ima "projekt" delovni naslov 2863. To je bila včasih višina ...prikaži veča Triglava.Eko hotelir je klasičen cinik, ki zlorablja ta status.Gre za še en digitalno lep projekt. Bistvo pa je poseči v nedrje triglavskega pogorja z legalizacijo vseh "elitnih" črnih gradenj.Predvsem pa jih zanima dostop do vodnih virov, ki čakajo na potočnikovo evropsko direktivo, ki jim bo omogočila kolonizacijo.Pridružujem se tistim, ki zaznavajo smrad.

  • KOJAK 17:38 19.maj 2013.

    Super literca... točno tako je kot si napisala. Pri nas ne naredimo obvoznice zaradi nekega metulja, ne gradimo vetrnih elektrarn zaradi ptičev, lovska zveza bi rada razširila komercialni lov na zaščitene ptice ... NAROBE SVET.

  • KOJAK 17:39 19.maj 2013.

    Kaj je od Ljubljane do Bohinjske Bistrice se voziš samo 5 ur... Kobla ekspress

  • varan 16:50 20.maj 2013.

    Draga Melita, res ne poznam vaših lokalnih razmerij, toda prebiral sem diskreditacije "trmastega domačina", ki "ne da ene parcele". To je tako nizkotno in sploh ni osamljen primer v naši ljubi domovini, da se menda lahko oglasi tudi neBohinjec.Še ...prikaži veče posebej pa to narekuje praznično vzdušje ob največjem dosežku Slovenije od vstopa v EU, doseženem 1.mestu po koruptivnosti.Sicer pa ta isti članek, ki ga ponavljajoče objavljate, objavite v vašem občinskem glasilu, kjer se bo mogoče odzval kak primernejši bralec kot sem jaz.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.