Slovenija
133 ogledov

Afera Koprivnikar: Facebookovi podatki se ujemajo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Igor Đukanović 21:34 19.januar 2017.

    Smešno in še enkrat smešno. Slovenska država, pardon državni aparat, ne zna delati ničesar drugega razen ščititi sebe. Ko sem jaz tej isti policiji prijavil spletnega komentatorja, ki je cele dneve visel na spletnem Delu in si ob neki priložnosti ...prikaži večti spremenil svoje vzdevek v "Igor Đukanović" ter pod njim pisal neslanosti, ki mene grobo žalijo, za kar je predvidena zaporna kazen do dveh let. Ne, ni za žalitve. Je pa za krajo identitete drugemu človeku. No, tega človeka še do danes niso našli. Čeprav so vsi dokazi bili v Sloveniji na strežniku spletnega Dela. Očitno dane IP številke res ni bilo moč tri dni zapored nadzorovati, da bi slovenska policija ugotovila, kdo krade ime nekemu nepomembnemu državljanu. A zdaj, ko so užaljeni gospod premier, da so ustavljali "Njegovega" ministra, pa so FBI-jevi dokazi z nekega Facebooka, kar odenkrat dovolj dobri. Marš!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:00 20.januar 2017.

    Mogoče je pa kriv tvoj priimek,samo razmišljam no?

  • Hi5 09:29 20.januar 2017.

    Bravo Facebook. Se vidi kakšne barabe delajo v policiji. Sramota. Že tako bi morali biti policaji, če bi hoteli pridobiti neko spoštovanje državljanov, klaso boljši od nas samih in vzor z svojim vedenjem. Idealna situacija. Da pa se gre takšne ...prikaži več igrice predsednik enega od sindikatov, ki bi moral biti še nivo višje, pa je zgodba zase. In potem se policisti od njega, tudi po tem dogodku, ne distancirajo. Kaj še reči o policajih? Vse tisto reševanje življenj, neka kvazi dobra dela, padajo s tem, ko podpirajo tak drek, v vodo.

  • mirror 22:15 20.januar 2017.

    Šikaniranje državnega ministra s strani manjše skupine državnih uslužbencev iste države je pomembnejše kot komentar neznanega komentatorja. Če bi taisti komentator komu grozil, bi organi pregona takoj ukrepali po črki zakona. Uporabi pač psevdonim kot vsi, ali ga zamenjaj kot ...prikaži več gesla, kar je vsem dopustno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.