Avto
12 ogledov

Akrapovič tišči poln plin

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar atojeto
    atojeto 08:00 07.februar 2015.

    Ob tem Akrapovič nikoli ni grozil, da bo preselil delovna mesta in dobiček v tujino, kot to počneta Boscarol in Češko, ki jima nikoli ni zadosti. Občutek imam, da Pipistrel itak bolj živi od različnih EU sredstev. Nekateri bi pač ...prikaži več radi vse zastonj in ne plačevali davkov.

  • jakec1575 01:04 07.februar 2015.

    Človek ustvarja delovna mesta doma, čeprav bi v tujini precej lažje. Car. Bavčar pa je s svojo mrežo podjetih in sotajkuni uničil nekaj tisoč delovnih mest. Tako za šalo. Tako z lahkoto s tujim k***** po koprivama. Blagovne znamke, ki ...prikaži več so rabile desetletja so se prodajale slabše kot cenena kitajska roba. Vsi morajo na Dob, pa čeprav le na kratko in na odprti oddelek. 20 let se je pilo in žrlo zavestno na račun davkoplačevalcev. Kaj pa ti vejo, kaj pomeni narediti delovno mesto. Eno tehnično delovno mesto stane 100 000€. 15 let nobenega vlaganja v resen razvoj. 15 let smo zadaj razvojno. Če hočemo ostati solidni 15 let čistega usmerjenega garanja, ki pa temu narodu ni lastno. In to ne brez tujega vlaganja in knowhowa. Domači startupi so le kaplja v morje, pomaga pa. Bolano srce? Kaj pa 1000 ostalih src, ki so težko zaposljivi? Sori stari, ampak brez trenutka tvojega kajanja tudi brez naše milosti. Človečnost? Kaj pa tvoja? Kaj si mislil? Osamosvojitelji ste osamosvajali predvsem sebe. Pr

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.