Slovenija
486 ogledov

Akrapoviča trg prisilil v to

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 12:00 20.junij 2017.

    kje boš v črnomlju dobil dobre varilce, kjer se u glavnem ukvarjajo s pridelavo in porabo metliške črnine, kje bo magna dobila 300 ličarjev za novo fabriko ? ne bi rad filozofiral, ampak glede na to zgodbo, za koga akrapovič ...prikaži več dela tele auspuhe, je več kot logično, da se firma naredi-preseli izven slovenije ... ta država nikakor ni ugodna za biznis, fajn je tukaj živet, pa še varna je, ker nas rdeča mafija ščiti, ampak ni pa za biznis

  • TistoPravo 12:54 20.junij 2017.

    Akrapović še vedno išče varrrrrrrrr.....rnostnike za svoje bogastvo!

  • KOJAK 12:54 20.junij 2017.

    Naši ljudje so super varilci, tudi če se šele priučijo. Vseeno imajo slovenci v sebi neko prirojeno natančnost. Vem za firmo, ki je dala del proizvodnje za nekaj časa v Romunijo. Po dveh letih so preselili proizvodnjo nazaj v Slovenijo... ...prikaži več se jih enostavno ni dalo priučiti.

  • TistoPravo 12:58 20.junij 2017.

    Do tako ročnega in kvalitetnega varjenja ne more nikjer na svetu pripraviti za tak denar delat ljudi. In koga briga zdravje, ko bodo odslužena mlinček za izrabi in pozabo. Akrapović rabi samo varrrrr....rnostnike, za svoje bogastvo, in da imajo delavce ...prikaži več po komando. Pq da k seb ne pridejo od plinov, ker pol jih je najebou!

  • TistoPravo 13:38 20.junij 2017.

    Valda če nekoga tako dolgo vzgajaš v laži, mora že bit trdoživ in natančen....mislt pa čist nč, ker če bi začel.....bi težko živel v tej laži

  • TistoPravo 14:00 20.junij 2017.

    sprehajalec / 05.08.2016, 15:48Zapomnite si, nihče na svetu se vam ne bo bolj zlagal, kot ravno drug Slovenec, oziroma tisti ki živi na ozemlju Slovenije.

  • TistoPravo 14:00 20.junij 2017.

    In Akrapović je slovenec...sprehajalec / 05.08.2016, 15:48Zapomnite si, nihče na svetu se vam ne bo bolj zlagal, kot ravno drug Slovenec, oziroma tisti ki živi na ozemlju Slovenije.

  • Avatar Leon
    Leon 14:28 20.junij 2017.

    Najprej so osiromašili kadre z neuspelim usmerjenim izobraževanjem ,ki je izvalil poklicne kadre z 4.stopnjo ampak brez praktičnega znanja ,ki so nadaljevali študije izrednega študija in potem postali "doktorji" NEZNANJA ,ki danes posedajo po naših javnih državnih službah.

  • KOJAK 14:29 20.junij 2017.

    Tebi se je res nekaj hudega zgodilo v življenju, mogoče je čas da nanj pogledaš z lepše plati.

  • TistoPravo 14:44 20.junij 2017.

    Iz laži vzgojeni še ubijajo za zabavo....fujhttp://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/foto-stefan-20-ki-je-sodil-gasperju-ticu-danes-z-nasmeskom

  • bumbar 14:47 20.junij 2017.

    KOJAK ima 100% prav. Sicer pa Akrapovič, naredite eno svojih podružnic v Zasavju.

  • TistoPravo 15:01 20.junij 2017.

    Mene pa zanima, zakaj Akrapović ravno v Črnomelj blizu hrvaške meje? Zakaj ne en obrat recimo v Avstriji?? A mogoče zato, da bo tam dobil nadpovprečno pridne in natančne delavce za drobiž, če ne druzga jih bo privlekel čez mejo...<br ...prikaži več />Ali pa recimo en obrat v Srbiji? Mu bodo pekli čevapčiče na riti, ko jim bo on zdravje razlagou po njegovi formuli.

  • Avatar praufo
    praufo 15:31 20.junij 2017.

    se opravičujem, da sem tako naiven, torej skoraj ne morem bit slovenc ... res mi je žal, ampak vedno sem si želel, da bi bli slovenci boljšji ljudje kot so in da bi iz te države nekoč nastala res kvalitetna ...prikaži več država, vse pa kaže da je toliko gnilobe, da je celo pokojnemu pučniku žal, da se je vrnil iz nemčije, še bolj pa krambergerju, ki je padel pod streli ... ta država ima tako potenciale, po drugi strani pa gnije iz dneva v dan bolj ... in oprostite, to ni za resen biznis

  • ode 07:11 21.junij 2017.

    Res da je delovna sila v J/V Sloveniji cenejša, ampak tudi bolj lena in nestrokovna. Zanimivo bi bilo vedeti, koliko je na območju Črnomlja in širši okolici prejemnikov socialne pomoči in koliko je brezposeljnih. Lepo je v naši domovini biti brezposeln.

  • TistoPravo 15:07 20.junij 2017.

    To je zlo podobna zgodbica oz.lažnivo dejanje, kot je Helenca mislna da je njen mož diplomirani ekonomist in ne samo trgovec? V ozadju se seveda vedno skriva korist...je pač mislna, da bo pokasirača še več od hiše in xy stanovanj...ampk ...prikaži več že v začetku je vedela, da bo profit. Tako pa je tudi v tej zgodbi. Profit oz.že sama prodaja se sploh dela, ker je produkt ročno izdelan...tisti, ki ga pa dela ročno za drobiž medtem ko izgublja zdravje, pa je nič kaj zlatarju podobem v denarnici in je en navaden mliček za uporabo in izrabo. Naj si kupi robote, pa bo ugotoviu ...če ima sploh še kupca za take produkte robotsko izdelane. To znajo japonci sami, ročno pa ne morjo nbenga pripravit za ta dnar :))))

  • TistoPravo 15:36 20.junij 2017.

    Levičarska vzgoja na laži je bila dolga in draga. Zato so tud delavci v Sloveniji tako pridni in natančni, predani in zagnani. Nikjer na svetu ni laž tako strenirala ljudstvo, zato se naj Akrapović neha stalno izgovarjat na davke in ...prikaži več jokcat!Pošten človek podjetnik delodajalec dobro in kvalitetno "izšolan tako streniran" kader plača pošteno, hkrati pa pošteno plača tudi "trenerje". Torej trener je država Slovenija. Torej ali selitev čez mejo, ali pa se naj oba vključena člena v tem poslu pošteno plačata.

  • blueone 07:18 21.junij 2017.

    Koliko je plača varilca?

  • wizeman 10:48 21.junij 2017.

    Zakaj pa ne pride v Prekmurje? Toliko kvalitetnih varilcev ni nikjer drugje.... žal jih je čedalje več v Avstriji....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.