Zdravje /zdravje/prehrana
266 ogledov

Ali dlje živjo ljudje, ki jejo meso, ali vegeterjanci?

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 16:32 25.februar 2017.

    Za čilo dolgoživost so odgovorni geni, lahka odmerjena hrana in zmerno neekstremno gibanje. Šport v skladu s pripravljenostjo. Moja uspesnost, spocistost in produktivnost se je povečala z ukinitvijo mesa. Tega pa se ne dela čez noč. Ker je v telesu ...prikaži več določena struktura bakterij. Če menjate čez noč, telo stradate. Treba je poslusat svoje telo. Je pa nejesti meso okoljska druzbena odgovornost. Je pa res, da 2 mio Slovencev ne bo resilo sveta. Izogibajte pa se dimljenih klobas. Na njih pise rak zelodca in debelega crevesa.

  • matermila 08:43 26.februar 2017.

    Janez,od dobre klobase ni še nihče umrl,od lakote pa že na milijone.Sem iz družine,kjer je starost 90 let(po očetovi strani)normalna,kar pa za materino družino nikakor ne bi mogel reči,saj umirajo v povprečju nekje med 60 in 70 letom.To nima dosti ...prikaži več veze s hrano,pač pa z geni.Če sem pobral od vsakih nekaj,pričakujem okoli 80 let,kar je spoštljiva starost in si zaradi hrane ne belim las.Rad imam meso in mesne izdelke in jedel jih bom dokler ne preminem.Umrl bom sit in ne nabasan s solato.

  • Janez_53 15:39 25.februar 2017.

    K0libri, tvojo "teorijo" pobijejo vsi današnji stoletniki, ki ti iz prve roke povedo, da so kot otroci in mladostniki živeli večinoma v velikem pomanjkanju, ob večinoma slabi in količinsko pičli hrani. So pa v glavnem od malih nog trdo delali, ...prikaži več mnogi do pozne starosti. Glede zdravstva v času mladosti današnjih stoletnikov pa itak ni vredno, da bi govorili! Kakšno pa je bilo zdravstvo v letih okrog 1920 pa tja do 1980, ko so ti stoletniki bili stari okrog 60 let? Torej - razmisli o svoji "teoriji" in poglej realno na svet.

  • Avatar praufo
    praufo 10:17 25.februar 2017.

    delno se strinjam, ampak zadnje čase je meso ceneje kot zelenjava, no res pa je, da je težko rečt če gre sploh za meso, žival nabašaje s tistim kar dobijo pod roke, jo zakoljejo, razrežejo in potem temu rečejo meso

  • tomaz 10:05 25.februar 2017.

    Če uživaš hrano uravnovešeno in toliko, kolikor ti telo narekuje, ni škodljivo ne eno ne drugo. Če si pa vtepeš v glavo, kako je nekaj škodljivo, ti ob pa tisto zagotovo škodilo...Tko to je .

  • k0libri 17:39 25.februar 2017.

    Res je, vsi trije stoletniki pobijejo teorijo - po teoriji robnih podatkov in zmišljevanja podatkov, kaj da so jedli (žagovno in pesek).

  • Rafaelus 16:28 26.februar 2017.

    Ljudje s krvno skupino 0 so mesojedci in ljudje s krvno skupino A pa rastlinojedci. Če veste zase ali prijatelje kakšno skupino imajo se lahko o tem sami prepričate. Zato pa ena raziskava kaže tako in druga drugače.

  • k0libri 09:16 25.februar 2017.

    Vam jaz naredim raziskavo:- reveži nimajo denarja za meso,- zato jedo zelenjavo,- nimajo tudi denarja za zdravstvo itd.- izpostavljeno so mamilom, alkoholu itd.- njihova kvaliteta življenja je slaba ERGO: njihova življenjska doba je ...prikaži več krajša.Ko bodo raziskave vse te faktorje izločile iz enačbe, se pogovarjamo dalje.

  • matermila 08:45 26.februar 2017.

    Pa še to:kadim in spijem kako pivo,pa sem pri 60-ih,še zdrav kot dren,delam po 10 ur na dan,kar s solatami pač ne bi zmogel.Lep dan želim,pa dobro pečenko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.