Magazin /magazin/film-glasba-tv
28 ogledov

"Almirjeve besede so me prizadele"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • radsemastimzmesom 09:44 27.november 2014.

    Denis in Leon iz šova Kmetija NZ sta tudi samozavestna in dobra v tem kar počneta, pa nekateri govorijo, da si zmage ne zaslužita. Dvojna merila ali kako?

  • smejka 09:57 27.november 2014.

    almir...ne bi dodala da je kot osebnost pa...

  • c1305166 10:17 27.november 2014.

    Jaz govorim o Gostilni, ne o Kmetiji. Na kmetiji znanje in kreativnost nista pomembni kategoriji, poleg tega tam ne glasujejo gledalci ampak se sami ven mečejo. Tam si bo zmago najbolj zaslužil zmagovalec, saj bo najbolje odigral igro, v gostilni ...prikaži več pa naj ne bi šlo toliko za igro temveč za kuharijo, gostilno, kreativnost, skratka, kdo je najboljši chef. Naj bi, ampak ne. Torej, glede na tvoje besede, ker predvidevam, da navijaš za Leona in Denisa, da ne gre z dvojna merila v gostilni navijaš za Almirja al kako?

  • radsemastimzmesom 10:21 27.november 2014.

    Šov je zasnovan tako kot je in na tvojo žalost glasujejo gledalci. Če ti ni všeč, ga ne glej ali pa ustvari svoj šov, kjer boš ti odločal kdo je najboljši kuhar in kdo bo zmagal.

  • patron 10:39 27.november 2014.

    vale, odjebi tega bosanca.......naduvanega......ta ksiht ne paše v naše okolje....

  • c1305166 10:46 27.november 2014.

    Saj, v tem je dejanski problem, ki ga večina noče priznati. Valerio je slovenc, Almir pa bosanc. Ksenofobija je še kako prisotna. Žal.

  • patron 12:51 27.november 2014.

    jaz mu stroke ne oporekam, pač pa njegov karakter. oz zahrbtno blatenje.....prav to ga je pokopalo, sem pa za to, da zmagovalce izbere žirija iz stroke.....pa naj se pol zgrizejo med sabo.....

  • lilija333 13:10 27.november 2014.

    Sploh ni noben problem v tem, da je Almir iz druge države. Ljudem se je zameril njegov, Markov in Anžetov KARAKTER! V tretje je že ta šov, pa se v nobeni pretekli oddaji ni to dogajalo, da bi se tekmovalci ...prikaži več spravljali na nekoga, ki jim ni nič naredil!! Meni je šlo na bruhanje, ko sem poslušala komentarje teh treh fantov. :(

  • dragec 13:36 27.november 2014.

    Almire, uživaj v bureku

  • VIKTTOR 05:39 29.november 2014.

    Nič ne pomaga , če je v gostilni dobra hrana, če pa ne čutiš dobrosrčnosti in iskrenosti personala. Pri njemu bi se počutil: "požri, plačaj in pojdi!

  • VIKTTOR 05:51 29.november 2014.

    Valerio, ne sekiraj se, si kreativen in zelo sposoben kuhar, urejen in tudi uglajen, ter srčno iskren do gostov, skratka tak kot mora biti pravi gostinec ! Ostalim pa ne manjka veliko, ampak tisto malo je bitno kako te sprejmejo ...prikaži večejo gostje.Valerio, ko boš imel svoj lokal, " pridm htebi " na manjado.

  • c1305166 10:39 27.november 2014.

    Gledalci ne odločajo, kdo je najboljši kuhar, kdo to je je včeraj Bine jasno povedal. Almir. Ni treba meni nič odločati ali imeti svojega šova. Gledalci pa odločajo, kdo jim je najbolj všeč, kar pa s kuhanjem nima nobene veze. ...prikaži več Jaz samo izražam svoje mnenje, da bi morali dati več na strokovnost in manj na všečnosti. Vsaj v takih šovih, kjer naj bi bila pomembna kreativnost in znenje. V drugačnih šovih, kot je npr. Big Brother pa naj odloča všečnost. In nisi odgovoril na vprašanje.. torej si za Almirja, da ne boš imel dvojnih meril?

  • radsemastimzmesom 11:56 27.november 2014.

    Nikjer nisem napisal, da gledalci odločajo kdo je najboljši kuhar. Napisal sem samo, da oni odločajo, kdo bo ostal v šovu (oz. kdo bo šel ven). Lahko pa si ti ustvariš svoj šov (tekmovanje), kjer boš ti postavil pravila tekmovanja ...prikaži več in boš lahko sam odločal kdo je najboljši kuhar (šef). Oz. najbolje, da kontaktiraš PRO-PLUS in jim razložiš krivico, ki se dogaja in da morajo spremeniti koncept šova. Almir je koncept šova zelo dobro poznal in to, da sedaj igra užaljenega otroka in ne zna sprejeti poraza je milo rečeno patetično. Enako se je dogajalo z Mihom aka "rad označujem ljudi za homofobe" iz Kmetije. Užaljen otroček...

  • mymind 13:55 27.november 2014.

    Almir je itak že v vseh tednih dokazal, da je zamerljivec in vidi samo sebe in samo on in oh in sploh. Saj kuha dobro, kot oseba pa je tema. Valerio je pa tu edini, ki res kaže veselje do ...prikaži več učenja, hodil je še do sedaj na tečaje, pozna zadeve in ni prišel samo po denar in slavo.

  • c1305166 09:25 27.november 2014.

    Saj ima prav. Če bi iskali najboljšega kuharja, potem bi Almir ostal. To je jasno nakazal tudi Bine. Pri nas je dobre treba potlačiti, še posebaj če si "nadutež" in "egoist" upa na glas povedati, da je dober. To ne ...prikaži več gre tako, treba je biti tiho in ponižen, pa te imajo vsi radi, čeprav nisi najboljši. No, sicer pa za to Valerio ni prav nič kriv, gledalci pač tako glasujejo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.