Magazin /magazin/film-glasba-tv
49 ogledov

Andreja vrgli iz Kmetije

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • edvard 10:25 01.november 2014.

    Če so prišli na kmetijo zaslužit 50 tisoč €, potem bi bilo treba Laro in Žano nemudoma odstranit z kmetije, ne delata ničesar drugega razen konflikte na kmetiji. Miha bi pa moral poleg Andreja z kmetije, on je krivec za ...prikaži več konflikt, ki se je zgodil. Planet TV se naj pa zamisli nad tem, kako ščiti tega geja, ki je v sramoto vsem gejem. Te gejevske zgodbe ne bom gledal več.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:29 01.november 2014.

    Oba bi mogla vn. Oba mata res nagravžne prijeme pri tem kako ravnata z drugimi. To da se iz enga norca delaš je totalna bedarija in grdo. To da pa na žalitev odgovoriš z fizičnim nasiljem pa da greš na ...prikaži več isti nivo al pa še niži je pa tud tok butast da bl ne bi mogl bit. Čustva je treba kontrolirat madona..sj nismo opice.

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:09 01.november 2014.

    Če je že tako, da je moral Andej s Kmetije, bi bilo prav da me šel ven tudi M. Kdo pa bo sedaj drugi dvobojevalec?

  • maresem 08:55 01.november 2014.

    Še premalo ga je stisnil za tisto golšo.

  • sivka 09:52 01.november 2014.

    isto v celi SLO. Manjšina terorizira večino. Kdaj bomo spregledali?

  • Avatar čavez
    čavez 10:51 01.november 2014.

    Ogledalo slovenske kulture.

  • smejka 12:18 01.november 2014.

    TV Planet samo dokazuje kako smo gledalci "za luno" in gledamo,razpredamo....če bi te traparije ignorirali,jih ne bi bilo

  • patrijarh 14:44 01.november 2014.

    Sta z Mihom v isti stranki.Kera dekleta pa ,Lara in Žana mogoče.To sta čisti primerek naših prapraprednikov,ko so hodili še po štirih.

  • francl12 17:19 01.november 2014.

    Ta odaja je prav nagravžna - sami pedri in lezbače - kdo sploh lahko gleda te spolne iztirjence - samo župnik jim še manjka, pa bodo komplet...

  • ecco 19:14 01.november 2014.

    Ne zagovarjam Miha, ker je res nesramen. Ampak tudi Andrejeve žalitve na račun gejev so čist preveč. S tem ni žalil samo Miha ampak vse geje. Ali se je kdo vprašal zakaj njegovi otroci ne želijo imeti stika z njem? ...prikaži več Nesramnost pač ni prepovedana! Saj zato so te oddaje, da se tekmovalci prepirajo, spletkarijo, žalijo in nič ne delajo. O tem so si vsi isti.

  • ecco 19:15 01.november 2014.

    Poštenega delavca!? Še njegovi otroci ne želijo imeti stika z njem! Tudi on je izredno nesramen in spletkarski!

  • ecco 19:19 01.november 2014.

    Večina te oddaje gleda ravno zaradi tega, da se potem zgražate in si domišljate da ste boljši od njih! V resnici pa ko si "zaprt" z nekimi ljudmi s katerimi tekmuješ za nagrado postaneš vse kar v resničnem življenju ni ...prikaži več nujno da si! Jaz bi jim dal še alkohol in še več obratov. Moraliziranje je tukaj odveč!

  • mirko 23:14 01.november 2014.

    "saj nismo opice"Ne vsi v tej državi, jih je pa kar veliko. Tile, ki pa nastopajo v tej oddaji Kmetija, so pa zagotovo vsi, pa še kaj slabšega od opic.

  • LAKI1 12:44 01.november 2014.

    Ni pošteno, tudi , če bi ibl sam na mestu Andreja, bi se verjetno še slabše končalo. Škoda da je Miha uporabljal tako nizke in žaljive besede. V tem primeru, bi morala oba ven!!!. Že takrat , ko se je ...prikaži veče je izvajal psihični način nad dekleti, ste se dragi Planetovci morali vključiti in danes teh sramotnih oddaj ne bi gledali.Zaradi tega bo verjetno tudi gledanost oddaje manjša.

  • Tiatia 11:48 01.november 2014.

    Planet TV je popolnoma zgrešil s to potezo, da je Andreja poslal domov. Če je že bil to tak prekršek, da je moral Andrej domov, potem BI MORALA ODITI IN BITI DISKVALIFICIRANA oba : Andrej in Miha. Planet TV pa ...prikaži več je dal nauk : uporabljajte in izvajajte psihično, verbalno nasilje,to je dobro, pravilno in dovoljeno! Čeprav nam je vsem jasno, da je psihično nasilje lahko hujše od fizičnega, a Planet Tv to očitno zaradi gledanosti odobrava ! PRVI, ki bi moral iti domov JE MIHA - res je igra, a to, kar si je dovolil on v odnosu do Martina ( dvojčka, a pamet ima samo eden; je tumpast; je nevretenčar in šekaj ), do Jasmine ( debela pras..... neumna) in do Andreja ( norčevanje iz njegovih telesnih hib), je nizkotno, podlo in tega Planet TV, kljub temu, da je gej ( če Planet TV zdaj s tem hoče poudariti, kako je strpen do gejev), NE BI SMEL DOPUSTITI! Dragi Planetovci : udarili ste mimo s to odločitvijo in samo prenašate sporočilo : uporabljajte psihično nasilje !

  • tinkaratolkac 12:20 01.november 2014.

    Dvoličnost ne pozna meja. Danes se vas večina zgraža nad Mihom, ste pozabili ali ste slučajno prezrli psihični teror nad dekleti. Tisto je bilo neprimerno bolj izrazito, sploh s strani Klemna, katerega so pa pri teh dejanji podpirali vsi ...prikaži več ostali. Samo vprašanje časa je bilo kdaj bodo stvari odšle izpod nadzora, saj bi morali že takrat postaviti meje in ločnice psihičnega nasilja.Klemen je takrat odkrito priznal, da se raje izloči, kot da pride do česa hujšega. Že ta izjava pove marsikaj.Zato sedaj obsojat Miho in hkrati zagovarjat dejanja Andreja, je smešno. Do trenutka obračuna je tudi Andrej na zelo nizkoten način psihično maltretiral Miho. Razlika med njima je samo ena: eden od njiju je psihično vojno vzdržal, drugi jo je hotel rešiti na fizični način.

  • drenca 14:02 01.november 2014.

    Tukaj se vidi da naša država podpira geje,lezbike,medvede nedelavce....samo poštenega delevca je pa takoj treba uničit.Pa naj bodo to politiki, pop tv, planet tv ali ali ali....SramotaMeni se je Kmetja zasrala in je ne gledam več.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.