Avto
142 ogledov

Audi sporočil, kateri njegovi avti imajo lažnivo kodo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 17:13 28.september 2015.

    Vsi avti ki nimajo adbluja ne dosegajo standardov in tle je ves problem. Me pa res zanima kdo gre kupit avto s tem da gleda kolk izpusta ima??

  • Ferluci 19:18 28.september 2015.

    Potrošnik ima od tega veliko: čisti zrak, brez škodljivih trdih delcev. Država na račun prevare pa izgubi: namesto, da bi pokasirala več dajatev, na račun takoimenonanih 'kvazi' čistih motorjev dobi manj okoljske takse, ki jo naj bi investirala v čiste ...prikaži veče tehnologije. Zato tožbe, torej razlika dajatev (ki jo bo moral plačati proizvajalec) in kazen za zavajanje.

  • jakec1575 19:17 28.september 2015.

    Krivda je povsem na strani proizvajalca, ki bi moral to mastno placati vsaki državi za ogrozanje javnega zdravja, saj v mestih se nikoli ni bilo toliko dizlov kot jih je danes. pricemer so NOx tisti problematicni del, ki ubija in ...prikaži več jemlje na tisoce zivljenj.

  • Avatar praufo
    praufo 17:40 28.september 2015.

    Greš na tehnični pregled, pa ti nataknejo en dolg ror na auspuh, pa merijo vsebnost takšnih in drugačnih snovi. Vozilo je bilo v Sloveniji uvoženo in homologirano in tudi pošteno plačano s strani uporabnika (neto cena + ddv). Kaj imam ...prikaži več torej jaz uporabnik tega vozila s tem izpuhom ? Kaj naj spremenim, kaj naj naredim ? Naj vsak mesec vozim avto na servis, pa da tam testirajo izpuh ? Naj se proizvajalci, ali pa tisti, ki se grejo to politiko, postavijo standarde, kaj in kako. Potrošnik nima in ne more imeti nič s tem. Mi rabimo samo prevozno sredstvo. Ali kako ? Obstaja čista tehnologija, ki pa še dolgo ne bo zaživela. Recimo vozila na gorivne celice so že davnaj razvili, pa nekako ne zaživjo. Zakaj ?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.