Avto
10 ogledov

AVP: Za dobro državljanov naj prekinejo stavko

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kungfupanda 09:50 12.april 2016.

    Malce tragikomično, da take komentarje piše oseba, ki je očitno vozila pod vplivom alkohola in se tako res odgovorno vedla v prometu. Da si se udeležil programa, si si popolnoma sam kriv (sicer ti pa sploh ne bi bilo treba ...prikaži več iti na program). Da pa te malo poučim, v pravilniku je določeno, da se program izvede v dveh srečanjih. Zdi se, da sta tvoja komentar bolj produkta jeze in neznanje z željo zavajanja in spodbujanja nestrpnosti. Če se motim, se ti pa iskreno opravičujem.

  • Johan Spohan 15:33 11.april 2016.

    Direktor AVP pa je zagovornik pijanega kranjskega župana, povzročitelja nesreče.

  • mb 14:21 11.april 2016.

    "Odslej naj bi se specializiranega tečaja za vožnjo motorja obvezno udeležili vsi, ki bodo opravili izpit za kategoriji A in A2"...seveda. pa še kaj. samo za denar se gre. kaj ti pomaga če imaš recimo zeleno, bedak ...prikaži več v avtu pa prižge skozi rdečo v tebe ( in seveda obratno ) se mi je že več krat zgodilo.bedaku noben tečaj ne bo pomagal5 mrtvih motoristov pa že gremo juhu nov obvezen tečaj. kaj pa kolesarji, pa pešci ( da ne govorim o avtomobilistih )naj gremo vsi na obvezen tečaj za vse....banana država

  • NeAnonimni 15:16 11.april 2016.

    Popravite ceste!!

  • izRODEk 14:14 11.april 2016.

    PS: Ne bom pozabil edukacijske delavnice za 140€ pri AVP: moralo bi biti 1X 6 ur, razdelili so na 2X3 ure, v resnici je bilo 2X po 1uro in 10 minut nakladanja na ravni otrok s prilagojenim programom. Bilo nas ...prikaži več je okoli 15, sedaj si pa izračunajte, koliko zaslužijo s takimi predavanji. Briga njih za prometno varnost: gre le za denar in koristi. Mafija. In tile iz Agencije za varnost v cestnem prometu so eni najhujših v državi!

  • izRODEk 14:11 11.april 2016.

    AVP (ki je med drugim podaljšana roka mafije iz SD in SMC) poziva Policiste, naj prekinejo stavko. Da bi pa pozvali vlado, naj ugodi zahtevam policije, to pa ne?Boste videli, kaj se bo zgodilo čez določen čas: tako ...prikaži več levi kot desni bomo skupaj, s puškami preganjali te, ki se danes mastijo na naš račun v strankah SD ali SMC.Tu ne gre niti slučajno več za leve ali desne: gre za privilegirane (SD, SMC) in vse ostale. Na nas pa je, ali se bomo mi še naprej delili in mučili eden z drugim na bazi ideoloških razlik ali pa bomo končno stopili skupaj in pregnali te barabe kot so Cerar ali pa Anja Kopač Mrak in njihove pajdaše!SF/SN!

  • Hi5 15:13 11.april 2016.

    Dejte nehat s takimi naslovi, da ne bo komu slabo. Statistika po večini Evropskih držav je letos takšna, da je več nesreč, pa ne stavkajo po večini teh držav. Tako da stavka naših vrlih policistov nujno ne vpliva na število ...prikaži več nesreč. Morda kak manjši delež, veliko pa ne. Naredite temeljito študijo, pa vam bo jasno da policijska stavka ni tista, ki bi pripomogla k zmanjšanju nesreč.

  • Lavdan 15:33 11.april 2016.

    Problem je v glavah motoristov. Ne zavedajo se da so slabo vidni. Vozijo z bistveno večjo hitrostjo kot avtomobili in s tem presenetijo voznike avtomobilov. Vozijo med kolonami in jim razbijajo ogledala včasih tudi padajo zaradi tega. Sekajo ovinke in ...prikaži več na žalost ne samo pregledne. O vožnji po zadnjem kolesu in dirkanju med avtomobili sploh ne bi. Tudi starost je problem, če se pretirava. Z vsem tem mislim da policija nima nobene zveze.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.