Svet
18 ogledov

Avtentičnosti fotografije Salopekove usmrtitve še niso potrdili

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • se_eden 13:47 13.avgust 2015.

    ne vem zakaj bi za Hrvata veljalo drugače. do sedaj so bili Britanci, Nemci, Američani.. in razen javne obsodbe in klicov na pomoč, ni bilo nobenega uspeha. zdaj, Hrvata, se ga pa bodo usmilili....

  • KLOBO 13:55 13.avgust 2015.

    A ti še ni jasno, da se imajo kockasti za več vredne, kockasti si vzamejo pravico, da sporazume, ki jih podpisujejo ki pa niso v njihov vprid, ne spoštujejo, da nategujejo vsakega, ki ima 5 minut časa, da izvajajo nezakonita ...prikaži več vohunjenja, vendar TO so KOCKASTI, ti lahko počno vse, vsaj tako mislijo !!

  • allstarr111 15:05 13.avgust 2015.

    Paše neki, naši klošarji iz parlamenta nebi niti izredne seje sklicali, ker so jebeno nesposobni oz. bolj opravilno nesposobni.Hrvatom lahko samo damo KAPO DOL ker so vsaj poskusili in je njihova ZM bila na kraju dogajanja, pri nas ...prikaži več bi Korle verjetno razmilsil če je smotrno prekint dopust,

  • Majazmaja 12:22 13.avgust 2015.

    Upam, da bo med tistimi, ki ga je Isis izpustil. Glede kvalitete članka pa samo to: KATASTROFA!!! S. H. H., ste končali osnovno šolo? Glede na pravopisne napake, ki ste jih naredili, sklepam, da ne. O slogu pa ...prikaži več raje ne bi ...Po pisanju Jutarnjega lista, (NI VEJICE!) je po doslej znanih informacijah jasno, da je bila fotografija digitalno (ZAKAJ 2 PRESLEDKA?)obdelala (-> obdelaNa), da (-> SAJ) je na njej mogoče opaziti dve senci, ki bi lahko bili senci morilcev. Številni posemezniki, organizacije in politiki, med njimi hrvaški premier Milovanović (MANJKA VEJICA) so pozvali ljudi, daj fotografije ne objavljajo.Fancoska (FRancoska) družba Compagnie Generale de Geophysique (MANJKA VEJICA) za katero je delal Salopek (MANJKA VEJICA) medtem razmišlja o umiku iz Egipta.(MANJKA PRESLEDEK)Njihov tiskovni predstavnik Christophe Barnini je povedal, da se s strankami pogovarjajo o razsežnostih tveganja, če ostanejo v državi.

  • allstarr111 14:59 13.avgust 2015.

    Vi ki nabijate čez hrvate ste v čisti zablodu UMA, ma ta revež nima nobene veze pa lahk bil magari ROM, amerikanec, ali celo Libijec ali morda celo iz sirije.Človek je "najverjetneje" mrtev oz ubit s strani določenih ...prikaži več osebkov ki propagirajo neko vero ki naj bi bila najbolj miroljubna in humanitarna. Tsko da se ve ksj ponarest v bodoče, NPR Mossad je ob eni takih prilik UGRABIL celo družino enaga od urgabiteljev (so meli srečo) In dam JIM POPOOLNOMA prav, naj še oni občutijo kako zgleda trepetat za sorodnike.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.