Slovenija
139 ogledov

Bešić Loredan z Brecljem in brez Šoltesa

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:38 29.marec 2014.

    Če njemu skupajz Brecljem ne uspe tud nobenmu drugmu nikol ne bo. On je zadnja šansa da se zdravstvo reši. Nobenmu drugmu v zdravstvu ne verjamem čist nč več. Sam je pa neki res ane. Če navjo ga podprl pr ...prikaži več pr reformah in glasoval za boljše zakone politiki pol še tok dobr človk ne more kej dost spremenit.Me pa zanima kako to da Šoltesa ne bo zravn? Kakšn posebn razlog?

  • allstarr111 18:20 29.marec 2014.

    Odgovor glede plače v Švici in razlogu da bi lahko pri nas zadoviljivo delal za recimo pol manj, ne pije vode. Treba tole malo prevetrit, ker je lahko trojanski konj lobijev, tako bo zadeva potekala gladko naprej, Štefanec pa niti ...prikaži veči dojel ne bo che successo :)ssNe vem, bo čas pokazal svoje, itak pa bo letos odneslo pete is SLO okoli 25.000 mladihtko da jest bom med njimi, bom pa spremljal zgodbe preko neta in to je to, pač pametnejši odneha ni druge aternative kot zapustitev države ki te duši.Bi pa lahko folk zjebal NLB in ostale akterje s preprosto metodo, zaprtje računa in basta, tistim ki je kaj do te države atako in tako nimajo veliko na banki razen minusa, tko da zgubit nimajo kaj.

  • mph 14:30 29.marec 2014.

    Izgleda pozitivno in morda bo pravi za to mesto. Ampak glavni problem ni zdravstvo, javna uprava, in bla bla bla. Problem so barabe, ki so izropale Slovenijo, da zdaj ni denarja. Ja, ja, ... seveda, korupcija, popoldanske ambulante, .... bi ...prikaži več pa po mojem lahko bilo tega 100x toliko brez škode za finance Slo, če ne bi bilo drugih problemov.

  • lovecljubljana 14:55 29.marec 2014.

    tako je

  • lovecljubljana 14:59 29.marec 2014.

    Stefanac iz KPK ima tudi staro mamo v PS KI BO KO boizdan ukaz predsednika stopila v borbo za korupcijo

  • depresija 18:35 29.marec 2014.

    In potem boš iz tujine pametoval po forumu, kako je v Sloveniji vse v p.izdi, v tujini se pa cedita med in mleko... Bon voyage!

  • Scott 23:34 29.marec 2014.

    Da bi bil Bešić močnejši od Zemljarića močno dvomim?

  • dragec 08:26 30.marec 2014.

    BRECELJ JE VEDEL ZA VALDORTO ......IN KAJ JE UKREPAL?????SSDSS, TAKOJ V AKCIJO IN POIZVEJTE VSE PODROBNOSTI O TEM TIPOSU

  • sweetdogs 13:39 29.marec 2014.

    Če ga ne imenujejo, bodo s tem samo priznali, da imajo vsi prste v marmeladi in nimajo interesa, da se kaj spremeni.Bešić Loredan & Brecelj trenutno edina v zdravstvu, ki imata 100% čiste namene in imata jajca, da ...prikaži več obračunata s svinjami ob koriti. Dream team!Srčno upam, da ne bodo imenovali spet nekega kvazi ministra, ki bo zdržala samo en mesec, medtem bodo pa skorumpiranci naprej kradli davkoplačevalski denar.

  • mirko 17:11 29.marec 2014.

    Danijel Bešić Loredan, če boš res prevzel ministrsko funkcijo si daj na glavo čelado, kajti lobij, ki neupravičeno sesa iz zdravstvene blagajne denar, že pripravlja gnojnico, ki ti jo bodo začeli polivat po glavi prek medijev. Tako dolgo, dokler ne ...prikaži več boš onemogel in boš odstopil sam, ali ti bodo pa podtikali vse mogoče, da se te bodo znebili. NE BO LAHKO, VERJEMI, DO SEDAJ JE ŠE VSAK ODLETEL. Upam, da si res tako trden kot praviš in korajžen, da boš kaj naredil, da boš svinje nagnal od zdravstvenega korita, ki jim po zakonitosti ne pripada

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.