Svet
86 ogledov

Bo Slovenija zavračala hrvaške vlake?

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • drejca1 18:32 12.januar 2016.

    A lahko kdo pove , zakaj se na naši meji ne dela to, kar delajo Avstrijci ? Kje je sedaj šengenska meja ' V Avstriji ? Pri nas, pred mejo bi bilo potrebno že vse pregledati in spustiti naprej samo ...prikaži večo tiste, ki imajo vse dokumente in za katere so naši sigurni, da jih bo Avstrija sprejela. Vse ostale pa pustiti na vlaku pred našo mejo in naj se potem Hrvati ukvarjajo z njimi. Mimogrede jih bomo dobili nazaj 10 tisoč, tistih problematičnih , ki jih drugje ne marajo. In kaj bomo z njimi ? Se bomo vsak čas bali it na cesto ?

  • sprehajalec 22:40 12.januar 2016.

    Hrvati se Madžarov in Srbov bojijo, Slovencev ne. Če bo treba, bodo sami odstranili ograjo. Treba je uporabiti radikalna sredstva, tudi morda strelno orožje, Sedaj ni to več važno, razmere so popolnoma drugačne, to ni več tamle Piranski zaliv pa ...prikaži več Sveta Jera. Tukaj so vložki veliko večji.Cerar poslušaj, ponoči ti režejo ograjo. Če bo treba, bodo migrante nagnali nanjo. ZANETI MEJNI INCIDENT, da bo meja postala nevarna in se je bodo kot nevarno pot začeli izogibati. Oziroma se bodo morali vmešati zunanji, iz severa. Naj prehod meje postane EU problem. Avstrijski minister pravi, da je leta 2015 prišlo 10% migrantov. Da je 90% v prihodu.

  • pisava 18:45 12.januar 2016.

    Vlada zopet skrivnostna. Kje so migrantje, ki so jih vrnili Avstrijci?

  • evelux 19:59 12.januar 2016.

    Se podpišem na napisano ampak našim je figo mar za slovenijo in njene državljane

  • Avatar olor
    olor 20:39 12.januar 2016.

    Hvratom ni za zaupati, tudi če bodo evidentirali, je treba preveriti. To je banda južnaška, ki nas je velikokrat prenesla na okoli.

  • ojla 21:32 12.januar 2016.

    Morali bi biti ponosni na Slovenijo, pa ni tako ,ker smo polni razočaranja nad vsem.Imam občutek, da nas je Rudolf Maister grdo zašil, da smo se štajerci odcepili od Avstroogrske.Z Avstrijo je boljše sodelovanje kod s Hrvati, saj nas ...prikaži večnas ne jemljejo resno.

  • slajan 21:40 12.januar 2016.

    Madžarska žica je ista kot naša pa jo Hrvati spoštujejo in tja migrantov ne vozijo. Našim kljukcem pa se samo smejejo in celo javno napovedujejo, da bodo migrante vozili na mejo kjerkoli bo možno.

  • sprehajalec 22:42 12.januar 2016.

    Na google samo odtipkaj mexico-american border. Zakaj bi bilo v Europi drugače?

  • Ferluci 10:43 13.januar 2016.

    Slovenija uvaja ukrepe, ali spet razmišlja o uvajanju ukrepov? Trenutno je že kar nekaj časa v globokem premišljevanju.

  • Ferluci 10:46 13.januar 2016.

    Da, in naši pametnjakoviči in humusi so tako pljuvali po Madžarski.. Sicer smo si pa sami krivi vključno s takšnimi bedaki, ki nam vladajo.

  • dragec 13:34 13.januar 2016.

    @ferluci, pride naš jančina oblast in vse bo OK

  • malonaokoli 19:52 15.januar 2016.

    Slovenija sploh nebi smela nobenega tujca brez ustreznih dokumentov spustit v državo, kaj šele da jih prevaža in hrani brezplačno na stotisoče...dobro reklamo so ustvarili za arabsko pomlad

  • malonaokoli 19:53 15.januar 2016.

    ko bo pokvarjen vrh SDS spokal na Kanarske otoke za vedno, bom tudi jaz volil SDS

  • valerijakregar 18:51 12.januar 2016.

    nemci in avstrijci nam že nekaj časa vračajo "same cvetke".o tem naši mediji molčijo.mi jih hočemo vrniti hrvatom.hrvati jih zavrnejo.ALORA :tu so, med nami. pa vedno več jih bo !sami mladi junci, polni testosterona.<br ...prikaži več />za violeto @ CO.v eu so že davno nazaj ugotovili, da je njih vračanje nemogoče !!!!!!!!!!!!!!!!!!še lastne države jih nočejo nazaj !!!!!!!!!!!!!DOBRODOŠLI V "ŽEPU " !!!!!!!p-s.:tolikokrat napisan stavek : naj jih pošljejo nazaj!KAKO, vas sprašujem !!!!???????zlepa, ne mislijo oditi.

  • evelux 19:37 12.januar 2016.

    slej ko prej se bojim da se bo nekaj zgodilo in če se ljudstvo ne bomo za to pobrigali bomo mi sami bežali iz slovenije

  • francelj 05:37 13.januar 2016.

    Dosti imam tele 'vlade', ki je popolnoma nesposobna in nepoštena. Gospoda Janeza Janšo za predsednika vlade!! Samo to lahko še nekako reši Slovenijo pobeglih BV dezerterjev in kleptokratov, ki so trenutno na oblasti!

  • sprehajalec 19:52 12.januar 2016.

    Tole ni več štos, na tole možnost je vsak, ki malo spremlja dogodke pomislil že Avgusta. Hrvatom jih ne upajo vrniti, oni jih bodo trpali notri, Avstrijci jih bodo pa šibali nazaj. iz Postojne potem izginejo proti Italiji, zato Italijani ...prikaži več pošiljajo vojsko na mejo, kmalu bo ograja tam, cerar pa zahteva pojasnila od Italijanske vlade. Tole je ogromna nevarsnost, da Slovenija postane hot spot koncentracijsko taborišče migrantov, kjer jim bodo stregli levičarski lakaji v svoji življenski misji, levičarke pa še kaj več, če ne si jih bodo pa vzeli. TI JE JASNO CERAR, DA MORA BITI OGRAJA TAKŠNA KOT NA MADŽARSKEM, branjena z vojsko s pooblastili za uporabo orožja! Samo butastemu Slovenceljnu počasne pameti se lahko primeri, da v kraju, ki ga na globusu ne najdeš na obrobju Alp nastane nek migranstki hot spot oziroma odlagališče Europe. Oziroma na takle lahek način Slovencelj zapravi državo.

  • sprehajalec 20:20 12.januar 2016.

    Mislim, da ne gre toliko za mar, verjamem, da jim je mar, saj so pod pritiskom žlahte, svojcev, prijateljev. Kar tiči v ozadju je V NEBO VPIJOČA NESPOSOBNOST in kronično pomanjkanje sposobnosti in znanj obrniti tok dogodkov v svoj prid. ...prikaži več Za to moraš imeti izkušnje in znanje, pa ne tisto s kupljeno diplomo. Pa nekaj poguma in odločnosti reči NE, če je treba. Vsega tega manjka. Od Avgusta je jasno, da šengena ni več, da vsaka meja v Europi šteje enako in da je vsak sam ter da bo Nemčija enkrat rekla stop. Tukaj se pa v svoji nesposobnosti oklepaš nekega Šengena, pa nekih dogovorov na papirju, pa težiš z zahtevami po pojasnilih. Pa saj ispadeš popoln Bedak. Tak si ne zasluži države. Ki mu jo pred očmi kradejo. Da boi spet cvilil, pa pisal hlapce jerneje, pa krivice, pa martine Krpane sanjal. Bedak!!!!!!!! nič drugega.

  • brencl47 20:55 12.januar 2016.

    Se strinjam z napisanim. Pripomnil bi še, da so evropski časopisi že pred meseci pisali, da ta stihijski migrantski val vodi v SAMOMOR EVROPE!Rešitev je le ena - na zunanjih mejah Evrope,tudi z dogovorom držav, ki še niso članice, ...prikaži več je treba neoma postaviti "Orbanov zid" in ga braniti z vsemi razpoložljivimi sredstvi. Če bi to zahtevalo izključitev Grčije, pa nikakor ne bo velika škoda - prej kolateralna škoda. Turčiji pa je treba dodeliti dokajšnja sredstva pomoči, da bo omejila migracijki pretok!Za boljše razumevanje migrantske mentalitete in miselnosti ter dodatni razmislek in pa priporočam, če preberete Churchill-ova razmišljanja o Islamu iz leta 1899 (The River Wood) in razpmišljanja Graeme Wood-a o težnjah ISIL-a. Pa tudi Bartolov "Alamut" ne bo na odmet.Raznoraznim, največkrat licemernim, zagovornikom demokracie in človekovih pravic pa je treba objasniti razliko med muslimanskim in zapadnim pojmovanjem in udejanjanjem teh pravic. Razlike so evidentne! Sicer pa po

  • brencl47 21:06 12.januar 2016.

    Naši veleumni bruseljski lakaji ne spremljajo že nekajletnih dogajanj v Franciji, Angliji, Nemčiji in drugod. Zlasti jim je nepoznan odnos migracijskih skupin do širšega družbenega okolja. Raznoraznim, največkrat licemernim, zagovornikom demokracie in človekovih pravic pa je treba objasniti razliko med ...prikaži več muslimanskim in zapadnim pojmovanjem in udejanjanjem teh pravic. Razlike so evidentne in se kažejo tudi v "črnih kronikah", pa tudi prebivalci sami veliko povedo o razmerah in samonastajajočih "getih".

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.