Slovenija
183 ogledov

Bodo lastniki še bolj stisnjeni v kot?

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 14:19 19.junij 2017.

    a nadzor smo zadolženi etažni lastniki, a zakon ne omogoča orodij, da bi ta nadzor lahko izvajali.Nataša Kušar, podpredsednica ZELSHALO ! Ne se sekirat ,sekirce v roke pa imate orodje za nadzor upravnikov .

  • TistoPravo 15:53 19.junij 2017.

    Vile YY.....in to take, ki na dežju stojijo...,rjave, spičaste...pa gate dol slečt prvo in špiknt, pa nej oni potem tko zadevo uredijo, da bo prav. Zakaj bi jim moral vedno mali delaven priden slovenski človek nekaj dokazovat. A zato, ker ...prikaži več leta 200x na referendumu ni dobro prebral vprašanja, za kaj se odloča? Za Eu ROPo bruh

  • TistoPravo 15:54 19.junij 2017.

    Vile YY.....in to take, ki na dežju stojijo...,rjave, spičaste...pa gate dol slečt prvo in špiknt, pa nej oni potem tko zadevo uredijo, da bo prav. Zakaj bi jim moral vedno mali delaven priden slovenski človek nekaj dokazovat. A zato, ker ...prikaži več leta 200x na referendumu ni dobro prebral vprašanja, za kaj se odloča? Za Eu ROPo bruh

  • Avatar Leon
    Leon 15:55 19.junij 2017.

    Banda si je za stanovalce blokov izmislila upravnike in rezervne sklade (zajamčen denar za zapravljanje upravnikom) ,nato so sledili kalorimetri in števci energije , nato energetske izkaznice ....sedaj nov zakon ,ki ščiti upravnike ............predlagam obvezen test IQ za vse državne uslužbence !

  • TistoPravo 16:03 19.junij 2017.

    Posledica neznačilne in nekarakterne vzgoje staršev otrok, ko so zdaj odrasli voditelji tega sprijanega levičarskega lopovskega sistema. Taka neznačilna in nekarakterna vzgoja reproducirajo take izrodke! Fuj....in potem organizirajo iz vašega denarja parade ponosa...izrodki sramote velike levičarske lopovske so!!!

  • jakec1575 16:58 19.junij 2017.

    potrebujemo zvizgaca bolj kot kadarkoli.

  • TistoPravo 22:04 19.junij 2017.

    Samo na bruhanje ti lahko gre, kakšni "okostnjaki" padajo iz omar...in kaj še bo...Res noro..Pravijo, da ko se odkrije napako, da je treba hitro ukrepat in rešit...ker drugače pride do nepopravljivih problemov. In mi imamo res ...prikaži več veliko napako že od nekdaj, zdaj pa še z to Eu ROPo. Narod z napako, ker osebno itak nemogoče obsodit kogarkoli....so se pač zmenili in izgubili spomin vsimpovrsti, roparji domačega naroda. Fuj

  • TistoPravo 22:06 19.junij 2017.

    In ti roparji so bili otroci iz bivše juge. Rojeni in vzgojeni v laži in farsi, ki še traja!!!

  • TistoPravo 16:11 20.junij 2017.

    Odšel bom daleč stran od doma, od ljudi, še preden se ta noč prelije v dan. Ker vem, da tam nekje, na robu večnosti, bom našel to, kar si želi srce. Tam nekje, na modrem polju sna, se miže dotaknil ...prikaži več bom neba, z vetrom jadral, poletel, kot sem vedno si želel, in v naročju zvezd zaspal. Skrivnostno šepeta skoz šelestenje vej mamljivi glas neznanega sveta. V daljavi lesketa se množica idej, ki danes jih nihče še ne pozna.In zbudil se....kjer je resnica doma

  • Alen Jazbec 15:04 19.junij 2017.

    Okusil življenje v bloku, pa se ne vrnem. Kakorkoli, okusil sem življenja v bloku toliko, da sem hitro spoznal, da si v glavnem nemočen glede vsega. Rad sem samostojen, zelo rad odločam o svojih stroških in seveda v bloku temu ...prikaži več ni tako, pa saj danes je vseeno, če se nazaj obrnem lahko rečem, da sem hvaležen, da sem se rešil tega jermena.

  • ginko 15:11 19.junij 2017.

    Narod nehajte jamrat. Na volitvah ste izvolili po partijsko zrežirano oblast, ki ni oblast, saj SMC z Mirotom nima pojma o vodernju države. Važno je, da tretje leto vlečejo vsa ministrstva z vlado dobre plače, med tem ko guncajo afne ...prikaži več in nič ne delajo. Tako je tudi z zakonom Minist.za okolje in prostor v zvezi upravljanja stanovanj. Od njih nič, kot na Vrhniki pri Kemisu NIČ. Banda pokvarjena z Mirotovo podporo. A plače pa lahko dobivate.Te svinjarije (namerno narejene), da se narod ne ukvarja in ne sledi še veliko večjim komunističnim svinjarijam v Sloveniji. Narod je treba zmotiti z zakonskim kaosom, da banda lahko naprej krade.

  • Avatar Leon
    Leon 15:47 19.junij 2017.

    Ginko,nč jamrat ,kr na gobec ga rukn.............

  • Avatar Leon
    Leon 15:48 19.junij 2017.

    Alen petka !

  • TistoPravo 15:49 19.junij 2017.

    Eu ROPA!!!

  • ginko 18:16 19.junij 2017.

    Pravilno : KPS ROPA!!!

  • TistoPravo 22:38 19.junij 2017.

    In vsi ti izrodki so bili vzgojena v krepki laži že v prejšnjem sistemu, in so se na ta rop zelo krepko pripravili. In seveda se bo spet en Janez oglasu, kako so bli v prejšnjem sistemu pa vsi enaki ...prikaži več in z istimi priložnostmi.....še huje je blo, samo za malega človeka pa veliko bolje...kljub življenju v laži. Danes pa dejansko ti naši roparji živijo uradno eno vzporedno življenje, in to uradno. In ti si neuspešen, ker ne znaš in nisi ropal...oni pa so izgubili spomin, ampk imajo pa zato...ker somuspešni pa seveda zelo lepo karakterno značilno vzgojeni. Lažnivci nikoli!

  • Skippy 22:54 19.junij 2017.

    Samo v Sloveniji je možno, da imaš kot lastnik maj pravic kot nekdo, ki ni nič.

  • watcher 01:37 20.junij 2017.

    Tako je v Sloveniji. Ni pomembno kdo si, ampak koga poznas.

  • kapibara 07:00 20.junij 2017.

    Pa na koncu ...iĆ

  • Janez_53 17:34 19.junij 2017.

    TistoPravo, si pa pravi bumbar! V bivši (levičarski) Jugi vzgojeni otroci so bili v veliki meri pošteni in ponosni ljudje. Novi družbeni sistem pa je porušil moralne in etične vrednote, omilil zakonodajo na vseh področjih, kar je dalo priložnost tistim, ...prikaži več ki jih mika bogastvo in moč! Strankarska opredelitev (leva ali desna) jim služi le kot pripomoček pri plezanju po družbeni lestvici in izkoriščanju vseh možnosti, ki se jim ponujajo! In ne pozabi: TA SISTEM SO ZGRADILI LEVI IN DESNI SKUPAJ!!! PETERLETOVA VLADA JE ORALA LEDINO, JANŠEVA PRVA IN DRUGA VLADA STA IMELI MOŽNOSTI SPREMENITI STVARI NA BOLJE, PA SE NI SPREMENILO NIČ! Skoraj deset let so imeli oblast v rokah desničarji, zato ne lupetaj o "levičarskem lopovskem sistemu" - razen če Janšo še vedno šteješ med levičarje, saj je bil zagnan in vzoren komunist, ki se je potem prebarval.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.