Slovenija
75 ogledov

Bolnišnico bi poimenovali po Guillermu Martinezu

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 20:00 26.avgust 2016.

    V Sloveniji so največji bolniki prav zdravniki ......

  • Avatar Leon
    Leon 19:57 26.avgust 2016.

    Sem verjel,da se je s Pučnikovim letališčem končala ikonizacija Slovenije ! Nekoč bodo prišli neki "novi fantje " ......! Potrebujemo državo kot si jo predstavlja naš edini SLOVENEC BORIS PAHOR ! Preberite besede tega velikega moža.

  • Avatar čavez
    čavez 13:14 26.avgust 2016.

    Bravo edino pravilno.

  • Papaja Popi 13:48 26.avgust 2016.

    To preimenovanje bi bilo popolnoma idiotsko.

  • Papaja Popi 13:50 26.avgust 2016.

    Kalimerota ne maram, ampak kaj ima on z tem kar je hotel dd povedati.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:03 26.avgust 2016.

    A ne bi blo lepše,če bi bolnico poimenovali po Esmeraldi,je bla slepa tko,kot naši zdravniki,ki ne vidjo,da so izključni krivec za umor sami in gaspud Kaštrun.Lahko bi se imenovala tudi po Konradu K.,saj je zaslužen za smrt vseh doktorjev od 1991.naprej.

  • antitrust 16:15 26.avgust 2016.

    Samo v Sloveniji

  • maresem 16:28 26.avgust 2016.

    Po komu se bo pa imenoval novogiriski urgentni center? Morda po smejoce odhajajocih na drugi svet in nedolznih.... Pa se po marsikomu, ki je zapustil svet zaradi malomarnosti in nesposobnosti dolocenih belih bogov.

  • glicinija 21:55 26.avgust 2016.

    joj, joj, joj,

  • kapibara 03:45 27.avgust 2016.

    - Ta doktor je prišel v SLo " s trebuhom za kruhom"...- bil odlično plačan in imel privilegije..- na borzi dela so brezposelni Slovenski zdravniki..- potlej vsak meter ceste, poimenovat po bosancih, ki so jo zgradili..- ...prikaži več bejžte, bejžte, že nekam, s takimi predlogi...

  • dragec 20:17 27.avgust 2016.

    kapibara predlaga JJ,aliti Ivany Jasxar Jasxary

  • dragec 20:18 27.avgust 2016.

    ki so ti jebali mater

  • Boris Odreitz 13:47 26.avgust 2016.

    JANŠEVA NACISTIČNA-FAŠISTIČNA ŠOLA.Sramota in zlo v enem truplu imenovanem dd z polnim omenom se pa itak ne upaš pojaviti. nacistično fašistična orghanizacija SDS pod vodstvom janše, tanka,gorenaka,zvera in še nekaj zabitih pokvarjenih bab !

  • jakec1575 16:48 26.avgust 2016.

    Zal pri skorumpiranem sistemu vedno nasrkajo nedolzni in dobri. Skrbi pa dejstvo, da se ukvarjamo z imenom bolnice, ne pa vzroki in popravljanjem vzrokov zaradi katerih je prislo do te tragicne zgodbe. prikaz, da je šlo zgolj za dejanje blazneža, ...prikaži več ne pa dejanje cloveka, ki je izgubil bitko s sistemom. A veste koliko ljudi v Sloveniji vsak dan izgubi bitko s sistemom in hladnimi odzivi na drugi strani. Čudi me, da v Sloveniji ni več takšnih zgodb, pa ce prav je ne privoscim nikomur. To pa da vrh slovenskega zdravstva ne razume pravih vzrokov pa pove samo veliko o njih in odtujenosti od ljudstva. krizo so preziveli brez prask. ne vedo, kaj je to revscina in nemoc. ne vedo, kaj so to cakalne dobe. za svoje vedno poskrbijo. ne poznajo bolečine, ko ti nekdo umre zaradi nefunkcioniranja sistema. In vendar niso pripravljeni storiti tega kar je prav. s prstom kazejo na vse druge. in na koncu vedno umirajo nedolzni in ponavadi tujci.

  • mph 18:21 26.avgust 2016.

    Ta zdravnik je naredil ogromno koristnega, še posebaj po izpovedih njegovih pacientov in je bil zelo priljubljen. Nekaj kar ti ne boš nikoli in ne boš nikoli razumel. Zato svoj pelin kanaliziraš lahko samo v kritiziranje in blatenje.

  • Janez_53 20:47 26.avgust 2016.

    Tale ideja pa je malce bolana! Po tej logiki bi se posamezni odseki na cestah, kjer so zaradi prepotentnežev in pijancev umrli nedolžni ljudje, morali imenovati po njih! In bolniške sobe v bolnišnicah, v katerih so umrli pacienti zaradi zdravniških ...prikaži več napak, bi se morale poimenovati po teh nesrečnežih! In tovarne, v katerih je delavec izgubil življenje zaradi delovne nesreče, bi morale nositi njihova imena! NEHAJTE ŽE Z NAPIHOVANJEM, GOSPODJE ZDRAVNIKI IN SE ZAZRITE VASE! In se potrudite po svojih najboljših močeh, da bodo pacienti zopet dobili zaupanje v vas.

  • mph 21:59 26.avgust 2016.

    Povsem mimo je tvoja primerjava z žrtvami pijancev ali neodgovornežev. Tukaj je šlo za EKSEKUCIJO povsem nedolžnega človeka za probleme zdravstva in države, ki je bil po vrhu vsega (vmes se je še povečalo število ljudi, ki jih osebno poznam, ...prikaži več ki jih je zdravil dotični) bil izjemno predan svojemu poklicu in pacientom. Imam tam gor pa tudi v UKC silom prilik tako slabe kot dobre izkušnje in kar vse vprek se ne bi strinjal, v tem primeru pa vidim pobudo več kot upravičeno. Istočasno pa je simbol tega, kar je uspela politična in gospodarska srenja, ki je povsem nesposobna upravljat državo, doseči pri ljudeh, preusmeriti krivdo iz sebe na nedolžne. Namesto, da bi narod bil jezen na nesposobne gospodarstvenike, ki ne znajo ustvarjat prihodkov in delovnih mest, in politike, ki skupaj vodijo to državo v propad, so vsi jezni na policiste, zdravnike, medicinske sestre, ... int. Sicer pa smo bili Slovenci od zmeraj kratkovidni.

  • dd 13:28 26.avgust 2016.

    Naj enkrat že nehajo pretiravat tile zdravniki. Tujega imena na slovenskih javnih ustanovah zavedni Slovenci ne rabimo. Zdravniki naj se pa raje zamislijo o svojem korektnem odnosu do pacientov, ker ta močno šepa.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.