Svet
2883 ogledov

Bombe padle le 150 metrov od Zelenskega in Micotakisa

Komentarjev 40
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 00:01 07.marec 2024.

    Jementi nimamo sreče . No od tolh bomb , bo pa ena menda ja zadela . Želim , da bi bila takrat zraven ena naša saj veste katera !

    • Ender3 00:35 07.marec 2024.

      Ne vem katera, dosti jih je ?

    • Idioti 05:00 07.marec 2024.

      Najprej tista ki nori po svet in trobi traparije , pol imamo pa še eno , dve v parlamentu , sam tedve se samo doma držita !

  • Antivaxer 06:53 07.marec 2024.

    Kaj če bi imeli referendum o tem ali podpiramo vojno v Ukrajini?

    • atamama 07:15 07.marec 2024.

      Ne bo ratalo, vsa EU politična elita dobi kolektivno histerijo, toliko antidepresivov pa ni v lekarnah....

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 10:03 07.marec 2024.

      Tega se vsi bojijo,ampak jernej65 pravi,da so vsi za vojno v ukrajini!!!

    • Jernej65 16:48 07.marec 2024.

      Pantani2, zopet preobračaš moje besede. Rekel sem da zelo malo slovencev podpira morilskega Putlerja, kar je pa ogromna razlika, na tvoje gobcanje. A si že dementen kot Biden in ne veš kaj si včeraj prebral. Nobeden normalen slovenec ni za ...prikaži več vojno v Ukrajini, samo rusofilski bedaki jo podpirate.

    • Idioti 09:12 08.marec 2024.

      No takole vi v ŽURNALU . Vaši bralci želimo , da ob strani postavite anketno vprašanje s tremi možnotmi odgovorjev . Če ne veste kako to zgleda poglejte na 24.ur. Anketa najprej z dvema vprašanjima : 1. za Ruse , ...prikaži več 2 za UA . Drugi teden pa 1. za PUTINA , 2. STROGA NEVTRALNOST tudi v NATU , 3. za ZELENSKEGA . Ajde če si upate in imate JAJCA !

    • Idioti 09:18 08.marec 2024.

      Jernej65 @ Tole 65 sigurno ni število tvojih let , kati ti sploh pojma nimaš za kaj gre in kdo je začel to morijo . Kaj a misliš , da jaz skačem od veselja , ko se dva Slovanska naroda ...prikaži več med seboj ubijata in rušita vse pred seboj in za seboj . A misliš da uživam !!!!!! Tu gre za strateško varnost Rusije , na katero ima absolutno pravico po vseh sporazumih z USA , kot jo imajo tudi USA . Kdo sedaj krši do pravico ??? Sam odgovor , pa boš na naši strani !

    • Jernej65 09:22 08.marec 2024.

      Idioti, si res pravi idiot. Komaj čakaš, da bi se aktivirali vsi rusofilski bedaki in vklopili vse trole, ki jih imate na razpolago. Naredi isto anketo na Insajderju in na Nova 24. Dobil boš popolnoma si nasprotne rezultate. Takšne ankete ...prikaži več so čisto izkrivljanje dejanskega stanja. Jaz ti tudi dajem izziv. Naštej mi vsaj 10 znanih Slovencev, športnikov, politikov... ki podpirajo Putina in so se javno opredelili zanj. No če si upaš.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 09:25 08.marec 2024.

      Da je Navalni umrl naravne smrti, trdi tudi Budanov šef ukrajinske obveščevalne. Sicer pa je bil Navalni ekstremni nacionalist, ki se je zavzemal za priključitev Krima k Rusiji. Jebil udeleženec vseh ruskih nazi maršev imenovanih ''Ruska cesta'', dokler jih niso ...prikaži več prepovedali. V njem je CIA prepoznala dober material in ga izšolala skupaj z Juanom Guaidom na Sorosovem sponzoriranem "Yale Fellows Programme..."

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 09:25 08.marec 2024.

      ...je bil Navalny pripravljen postati nov obraz obarvane revolucije v Rusiji, podobno tistim v Libiji/Ukrajini/Venezueli... In še nekaj je pomembno. Vedno, ko se zgodi smrta kakšnega zapornika se preiskovalci vprašajo ''Cui bono'' , po domače kdo ima korist od tega. ...prikaži več Pred volitvami v Rusiji zagotovo Putin nima nobene koristi od te smrti. Sama Julija, se je ločila od Navalnega pred dvemi leti in ga v zaporu ni obiskala!!!

    • Jernej65 10:17 08.marec 2024.

      Idioti, vem za kaj gre. Morijo je začel morilski, naci Putler, najprej v Gruziji, Čečeniji, sedaj v Ukrajini. Svoje tace stega po Moldaviji, Armeniji..., grozi vsem svojim sosedam, poskuša nastavljati vlade, odstranil je vse svoje nasprotnike v Rusiji, uvedel popolno ...prikaži več cenzuro, ugrabil je Rusijo, pobil na stotisoče Rusov in Ukrajincev, non stop grozi vsem okrog sebe. In ti mi govoriš o nekih grožnjah Nata in strateški varnosti Rusije.

    • atamama 10:31 08.marec 2024.

      Jernej, lepo si opisal delovanje zahodnih držav. Izvoz demokracije za vsako ceno. Pa lepo zaviješ in preobračaš dejstva, kaj si župnik?

    • Idioti 10:43 08.marec 2024.

      Jernej65@ Če sem jaz v tej situaciji za Ruse , je to moja pravica , kot je tvoja ,da si za UA .Zakaj sem za Ruse ? Še enkrat povem . STRATEŠKA VARNOST RF , DOGOVORJENA RECIPROČNO z USA in ...prikaži večA in to je VSE ! Za to bodo padale po EU tudi atomske taktične bombe , če Rusi ne bodo uspeli odmakniti NATO od Moskve , na isto razdaljo s katero je štartal Hitler. Po moje je to reka Dnjeper . Mrtvi pa v tej situaciji ne štejejo niti so pomembni . Vojne okoli Rusije to samo potrjujejo.

    • Jernej65 11:01 08.marec 2024.

      Idioti, seveda je tvoja pravica, da šinfaš čez naš sistem. V Rusiji bi z podobno pravico, že zdavnaj treniral polete skozi okno. Vsa Evropa se trese pred "miroljubnim" Putinom. In kdo je začel vojne okrog Rusije? Prav imaš, mrtvi ne ...prikaži več štejejo za morilskega Putlerja in rusofilske bedake.

    • Idioti 11:51 08.marec 2024.

      Jernej 65 @ CITIRAM TEBE " Jaz ti tudi dajem izziv. Naštej mi vsaj 10 znanih Slovencev, športnikov, politikov... ki podpirajo Putina in so se javno opredelili zanj. No če si upaš. " Konec tvojega citata , Odgovoril ti bom ...prikaži večm s tvojim zadnji stavkom : No, ne upajo si ! Njihova savjest , njihov problem . Jaz si ne bi oprostil , da nisem na strani pravice , kot sem bil na Slovenski ,pa potem na Hrvaški , pa Bosanski in na koncu še na Srbski. , ter sedaj na Ruski .

    • Idioti 12:04 08.marec 2024.

      Ko bi ti samo vedel , kakšen desident sem jaz bil , pa ne med Slovenci ampak med četniki in Srbi , za kar moraš imeti jajca do kolen ali pa POŠTENOST , ne glede na posledice . In ostal ...prikaži več sem časten človek ! Niso tebe ponoči budili po telefonu in grozili s smrtjo nisi jim ti volitve zjebal in jim dokazal krajo . Po vojni pa od teh istih " JMS imao si ti pravo ,kako reće tako i bi !

    • Idioti 12:19 08.marec 2024.

      Situacija pred mitingom v LJ 1990. V moji zgradbi je bila mesarija . Mesarja zagrižena mitingaša . Ko sem prišel po meso , me začneta podjebavati ajde i ti sa nama , idemo ti u domaći kraj , pa da ...prikaži večda nas vodiš na klopu i pokažeš zanimljivosti . Jaz pa njima : Ne trebate uplaćivati kartu za bus , jer do LJ nećete stići ! Nisem pa niti slućajno vedel , da pripravlja SLO policija blokado na meji ampak sem vedel , da če oni pridejo gor , ne bo od osamosvojitve nič. In spet; JMS kako si znao ?

    • Jernej65 16:19 08.marec 2024.

      Idioti, da si na ruski strani, ti mora manjkati kakšen kolešček v glavi, normalen človek ruske okupacije Ukrajine ne more podpirati. Na srečo takšnih ne poznam, ki bi ga podpirali. O tvoji časti pa bolje, da si tiho.

    • Antivaxer 18:45 08.marec 2024.

      Če dobro razmišliš, je bratska rusija samo branila teritorij, na katerem so večina naši prijatelji rusi! Plenković je delil nasvete uk fašistom, kako so oni izvedli olujo...vendar so naši bratje rusi bili pripravljeni...in ja, kdo je tebe, star slovan, pisati učil...

    • Jernej65 19:09 08.marec 2024.

      Antivaxer, če je Rus tvoj brat, moj ni. Tvoji bratje pobijajo na veliko svoje brate. Sramota za tvoje brate, saj bi ubili tudi tebe.

    • Antivaxer 19:19 08.marec 2024.

      Kje sem pa napisal, da je rus tvoj brat? Tvoji bratje so verjetno v Izraelu? Koga pa podpiraš: palestince ali tvoje brate?

    • Jernej65 19:22 08.marec 2024.

      Antivaxer, podpiram Palestince in Ukrajino v svoji obrambi pred agresorji in zločinci, kot sta Putin in Netanjahu. In vse brate imam v Sloveniji.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:00 10.marec 2024.

      Če želimo mir na Stari celini in širše, se bo treba pač pogajati. Žal na škodo Ukrajine.Rusija se kar tako umaknila ne bo. Sankcije bolj škodijo zahodu kot Rusiji. Na koncu bo del Ukrajine spet ruski, zdaj je samo vprašanje, ...prikaži več na kakšen način. Krvav ali manj krvav... v vsakem primeru pa Ukrajina ne more ubraniti ozemlja. Žal tako kaže. To ve Rusija. To vedo tudi ZDA, ki se počasi umikajo iz konflikta, to ve tudi izčrpana EU, to navsezadnje ve...

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:00 10.marec 2024.

      ...tudi papež in gotovo tudi Zelenski. Razen če tvegamo tretjo svetovno vojno, potem je pa itak vseeno!!!

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:05 10.marec 2024.

      Macron dela koalicijo "voljnih", ki bi poslali svoje vojake v Ukrajino. Čehi, Latvijci, Litavci in verjetno Poljaki so že za to. Zahod pošilja Slovane, da se borijo proti Slovanom. Anglo/Saxsonci pa medtem na veliko služijo z orožjem. Ne izhaja zastonj ...prikaži več angleška, italijanska, nemška ... beseda za "suženj" iz besede Slovan!!!

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:45 10.marec 2024.

      Še en dokaz,kako naj bi bili Rusi "morilci,posiljevalci..." https://kaotic.com/video/fdf28517_20240221054623_t

    • Idioti 09:06 14.marec 2024.

      Pantani @ pogledal sliko. Daj mi povej ti k vse veš ali se ta draga nedolžna deklica vozi v kombiju s Rusi ali UA vojaki . Vozi s ez oboroženimi UA vojaki , tudi sama je vojakinja in ker ima ...prikaži več cal name je OSTROSTRELKA , ki so jo Rusi locirali in ji poslali topovsko granato na položaj v stanovanjskem bloku . Sedaj jo njeni peljejo v bolnico . Drugič pa prej dober poglej in ne lupaj bedarij ! Ni se ona srečala z Rusi , ampak RUSKO GRANATO ,poškodbe so pa od betonskih okruškov !

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 09:34 14.marec 2024.

      No,končno eden,ki je dojel posnetek!!! Pač v vojni so žrtve bilein vedno bodo na katerikoli strani!!!

  • Idioti 05:09 07.marec 2024.

    A zdej ko je prijatlu Ofarbanem tako težko , ga narodni neheroj in švercer Pleško ne misli nič obiskati in mu dati potporo , v njegovi borbi za nacizem in fašizem . Ja to pa ni lepo , da ga ...prikaži veča je pustil tako na cedilu . Joj kako bi bilo lepo , če bi lahko krojaček napisal ne 7 to je pravljična številka , ampak zamislite naše sreče DVA NA EN MAH .

  • atamama 07:07 07.marec 2024.

    Malo počakajmo še na poročila ruske strani. Že nekaj časa nazaj sem bral, da Rusom ni v interesu, da naredijo atentat na Zelinskega. Tudi tega obiska ne bi bilo, če ne bi obveščevalci imeli dogovora, da ne bo atentata in ...prikaži več med njimi je beseda ustava ne samo zakon. Zato se ne bi čudil, da bi se zopet izkazalo, da so UA sami malo pokali za dramatiziranje, kar ne bi bilo prvič. Sicer pa glede na preciznost pri eliminiranju tujih plačancev kaže da so na delu amaterji, ad hoc pri tem pokanju.

  • Idioti 05:15 07.marec 2024.

    Mene so tud bombandiral , neselektivno , pa sem vedel ,da me bodo moji 6.1.1992 , pa sem vseeno šel tja . Zakaj pa o meni niste nič pisal .

  • Ender3 00:39 07.marec 2024.

    Zgolj kot opozorilo ! Rusi prakticirajo napad z zamikom..Najprej udarijo, zatem čez nekaj časa na isto točko iztrelijo raketo ponovno..S tem naredijo večji kaos in škodo tistim, ki poizkušajp z reševanjem po prvem napadu..

    • Idioti 05:03 07.marec 2024.

      Najprej pade lahka , potem pa tiste od 500-1500kg,, pač po zaslugi . Te 1500 najraši mečejo , tud jest najraši videm, po zbirališčih tujih plačancev in NATO dezoficirjem !

  • janči 17:29 07.marec 2024.

    Rusi lahko Zelenskega pospravijo, kadar hočejo. Očitno še ni primeren čas za to.

  • dare326 09:53 07.marec 2024.

    Rusi so uničili delavnico, kjer so izdelovali vodne drone. Zelenski je šel tja, da bi jih odlikoval za napad na Ruse, vendar je ostal samo pepel. Rusi bi Zelenskega lahko likvidirali vendar ni v njihovem interesu, ker njega in vojno ...prikaži več financirajo ZDA in GB, Putin pa jih počasi izčrpava. Problem Nata je, da so delali ocene Rusije na podlagi razpada po Gorbačovu, Putin pa je ponovno zagnal oboroževalno industrijo in preprečil razpad države, na kar Nato ni bil pripravljen.

  • miha.z 06:43 07.marec 2024.

    Predaleč

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 10:04 07.marec 2024.

    Rusi so objavili posnetek drona nad Zelenskim in grškim Prem. v Odessi. Kažejo celemu svetu da ga lahko ubijejo kadar hočejo!!!

  • Idioti 09:04 08.marec 2024.

    A ni hec , da odkar Rusi napredujeo na vsej bojišnici , ni niti enega prispevka o strahotnih porazih UA . V vednost pa naši LAJAVI BABI in KACINU , da so UA uporabili včeraj PREPOVEDANE KASETNE BOMBE in z ...prikaži več njimi odbili napad in ubili okoli 20 Rusov ! Zato predlagam Putinu , da se več ne tepejo za vsako vas ampak samo počakajo na ugoden veter proti zahodu in UA podgane zastrupijo s plinom !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.