Slovenija
5258 ogledov

Bratuškova pisala pismo: Stisnili so rep med noge

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirror 07:50 06.avgust 2018.

    Bratuškovi volivci niso izkazali zaupanja na volitvah, ker ni izvoljena kot poslanka. Zato naj se malo manj napihuje in brzda svoj ego. Mi znamo, mi zmoremo smo že videli, ko je odstopila in popihala v Bruselj, kjer se je še ...prikaži več bolj opekla. Pretirana ambicioznost ni merilo za sposobnost in uspešnost. Za našo državo bi bila najboljša rešitev tehnična vlada, ki naj bi trajala vsaj dve leti. Potrebno je pa spremeniti volilni sistem.

    • leonardo 07:57 06.avgust 2018.

      Da v Bruslju ni uspela se ima zahvaliti našim vrlim politikom, ki jim iz oči kar bruha fovšarija. O ja, pa bo zlezla, še visoko. Podpora ji raste. Počasi a vztrajno! Vsi so mislili, da s pomočjo medijev ne bo ...prikaži več prišla v vlado. Ha,ha,ha.

    • bodica 08:36 06.avgust 2018.

      Očitno ste vi še eden, ki je padel na njena mini krila, poleg žrebca seveda, ki ga ima vedno poleg sebe. Glede Bruslja pa to: ko je Alenčica želela v Bruselj sploh še ni vedela kje je in za kaj ...prikaži večj tam gre. Do tistega trenutka razen par bilanc ni poznala še ničesar. V Bruslju sploh niso vedeli kaj želi povedati v svoji vesoljno razumljivi angleščini, pa še vsebine ni poznala. Cela Evropa se ji je smejala.

    • mirror 10:31 06.avgust 2018.

      V Bruslju so ji ponujali pomoč pred zaslišanjem, pa jo je vehementno zavrnila. Zato je izgubila kandidaturo in ne zaradi "fovšarije". Naših poslancev je tam manj kot 1%, tako da nimajo nobenega vpliva na ostale.

    • leonardo 11:07 06.avgust 2018.

      Oh bodica,bodica. Nič več ne trzam na mini krila. To je za mano. Vem pa, da sploh ni imela slabe ideje in še vedno ima pravilen pogled na bodoče življenje Slovencev.

    • Rafaeluss 12:04 06.avgust 2018.

      Sesuli so jo mediji, dosti neopravičeno. Namesto nje Bulčeva od katere pa prav DOBENE KORISTI

  • Avatar olor
    olor 08:37 06.avgust 2018.

    Že sedaj se kregajo med seboj, kaj bo šele ko bodo v parlamentu odločali o nekih stvareh. Nam ne uidejo ponovne predčasne volitve.

  • Tupamaros 09:02 06.avgust 2018.

    V 13. vladi bodo dva bivša PV in dva ministra,ki vodijo sedaj stranke koalicije Vsi so bili in vse so bile konkretno neuspešni. Ti isti nesposobneži, ki so zadnjih 10 let, uspešno, potiskali Slovenijo na obrobje uspešnih držav euroatlantske povezave, ...prikaži več ihtavo želijo spet sestaviti tam neki surogat, ki naj bi se mu reklo vlada.

  • Avatar čavez
    čavez 09:11 06.avgust 2018.

    Podgane.

  • mirror 10:20 06.avgust 2018.

    Če je kdo stisnil rep med noge, ga je ravno Bratuškova, ko je odstopila, pustila državo v razsulu in odšla v Bruselj. Značilnost kaviar levičarjev je pripisovanje lastnih napak drugim. Sicer jo razumem, da se "grebe" za položaj, ker nima ...prikaži veča kam iti. Upokojence in zdravstvo ima pa samo za nabiranje političnih točk. Ko bo dobila funkcijo, bo pa rekla da ni denarja zanje. Ona vedno najprej poskrbi samo zase. Mi smo le drugorazredni.

  • bodica 07:51 06.avgust 2018.

    Glede na njeno mojstrsko poznavanje angleškega jezika bi lahko izjave dajala kar v tem jeziku. Išče službo ker ni bila izvoljena, zato pa je tako živčna. Poleg tega pa še psihopatsko ambiciozna. Rolex levica, ha!

    • Presvetli 08:49 06.avgust 2018.

      Jebala te njena angleščina!! Nabijaš na vsakem komentarju,njeno angleščino,če bi bilo tako potem jih pol v parlamentu ne bi smelo biti!! Saj še slovensko eni komaj zmomljajo!! Nehaj nabijat! Če je to edina njena napaka, Angleščina?? Jo z veseljem podprem!! ...prikaži več Je edina od teh barab,katera želi 2 najbolj korumpirani stvari spremenit!! Zato pa je tudi tak revolt zoper njo! Po mojem ,če so upokojenci pametni,jo bodo volili namesto krivoustega lažnivca!

    • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:48 06.avgust 2018.

      Presvetli@,ta baba je gnoj v pravem pomenu besede,saj razen dela za njeno korist in korist pudeljčka(Pavličič) ni voljna delat.Za upokojence bo naredila toliko,kot Korl ali še manj,saj je ugotovila,da so upokojenci navadne ovce,ki se nalimajo na vsakega,ki jim obljubi 3€ ...prikaži več večje penzione.Da pa kvasi "budalaštine"je pa logično saj drugega ni sposobna,pa tudi to ji ne kapne,da če ne podpre nove vlade in bodo nove volitve nje,strnake in pudlja ni več v parlamentu!

    • Presvetli 12:14 06.avgust 2018.

      Križar,ravno tukaj se motiš!! Če bodo nove volitve bo ona samo pridobila in ne izgubila! Zapomni si,saj predčasne bodo tako ali tako. Se slišiva po volitvah,pa zapomni si kaj sem tukaj sedaj napisal!

    • Presvetli 12:16 06.avgust 2018.

      Križar,povej mi!? Kateri pa ni v tem misš mašu?? Enega mi napiši,ki ne gleda samo na svoje koristi?? Samo ne mi Mesca omenit,ker bom poknil od smeha!

    • bodica 12:49 06.avgust 2018.

      G. Presvetli - ni glavna napaka Bratuškove angleščina - imaš prav. Imam milijon napak. Njena največja napaka je psihopatska ambicioznost s tem da si stalno obuva prevelike čevlje. Naslednja največja napaka pa je, da se deklarira za levičarko - okoli ...prikaži veči sebe pa ima same kapitaliste (npr. njen namestnik). Itd. itd. ne bi naprej. In ko komentiraš karkoli te prosim, če lahko argumentiraš - ne kot ti : vsi delajo za svojo korist,....itd. Jebala te zaslepljenost - verjetno tudi ti vidiš le njene noge.

    • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:18 06.avgust 2018.

      Presvetli@mam preveč negativnih izkušenj z njo in njenimi poslanci iz prejšnega mandata,vse pri njej je vezano na najožji krog okol družine in bližnjih prijateljev(pudlčk & Co.).Pa še ena zelo pomembna malenkost,če nisi član njene strankarske FB skupine ne moreš komentirat ...prikaži več ničesar,kar se pri ostalih praviloma ne dogaja.Maš pa res.da so vsi enaki,kar pa se tut sam strinjam,vsem je najprej zase potem pa mogoče še kaj za nas.

    • Presvetli 10:21 07.avgust 2018.

      bodica,bla bla bla

  • miki1234 08:02 07.avgust 2018.

    lažof babji... samo za svojo rit se ji gre. ravno tako kot vsem ostalim se ji jebe za ljudi, zdravstvo in ostalo...

  • Avatar praufo
    praufo 10:58 07.avgust 2018.

    meni se zdi tale babnic fenomenalen (mogoče je celo dec), rine skozi zid ali skalo, skala je še kar trda in ne gre nikamor, on pa sam sebe prepričuje (pa še okolico) kako je uspešen, ker je skoraj prebil to ...prikaži več skalo ... ta prispodoba je minorna v primerjavi z velikostjo ega in ambicijam ... v sloveniji se vse proda, tudi serpentinška ... ampak od vseh mi je pa bratušek naboljše famozno tele ... nima niti toliko čuta do odgovornosti, da po odstopu ne neha, ampak še kar, kot radio, ki ga nikoli ne .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.