Slovenija
25 ogledov

Bratuškova, veselo na delo!

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ennanova 09:10 21.marec 2013.

    Tina Maze, moč volje in potreba po uspehuZa zgodbo in njen konec pa ne skrbi Tina Maze, zanjo skrbijo predvsem novinarji oziroma zastopniki bolj in manj popularnih medijev, ki slikajo svet tako, da je videti ves lep in svetel ...prikaži več in dober in čudovit in poln optimizma – pravi kraj za uspeh torej. A vedno znova povedo samo pol zgodbe, ker je to bolj dobičkonosno, zato jo bom dopolnil z drugo polovico – ker je tako prav.http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/874-tina-maze-moc-volje-in-potreba-po-uspehu-tina-maze-moc-volje-in-potreba-po-uspehu

  • dragec 08:18 21.marec 2013.

    Alenki je treba čestitati, kako je umirjeno poslušala žaljivke od nove KONSTRUKTIVNE opozicije. To je gnoj od gnoja, ki ga je ljudstvo izvolilo. Pomeni, da mi nismo nič boljši.

  • dragec 09:02 21.marec 2013.

    če že žališ premijerko, spravi se tudi na prejšnjega. Kaj se je bo cedilo iz njega?. Vseeno mi le lepša anatomija Bratuškove, kot tistega grdega plešastega samordžca. kaj se toliko razburjaš. VLADA VLADA - VLADA PADA, in naj se ...prikaži več menjavajo - do onemoglosti.

  • privat 09:03 21.marec 2013.

    red se dela tako,da daš pravice malim ljudem...in posledično se vse poštima. Samo ali je to vladi v interesu?? Kje pa je privatiziran denar naroda?? Verjetno nekje tam okoli ljudi ,ki imajo politično moč!

  • ennanova 10:03 21.marec 2013.

    Izjava za javnost - Habemus regimen?V parlamentu še vedno ostaja večina poslancev, vključno z novo predsednico vlade, ki niso obsodili korupcije, ampak so jo z izglasovanjem strankarske zaupnice celo podprli.http://za-misli.si/subkultura/875-izjava-za-javnost-habemus-regimen

  • dragec 10:48 21.marec 2013.

    KAJ PA BAGRA IZ sDs, NAJ SE TUDI ONI POBEREJO IN ZAPOSLIJO V GOSPODARSTVO - NE ONI BODO DELALI V JAVNI UPRAVI!!!!

  • mph 11:57 21.marec 2013.

    Sicer te ne poznam, vendar temeljito dvomim, da v primerjavi z mano sploh veš kaj je delo in kaj pomeni delat po 18 ur na dan in več. Če pa si na čakanju, kamor te je spravila janševa zalega skupaj ...prikaži več z desettisoči, pa imaš pač več časa. Me zanima iz katere sdsovske pisarni pa ti postaš tvoje umotvore.

  • francek 12:51 21.marec 2013.

    G. JANEZA JANŠO smo izvolili in na to smo ponosni.

  • Scott 13:22 21.marec 2013.

    Kjer bodo hoteli!Definitivno pa ne bodo ubijali in žrli muck in polnili pasjih anusov s spermo kot to počno tvoji, vaši!

  • dragec 16:23 21.marec 2013.

    daj še enkrat ponovi, tvoj fyrer je izkoristil nesposobnost levice in prišel na oblast In res, lahko ga pelješ domov.

  • dragec 16:24 21.marec 2013.

    zamislite tega butca frančka, on joka za JJ.???

  • mirko 08:43 21.marec 2013.

    SEDAJ SE LAHKO SAMO VLEŽETE, DASTE VSE ŠTIRI OD SEBE, ODPRETE USTA IN MED TER MLEKO BO KAR SAMO TEKLO NOTER. ZA MLEKO NI PROBLEM PRI GOSPE BRATUŠEKOVI, SAJ KAR SE TIČE NJENE ANATOMIJE, ZA MED BO PA STOPILA V ...prikaži več V STIK Z DRUŠTVI ČEBELARJEV. EDINO DENARJA NE BO ZADOST ČEZ TRI MESECE, ZA POKOJNINE, SOCIALNE PREJEMKE IN PLAČE JAVNIH USLUŽBENCEV. PA KAJ POL, GLAVNO, DA JE MED IN MLEKO.

  • mph 09:53 21.marec 2013.

    Sem poslušal večji del govora in moram reči, da sem končno optimist po dolgem času srednjega veka, ki smo ga imeli. Bo vse top in takoj? Seveda ne. Že samo odstranjevanje posledic naravne kataklizme, ki se ji reče Janša&SDS bo ...prikaži več trajalo in trajalo ... pa vendar je posijalo malo sonca. Sicer pa jurišniki ljubljenega vodje ne boste mirovali, boste pač minirali kjer boste lahko vse napore za izboljšanje.Tukaj vas seveda razumem, nujno je čimbolj uničiti to državo, če naj bi firer imel še kakšno možnost za come back. Res si želim, da bi nekdo izumil zdravilo za janšitis, ampak se bojim, da iz tega ne bo nič. Če ne dejansko, boste seveda zelo aktivni na forumih in poskusili ustvariti vtis, da je takšna večina. Na srečo, ker spremljam tudi druge forume občasno, je žurnal edini, kjer je takšna podpora princu teme. Drugje je ravno obratno.

  • mirko 10:26 21.marec 2013.

    Mafijozo birokratski poberi se delat v gospodarstvo in se s poštenim delom preživljaj, ne pa da, nekje v neki Ljubljanski pisarni javne uprave med službenim časom pišeš komunistične pamflete po forumih. Čas obračuna z davkoplačevalskimi sesalci bo kmalu prišel !!!

  • mph 12:18 22.marec 2013.

    O, ne ... to so ustvarili posebni oddelki za dezinformacije vašega Majerja. Čisto nič ni imela Kresalova direktno tukaj, razen sorodstvenih vezi z vzgojiteljem psov, ki je dal sumljivo mnenje. Ampak ste jo uspelo oblatiti - in to še vedno ...prikaži več počnete, čeprav ni bilo nič res - še naprej. Vse sicer v skladu z doktrino vašega velikega in ljubljenega vodje. Pazite samo, da vam ga ne ugrabijo Severni Korejci za svoje potrebe.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.