Slovenija
15266 ogledov

Brecelj z vsemi topovi nad Bešič Loredana: Naredil ni nič, laže, ne drži obljub

Komentarjev 52
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Marie Cankar
    marie3 11:01 04.julij 2023.

    Za t.i. stresni test je koncesionarjem razdelil dodatne desetine miljonov denarja in s tem prav nic skrajsal cakalne dobe, z ukinitvijo dodatnega zavarovanja menca in zavlecuje, da bi uredil prepoved dvozivkarstva mu niti na kraj pameti ne pade, menjal je ...prikaži več ljudi, ki jih je sam imenoval, postavil je Sabedra, ki kot minister ni naredil nicesar, svetuje mu Bitenc, ki ga tudi placuje in je znano mastermind privatizacije javnega zdravstva. Trmast in vztrajen je, ampak zal ne v pravo smer.

    • Igxigx 11:11 04.julij 2023.

      V vsem se strinjam, razen glede ukinitvev DZZ sem mnenja, da je bolje štartat z novim letom, ker takšne spremembe med letom ustvarjajo zmedo, predvsem pa je potrebno prilagoditi obrazce. In prva faza tukaj je njihova priprava in potem uzakonitev ...prikaži več v pravilnikih in navodilih. Nato nastopijo računalničarji, sledi testiranje in vpeljava novosti med zaposlene. Tudi ponudniki programja za obračun plač rabijo čas. Vmes pa je poletje in dopusti. September bi bil res prekmalu za ukinitev. Novo leto pa že.

    • Igxigx 11:16 04.julij 2023.

      Po drugi strani pa bi bilo najbolje DZZ čimprej ukinit. Zavarovalnice trdijo, da imajo pri tej limitirani premiji izgubo, po drugi strani pa so dolžne zagotavljat DZZ obstoječim zavarovancem. Če bodo tožile državo in dokazale izgubo, bo proračun plačeval odškodnino. ...prikaži več V to naj nihče ne dvomi.

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 11:32 04.julij 2023.

      Ce bodo tozile bodo morale razkriti poslovanje, zelo zanimivo bi bilo videti te stevilke. Verjetno je to kar pisejo o izgubah velik blef. Med pandemijo so imeli presezke, ker se je sistem dejansko ustavil za dve leti, kje pa je ...prikaži več ta denar? Verjetno je sel v dividende in nagrade za uspesno poslovanje. Se strinjam z ukinitvijo prislevka tako ali drugace in upam, da je poenoteno pobiranje le prvi korak k ucinkoviti regulaciji.

    • Igxigx 11:47 04.julij 2023.

      Saj poslovanje je razkrito. Imas ga v LP, ki jih imajo zavarovalnice objavljene na svojih spletnih straneh. Če boš gledala za Triglav, moraš gledat Triglav zdravje d.d. Drži, da so imele zavarovalnice dobičke, ampak to je konec koncev njihov cilj, ...prikaži več ki je legitimen, saj so to gospodarske družbe. Tukaj je krivda države, da je sploh dopustila izvajanje DZZ, takšnega kot ga imamo, privatnikom. Kajti DZZ je prostovoljno samo na papirju, zavarovalnice pa nas potem laghko lupijo kakor jim pase....

    • Igxigx 11:53 04.julij 2023.

      ... V resnici nas je država prisilila, da smo delali dobičke zavarovalnicam. Da nam je država zabila nož v hrbet je jasno že, če pogledaš 62.b člen ZZVZZ.

  • Majazmaja 10:46 04.julij 2023.

    Če je dober zdravnik, še ne pomeni, da bo dober minister ... Žal. Na položaj je treba spraviti nekoga, ki ima veliko znanja iz menedžmenta (pa ne ti naši meneđerčki, ki se vsaki 2 leti presedajo z enega stola na ...prikaži več drugega in povsod zaj* na polno) in ki se je sposoben obdati z ljudmi, ki vedo, za kaj gre.

  • miho 10:45 04.julij 2023.

    Nisem presenečen. Oblast pokvari človeka. Preden je prišel v politiko, je bil dober ortoped, zdaj se je pa pokvaril. Naj se vrne v ortopedijo. V zdravstvu manjka zdravnikov.

  • atamama 10:37 04.julij 2023.

    Dajmo levi in desni se postavit na realna tla. Vsi rabimo dohtarja, vsi bi radi čimprej na vrsto (pa magari peljemo dohtarja s policajskim helihopterjem...itd..). In dokler bo dr. krojil politiko dr.jem do taktrat bo kaos in nič se ne ...prikaži več bo premaknilo. PV se zaveda tega ampak .... Naj naredi plan kako blokirati kontraakcije dr.jev v primeru, da bi njih normative izbrisali, da bodo dr.ji delali vsaj 6 ur na dan (cca 40% ji h dela manj kot 40%), plačilo po učinku, izobraževanje z obveznim odsluženjem

    • Igxigx 10:59 04.julij 2023.

      Še huje: dohtar privatnik rihta javno zdravstvo. Kot bi dal lisici kure čuvat.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:30 04.julij 2023.

    Ne zagovarjam Loredana,ampak roko na srce, kaj pa je bercrlj, razen jamranja, do zdaj naredil za rešitev problemov

    • Avatar Leon
      Leon 13:08 04.julij 2023.

      Menda je Brecelj dober onkolog in naj počne tisto v čem je dober . Politika ni zanj .

    • Ender3 21:02 04.julij 2023.

      Leon, dober onkolog? Takšni se navadno ne pojavljajo v medijih.

  • boris62 13:04 04.julij 2023.

    Dokler bodo zdravniki, ki delajo samo v javnem zdravstvu, v očeh direktorjev ZD samo strošek bodo le ti odšli ven iz javnih zavodov.

  • Avatar Firefly
    Firefly 10:35 04.julij 2023.

    tale brecelj samo laja in cvili že dolga leta, vse so drugi krivi, me malce spominja na janšo

    • Ender3 21:18 04.julij 2023.

      Isti Janša, vse ve, ostalo pa so drugi krivi..

  • lojs 10:26 04.julij 2023.

    berem, da sds žaga ministra loredana, ker ga pač "kao" podpira,... od kod to?, tudi brecelj bi ga nagnal, medtem ko ga koalicija podpira ... le kako se leahko znajdete v tem kaosu? ... ta oblast že od samega začetka ...prikaži več ustvarja kaos v javnosti, ampak vse z namenom ... več je kaosa manj se folk briga za politiko, ampak tošlni pa vsak dan boljl prazni, očitno tudi to nikogar več ne zanima, samo še jamral bomo

    • Ender3 21:00 04.julij 2023.

      lojs, ampak kaos najbolj ustreza tistim iz opozicije..Zakaj že?, S tem se ruši vlado na najbolj nevralgični točki. Rešitev bi bila, da se zdravstvo čimbolj omeji pred politiko. Realnost je drugačna. Zdr.lobisti so najbolj učinkoviti pri lobiranju politikov tudi v samem vrhu..

  • borut08 17:32 04.julij 2023.

    Brecelj je samo figura na šahovnici politike oz.države.Veliko govori in ve ter opozarja brez vsakih dokazov,da nebo koga obremenil.Je pa res in to je razvidno iz moje izvidov oz.zdravstvene dokumentacije in to vsi vedo,da politika oz.država zlorablja med drugimi institucijami ...prikaži več tudi zdravstvo in so mi tako preprečevali transplantacijo ledvice in potem tudi načrtno uničili oz.skrajšali njeno življensko dobo da me utišajo,izsiljujejo in ustrahujejo.Glej moj FB.Instagram Borut Zabret.

  • Jernej65 11:22 04.julij 2023.

    Brecelj nehaj lajati, zamenjaj sedanjega ministra in da vidimo kaj boš naredil. Javnega zdravstva več ni, komu to ni jasno. Napaka je narejena v Janševi vladi od 2004 do 2008, ko se je zdravstvo množično privatiziralo. Povratka več ni. Lahko ...prikaži več se gremo na silo javno zdravstvo, brez zdravnikov v javnih ambulantah. Potrebno je najti kompromis med javnim in zasebnim, ki bo najboljši za ljudi, da ne bomo plačevali iz svojega žepa za storitve, ki jih plačujemo s prispevki.

    • Naklonsky 11:34 04.julij 2023.

      Koncesije podeljujejo občine in ne vlade!

    • Jernej65 11:36 04.julij 2023.

      Zakonodajo piše vlada in ta je podlaga za zdravstvo.

    • Naklonsky 12:46 04.julij 2023.

      Torej jo bi po tvoji logiki lahko spremenila leta 2008 - in danes bi imeli vrhunsko zdravstvo. Pametnjakovič!

    • Avatar Leon
      Leon 13:12 04.julij 2023.

      Koncesije podeljujejo občine na podlagi državnih odločitev torej tovariš Janša se je odločil ,da uniči javno zdravstvo . Začel je z zobarji in okulisti ....in kaj se je zgodilo ? V javnem zdravstvu ni zobozdravnikov in ne okulistov !

    • Jernej65 13:43 04.julij 2023.

      Privatizacija zdravstva se je začela pod Janševo vlado, to je dejstvo in od takrat javnega zdravstva ni več, povratek je nemogoč tudi to je dejstvo.

  • Naklonsky 11:32 04.julij 2023.

    In kaj, zares, je naredil? Ok, poleg časovnic in tega da je zdravstvo totalno razsul?

  • Igxigx 11:35 04.julij 2023.

    Zanimiva teorija, da je interfelacijo zotganiriral kar sam DBL. Koalicija bi ga v tem primeru podprla, DBL pa v miru dokonča uničenje javnega zdravstva, kar je pravzaprav cilj opozicije. Brez interfelacije pa bi DBL zaradi teženja Levice moral spokat. Politična ...prikaži več mojstrovina, vredna samega Džugašvilija.

    • Zebra12 15:47 04.julij 2023.

      Interfelacija - je to nova slovenska beseda? .. Zanimivo je, da ljudje, ki so pol pismeni, komentirajo v resnih temah, čeprav nimajo pojma o tematiki in je njihov besedni zaklad zelo okrnjen.

  • miho 10:47 04.julij 2023.

    Jaz vam povem nekaj, česar vam Dani ne zna povedati: Skrbite za svojo hrbtenico, gibljite se in pravilno sedite, pa ne predolgo, bo manj potrebe po ortopedih in manj pritiska na ortopedijo.

  • Soljatar 10:05 04.julij 2023.

    kar pravi Brecelj seveda drži, vendar pa to ne velja samo za Bešiča, ampak za celotno Golobovo vlado...ta vlada je dejansko slabša kot nič.

    • Avatar MuškaKokoš
      MuškaKokoš 10:16 04.julij 2023.

      Katero vlado ali stranko pa ti pogrešaš,do zdaj so vse bile zanič ,najslabša od vseh pa SDS ,kaj točno bi ti rad oz. uvedel

    • Soljatar 10:44 04.julij 2023.

      SDS je edina trenutno obstoječa stranka v Sloveniji, ki je sposobna furat državo in to je dejstvo, ki se ga lahko dokaže na sodišču....tega se popolnoma vsi polnoletni in opravilno sposobni zavedajo, tudi levičarji, samo seveda ne bodo priznali.

    • Majazmaja 10:49 04.julij 2023.

      Golob in njegova vlada je nesposobna, zadali so si preveč stvari naenkrat, poleg tega so totalno zminirali vse, kar je bilo v prejšnjih vladah dobrega - ne, nikakor ni bilo vse slabo. Poleg tega se niso sposobni pogovarjati. Janša je ...prikaži več bil zanič, Golob je zanič. Isto sr_nje, drugo pakovanje. Razočaranje.

    • Avatar MuškaKokoš
      MuškaKokoš 11:33 04.julij 2023.

      Statistično gledano za vse od 91 leta je SDS najslabša,kadar so vladali SDS ,je občutno zrasla zadolženost,za njimi se ne da reševati več,ker samo škodo delajo.Težko je na novo kaj popravit kadar JJ to razturi.Za Slovenijo in samo stranko SDS ...prikaži več bi bilo bolje da JJ izgine in gre v pozabo.Brez njega bi upanje zraslo ,tako se pa samo drek meša in še bolj smrdi.

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 11:33 04.julij 2023.

      Solatko, ti pa si humorist, nastopi na "stand up" odrih te kličejo! Vse vlade od 91. so samo kradle in futrale svoje, ampak delč najslabša pa je bla vlada twitopizdeka v vsem 32. letnem obdobju!!

    • Ender3 21:13 04.julij 2023.

      Soljatar ne pozabit, Ivek je že trikrat vodil vlado in vse zafural. Naj končno nekdo vsaj poizkuša brez, da mu omenjeni od prvega dne ne meče polena pod noge..

  • lojs 09:52 04.julij 2023.

    imamo ministra, imamo strateški svet zdravstva, kjer je šef pv, minister pa ne sodeluje z njim , čeprav ministra pv podpira ... ta brencelj je še do nedavnega iskreno zagovarjal tega ministra, zdaj bi ga pa žagal ... večjega kaosa ...prikaži več in zmede še nismo imeli in potem se čudimo kako je družba razklana ... levičarji so sprti med seboj, ker ne morejo vsi krasti ... počasi zmanjkuje, zato je nastala panika

  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 10:00 04.julij 2023.

    An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

  • Soljatar 10:07 04.julij 2023.

    golobarjevo vlado je treba čimprej nagont v tri pizde materine, ker je vsak dan te vlade, izgubljen dan za Slovenijo.

    • Avatar MuškaKokoš
      MuškaKokoš 10:14 04.julij 2023.

      Prvo SDS z JJ na čelu,potem pa čistka naprej

    • Avatar Gustl
      Gustl 10:31 04.julij 2023.

      Soljatar, ti ba raj svojga šipca diktatorskega, ane...

    • Avatar Firefly
      Firefly 10:37 04.julij 2023.

      soljatar je za sladoljedarja janšarija dr.prištin.....

    • Soljatar 10:41 04.julij 2023.

      vse je bolš kot to sranje, ki ga imamo zdaj...

    • Majazmaja 10:52 04.julij 2023.

      Dejstvo je, da bi morali sodelovati, ne pa eden drugega minirati. Nikakor Janša ni imel samo slabih idej, prav tako nima slabih idej Golob. Če bi sodelovala, se pogovarjala in ne samo obnetavala z žaljivkami kot 2 skregani 6-letnici, bi ...prikaži več šla Slovenija v pravo smer. Tako pa se obnašata kot dve smrklji, ki se pulita za igračo. Bedna sta, oba.

    • Avatar Leon
      Leon 13:15 04.julij 2023.

      Majazmaja ...moraš potegniti ločnici med fašizmom in demokracijo ! Hitler je dvignil Nemčijo iz gospodarskega kaosa in ............kaj je bilo potem .

    • Ender3 20:47 04.julij 2023.

      Majazmaja, ločnica je vsem vidna in poznana..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.