Slovenija
19 ogledov

Brez kazni do nadaljnjega

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • graff 08:56 25.april 2012.

    . Predsatvniki kapitala naj si bo v gospodarski zbornici, obrtnopodjetniški zbornici ali korumpirani politiki, se vseskozi sprenevedajo, o tajkunih ki so pokradli gospodarstvo pa nič. Gospodje so si napolnili račune v Švici, Linhenštajnu, Cipru, Kajmanskih otokih, Nizozemski, Iowi.Žalujoči: ...prikaži večči: Pahor, Janša, Samo Milić Hribar, Bavčar, Šrot, Pavček, Zidar, Tovšak, Černigoj, Volk, Časar, Lovšin, Virant, Kordež, Rode, Valant in njihovi mali otroci poslanci in tajkunčki, ki so se v neverjetnih količinah razmnožili po vsej Sloveniji, pa na peto kolono in predstavnike domobranstva , RKC ne gre pozabiti.

  • Veteran 10:57 27.april 2012.

    Še je poklicov, ki so življensko nevarni dragi policajčki ampak tistih ne vidim štrajkati. Sami ste se zavestno odločili, da boste policaji; seveda večina je to storila, da bo nosili uniformo, pištolco, stresal svoje frustracije med ljudmi ter se postavljal ...prikaži več pred dekleti. POLICAJI MED LJUDMI NIMASTE PODPORE.

  • raviotar 00:32 02.maj 2012.

    Kdo bi naj to njihovo stavko sploh občutil pravzaprav? Kolone se bile tudi v vseh predhodnih letih, pa niso stavkali ?! Če že stavkate, dajte to narest tko kot se dela. Referenca vam je lahko Francija z njihovimi sindikati, ki ...prikaži več ko se zadeve lotijo jo tudi speljejo tako, da so na koncu zadovoljni. Tole kaj počnete vi, pa nima ne repa ne glave.

  • nostradamus 14:46 25.april 2012.

    sramotno nizek od policista zacetnika vendar v casu ko je vse v k...u so vsi bodoci kadetje vedeli kam gredo in za koliko denarja in vecini je to se vedno bolj disalo kot delo za trakom v kaki fabriki kjer ...prikaži več se ni bilo receno da bodo zasluzeno tudi dobili sicer je pa v nasi drzavi itak vse skregano z zdravo logiko

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.