Slovenija
22 ogledov

Brglez: "Država je zatajila"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sivka 00:49 02.november 2014.

    tale Brgles bi največ naredil za slo da bi utihnil

  • primorc91 21:11 01.november 2014.

    Uradno prešteto – največ Slovencev na našem ozemlju so pobili domobranci; Po skoraj 70ih letih je, končno, tudi uradno znano, katera stran je v vojnih in povojnih pobojih 2. svetovne vojne pobila največ Slovencev na naših tleh. Neslavni rekord je ...prikaži več in bo za večne čase zapisan domačim izdajalcem – domobrancem. Domobranci, ki so v tistih letih delovali pod okriljem slovenske RKC, so, tudi v sodelovanju z okupatorjem, pobili 42.500 Slovencev. Končno je vse kristalno jasno….. Saj ne da ni bilo jasno že leta prej, kljub poskusom sodobnih “domobrancev”, ki so predvsem po spletu netili sovraštvo in spore sklicujoč se na, zdaj jasno dokazano, neobstoječih tudi 100.000 žrtev, katere naj bi po njihovem zakrivili partizani. Ja, saj jim ni za zameriti – sprehajanja po polju ne denejo vsem enako dobro. Večina evropskih držav, sodelujočih v 2. svetovni vojni, je praktično že kakšno leto po vojni zaključila s tovrstnimi seštevanji žrtev vojnih in povojnih pobojev, ter tako rešile vse dvome in nadaljeva

  • mph 22:56 01.november 2014.

    ... ravno nevolilci so najboljši volilci najslabših. Tako ima šanse Majer, da spet zavlada, če bo šlo volit 12% prebivalstva, bo potem mahal s statistiko, da je zmagal z 51% večino (verjetno še vedno ima nekaj čez 6% fanatikov, ki ...prikaži več ga bodo volili, čeprav je za priznati, da se je zgodil neverjeten čudež, nekateri janšisti so le spregledali, ozdraveli in so mu odmaknili podporo).

  • primorc91 21:11 01.november 2014.

    Država, ki je izvedla največje povojne poboje ali bolje rečeno deratizacijo kolaborantskih tolp, je bila Francija. Celo več ljudi so odstranili kot v času francoske revolucije. Danes take še vedno prezirajo in jih imenujejo KOLABORANTI ne pa žrtve povojnega nasilja, ...prikaži več kot lahko to slišimo pri nas prosto po mafiji iz demosa in s strani klerofašistične bande.

  • mph 22:54 01.november 2014.

    Bolje bi bilo, da bi se vsem uradno sodilo. Pa ne zaradi tistih, ki so še premilo končali na tak način, pač pa zaradi nedolžnih, ki so tam končali, ker so se komu zamerili ali pa so naredili kaj minimalnega. ...prikaži več Kot so drugi ugotovili, so bile druge države pri obračunu mimo sodišč z golaznijo sicer precej bolj temeljite, pa se nikjer zdaj ne dviga prah kot tukaj. V ostalem pa je tako, če bi se morala zgodovina ponovit, potem pa že bolje, da se tako, kot se je. Si lahko samo mislimo, če bi zmagali nacisti in domobranska zalega, koliko bi bilo šele mrtvih. Verjetno 80% in danes ne bi domobrančki tukaj meketali v slovenščini. Te rove pa zabetonirat kot skupinski grob in tukaj konec zgodbe. Tako pa bodo zelo priročni še naprej za vsak volitve za novega firerja, ki po mojem še vedno računa na povratek. No, bolj računa s tem, da bodo voli-lici imeli kmalu poln kufer Cerarja in sedanje vlade in bodo razočarani ostali doma pri naslednjih volitvah. Tukaj pa se ve, kako gre, ravno nevolilci so najbo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.