Slovenija
30 ogledov

Čarobni koalicijski trik z DDV

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bojovi 23:10 08.maj 2012.

    "Čarobni koalicijski trik z DDV"WTF? To je ukradel od Zokija, kdaj je že tole Zoki govoril, JJ pa čakal in zdaj kao njihova zamisel. Lopovi še tuje zamisli kradete Slovenska Drek Stranka!

  • Fulmmer 23:39 08.maj 2012.

    Yebe se meni, imam nadpovprečno pokojnino, 630€.....

  • mrki 01:02 09.maj 2012.

    a bejž no ! kako pa misliš da je bilo pod Pahorjem! Glede na to kam so nas pripeljali KGB in njihov način vodenja - malo smo se zajebavali - je to cist OK.Sicer pa a čmo splavat ? ali pa se utaplat ?

  • mrki 01:07 09.maj 2012.

    Ja kaj je pa vzel od Zokija ? a mi lahko poveste ? pa od Pahorja ? ha ha ah a Dragi moji , dvig DDV je TAZADNJA zasilna zavora pred GRČIJO - če vam še ni kapnilo - v ...prikaži več - v slučaju da RDEČI sindikati vse zjebejo zaradi 100 EUR pri neto plači 1200 eur!? Če bi pozorno poslušali in ne sedeli na ušesih je bil dvig DDV-ja Zokijeva PRVA izbira in ne zadnja ( kot varovalka , da ne zgrmimo v prepad )

  • mrki 01:11 09.maj 2012.

    Andreja Basle - ti si pa ena prava novinarka - to ni noben trik - to je ZADNJA zasilna zavora pred padcem v GRŠKO jamo !? Zardi takih kot si ti in tvoja kamarila iz F571 smo kle kjer smo! ...prikaži večsmo! Čarobni koalicijski trik z DDV - totalno bedast naslov , samo upamo lahko da nam ne bo ČAROBNO padla spodnja čeljust na beton.

  • sweetdogs 08:35 09.maj 2012.

    Zoki se je spomnil dvig DDV-ja... buahahaha... to ni nobena novost... to je pač ena od možnosti, ki je skrajna, ker se potem lahko dvigne inflacija in na koncu pademo v spiralo, če se to ponavlja... Zoki naj rajši še ...prikaži več malo zapufa Ljubljano pa boste vsi srečni...

  • vest 00:48 09.maj 2012.

    O vojaški disciplini koalicije je potrebno samo mao pogledati glasovanje po delovnih telesih (npr. Šircljeva komisija za finance9, kjer je vsak amandma koalicije potrjen z 9 glasovi ZA in vsak amandma opozicije (čeprav tudi močno argumentiran) z istimi 9 glasovi ...prikaži več PROTI (vidi se sedežni red glasovalcev). Nikogar od njih ne zanima vsebina. Za tako poslušno pritiskanje tipke jih še mastno plačujemo.

  • 101 06:15 09.maj 2012.

    že nekaj let berem vaše komantarje, ki me kratkočasijo in zabavajo kadar je deževen dan, ko res ni zunaj nič za počet... pojdite živet... Pametni vsi kot vsi vaši politiki skupaj, levi, sredinski in desni... Vaša ljubljena Evropa in presvetli ...prikaži večli voditelj Janša, bosta potonila, vendar ko se bomo utapljal, bodo vsi na čelu te *** države ležali v jahtah in pili koktejle, mi pa se bomo borili za zadnji kos lesa, ki bo plaval... Pa ne mislim samo Janšata, tudi ostale. Če bi tolk varčevali, naj si vsi skupaj znižajo plačo na 1000-1500€ ali še manj, pa se bodo lahko poistovetili in opazovali kako gre ostalim. Vem, da sem še to številko previsoko napisal, ampak mislim, da bi že tudi ta udarec bil prevelik za njihove lačne riti... LP

  • babi 23:55 08.maj 2012.

    FulmmerPri vsem tem smo najkrajšo potegnili upokojenci. Če imaš 412 evrov penzije dobiš 166 evrov rek. dodatka, veliko nas pa je, ki imamo tik nad 622 evri pokojnine in ne dobimo NIČ.Torej, če sva dva takšna upokojenca sva ...prikaži veča od lani oškodovana za 500 evrov, javni uslužbnec pa s 1.000 evri neto plače na letni ravni za 480 evrov, s tem, da mu ostanejo še ostale bonitete in cel regres.

  • 1111 23:26 08.maj 2012.

    Stranka Debilnih Slovencev...ne jemljejo samo od Zokija, ampak tudi od Pahorjeve vlade, zadeve, ki so jih prej izpodbijali...tak gnoj je lahko samo v Sloveniji na oblasti!!

  • Tom Mb 07:57 09.maj 2012.

    Zoki je imel namen dvigniti DDV, brez vseh ostalih "varčevalnih ukrepov" (beri ukrepov za vzdrževanje plač politikov in ostalih priviligirancev). Na ta način bi posredno pritisnil tudi na trgovce, da znižajo marže in proračunski primankljaj bi nadomestili brez večjih bolečin. ...prikaži več Moje mnenje je: DO KONCA! Referendum, ulice, štrajki ... al smo res "Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni!" ?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.