Slovenija
103 ogledov

Če so lani padli skozi sito, bodo spet čakali

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 15:48 11.april 2016.

    Khm, če se ne motim, se govori, da krize ni več. Po drugi strani, jo pa povišanje izplačil vsaj revežem ne bo poslabšalo, bo kvečjemu pomagalo gospodrstvu, saj bodo reveži vsak cen porabili takoj v trgovini, ga ne bodo nalagali ...prikaži več v davčne oaze. Morda bi morali narediti tako, da napredovanja in ostalo dobijo vsi razen vodilnih in potem navzgor.

  • mirror 12:13 11.april 2016.

    V gospodarstvu lahko napreduješ po plačni lestvici samo če začneš opravljati drugo, več vrednoteno delo. Ne vem, zakaj tega ni v javni upravi. Na istem delovnem mestu z istimi delovnimi nalogami ne moreš napredovati. Nisi naredil nič več, da bi ...prikaži več to zaslužil. To napredovanje je neupravičeni privilegij javne uprave.

  • jakec1575 14:26 11.april 2016.

    700€ redno vsak mesec je se vedno siguren vrabec v roki. ampak ti s 700 itak ne jamrajo. jamrajo tisti drugi, ki hkrati nimajo jajc iti na trg. Kaksno napredovanje. Obseg dela ja, če si ga zasluzis. napredovanje pa le, ...prikaži več ce polozajno in odgovornostno napredujes. pa ne fiktivno izmisljene sistematizacije za parkiranje kadrov. Tako, da v delu napredujes.

  • kapibara 19:17 11.april 2016.

    @jakec- Vsi, zaposelni v JU, ki smo prišli iz gospodarstva znamo te ugodnosti ceniti in res je , zato smo "tiho".. vse ostalo drži vodo.. !!

  • mph 18:43 11.april 2016.

    Se pravi bi rad rekel, da je v javnem sektorju učinkovitost kot v našem gospodarstvu? :-) Smo res ena država za bruhat in svetlobna leta od naprednih Severno Evropskih v vseh pogledih. Socialni standard imajo bistveno višji in dražji, vendar ...prikaži več imajo za razliko od nas sposobne GOSPODARSTVENIKE. Drugače pa vodilna kasta dobro skrbi, da smo vsi skregani na vseh možnih terenih, da imajo lopovi na vrhu svoj mir.

  • franke 19:27 11.april 2016.

    Tale pizdun KOPRIVNIKAR ,je vsega kriv. DOL Z NJIM.

  • blueone 23:17 11.april 2016.

    KVAZI seminarji so zato, da se po črti klientelizma, nepotezima (po domače, predavatelji so prijatelji, sorodniki itd...od visokih državnih uradnikov) troši javni (davkoplačevalski) DENAR.

  • kapibara 12:59 11.april 2016.

    Še huje: Udeležba na nekih KVAZI seminarji- izobraževanjihh(plačate jih davkoplačevalci) ti prinesejo plus točke za napredovanje,.Ppri samemu delu pa je rezulat tega : NADA - NULAS - ZIRO.. itd v NEkorist.. SAMO na plačilni listi...!!!Govorim iz preve roke..!!

  • sprehajalec 12:46 11.april 2016.

    Ta politika avtomatskega napredovanja v Javnem sektorju je prinesla paradoks, da je v Vojski, kot deli javnega sektorja en vojak na enega oficirja ali podoficirja. pa nekaj tisoč jih je še v "štabu", to je v ministrstvu za obrambo. <br ...prikaži več />Želja slovenca po napredovnaju je tradicionalna, tako da že na vsakih vratih piše vodja, direktor, namestnik, namestnik namestnika itd. res so Butale iz Romana Butalci lahko vzor temu, kar je nastalo na tem prostoru v 25 letih.

  • jakec1575 14:22 11.april 2016.

    Problem javnega sektorja je, da lahko napredujes že ce ambiciozno vlagas vloge za napredovanje, če ti tečejo leta. Vse v javnem sektorju razen tistih res obremnjenih s turnusi, zahtevnim delom bi zvajznil okoli kepe. Imate placo ali delate ali ne ...prikaži več delate. imate kadarkoli bolnisko, več dopusta, imate place vsakega 5 na racunu, ce mate popustljivega sefa, ki si kupi mir v hisi tako, da podeli 5 imate napredovanje brez kvalifikacij in dosezkov. Jamrate, kako je hudo. kako otroci ne poslusajo, kako so stranke in starsi hudobni, kako so sefi hudobni. a naredite ne nic. Ne organizirate se, da narcise in težake spravite iz sistema. jamrate kako hudo je. vidite le place microsofta in uspesnih firm v gospodarstvu. ne veste pa ta za tisto placo folk gara ima 25 dni dopusta. Vse bi vas jaz dal na riz in vodo in 1 mesec v gospodarstvo, da si sami iscete posel.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.