Oglaševanje
59 ogledov

Celulita se lahko rešite

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Boštjan Benedetti 12:57 06.oktober 2011.

    Zelo učinkovita anti celulitna kura je tudi krio terapija! www.krios.si Za 2-3 min na -195 in elastičnost kože postane zelo učinkovita!!

  • Alja Dimic 08:19 08.oktober 2011.

    Uživajte nekatere jedi, druge izpustite iz prehrane ter tako pomagajte svojemu telesu do lepše in bolj gladke kože.Pravila za gladko kožo in izgubljanje maščob so, da zmanjšate zastajanje tekočin. Nujno zmanjšajte dodajanje soli, sladkorja, uporabe glutena, uživanje vseh ...prikaži več v naprej pripravljenih jedi in hitre prehrane. Ne uživajte alkohola.Popiti morate 1l vode na vsakih vaših 25 kg. V prehrano nujno uvedite brusnice, zeleno, koromač, beluše in papajo. Nikakor ne pozabite na omega 3 maščobne kisline, oreščki, semena, olive in mastne ribe. Zmanjšajte raven estrogena.Ženske v Peruju nimajo celulita, saj dnevno uživajo hrano, bogato z naravnimi fitoestrogeni (rastlinski estrogeni). Ti uravnavajo raven estrogena. Estrogeni sprožajo proizvodnjo maščobnih celic in spodbujajo nastajanje celulita ter zastajanje tekočin (če ne veste ali imate preveč estrogena in premalo progesterona, je test hormonov iz sline zelo priporočljiva in natančna metoda me

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.