Slovenija
14 ogledov

Černač: Vozovnice bodo dražje

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 12:29 15.december 2012.

    ne mor verjet, banda frdamana, rešujejo na nemočnih ljudeh....dajte plače vseh politikov na pol pa ne bo potrebno uničevat mladine!!!!!!

  • Iša 08:15 16.december 2012.

    Kako se stvari hitro obračajo. Tri leta sem namreč hčeri plačevala 100 eur mesečno za dijaško karto na razdalji 17 km, zdaj pa se ljudem zdi 20 ali 35 eur veliko za razdaljo do 90 km? Spet en dokaz, kako ...prikaži več gredo stvari po pravilu: kar je bilo, nas ne briga, pomembno je, kako je zdaj. Ne bi smelo biti tako. Ugodnosti za dijake in študente so občutno boljše kot so bile.Malo razmislite tudi o študentskih bonih ...

  • Žurnalček 19:53 15.december 2012.

    ČRNAČ CRKN !

  • sotlarm 12:24 15.december 2012.

    kaj to tele črnačevo da se ne morem drugače izrazit misli podražit za 50% vozovnice?????na grmado z njim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • sotlarm 12:25 15.december 2012.

    se opravićujem ker sem žalil teleta.

  • Nina Stegmuller 13:24 15.december 2012.

    To pomeina do v primeru kombinirane mesečne vozovnice do 90 km bomo plačevali 5 evrov za to razdaljo in še 15 za kombinirano? mislim no comment :/

  • Nina Stegmuller 13:32 15.december 2012.

    Zelo koristna se mi je zdela ta nova subvencija za dijake, študente... ki je verjetno precejšna spodbuda za uporabo javnega prevoza... in škoda, če bodo to ugodnost ukinili... saj se bo spet nekoliko povečala nemobilnost...

  • feferon 15:38 15.december 2012.

    Sramota je pravzaprav,da hočejo kar naprej nekaj dražiti, ne najdejo pa načina, da bi pokasiral od barab, ki so si nakradle miljone. Seveda bomo pa vsi kolektivno vse morali plačevati! Primer zbiljski gaj-zastaran,miljone so si nakradli...

  • ljimonad 16:03 15.december 2012.

    Ja pa seveda, čist razumljivo, sej se ve kdo vodi vlado. Če ni po njegovem, potem bo(mo)do pač plačali vsi, saj je le on dovolj "brihten", da reši tele naše butale iz krize. Ustvarjanje vojne na takšen ali drugačen način ...prikaži več pa je tako ali tako element njegove vladavine v prejšnjem pa že tudi v tem mandatu. To pa ko kradejo vsi kot srake in se zgodba laškega, istrabenza, intereurope, merkurja, nadaljuje naprej kot se piše s steklarno rogaška, pa je verjeten še z katero drugo firmo. to pa ni važen. Važen je da ima jj oblast v rokah, po kakršni koli ceni, ki jo tako ali tako plača ubogi narod butalcev.

  • recesija 16:24 15.december 2012.

    Štrukelj = Kučanov servilnež !

  • Kranjica 17:01 15.december 2012.

    Verjamem, da bo imela neuveljavitev izvajanja zakona o izvršeavnju proračuna negativne posledice, vendar pa se mi zdi napoved o zvišanju cen vozovnic za dijake in študente nespametna, če že ne izsiljevanje. Po vsej verjetnosti to ni edini ukrep, ki bi ...prikaži več ga vlada morala izvesti in s tem si samo nabira nove nasprotnike. Da pa bo na drugi strani šel Štrukelj v svojih zahtevah preko trupel, pa tako ni dvoma.

  • Nogo Bozo 18:36 15.december 2012.

    Kolk bodo vzel cerkvenim podganam ??

  • ViktorCvijo 12:11 15.december 2012.

    "...ogroža načrtovane razvojne ukrepe države", študente pa ne?

  • mph 12:32 15.december 2012.

    Ta podražitev nima čisto nobenih vzrokov v referendumu, ima izključno v temu, da je janšizem na oblasti. Morda bi, morda, bil do Slovencev bolj škodljiv samo še čisti nacizem na oblasti. Če bi vsaka država imela med 2. svetovno vojno ...prikaži več več takih izmečkov, bi nacizem že davno sicer vladal svetu.Upajmo, da bo ta podražitev sprožila dovolj volje za proteste proti vladi in da že končno enkrat izginejo. Bi nam bilo bolje, če bi hotela vlada kakšne banana države emigrirat k nam in nam vladat.

  • Janja Mirtič 13:43 15.december 2012.

    Dijakom in študentom so ukinili dodatek za prevoz pri republiških in zoisovih štipendijah (ki je bil precejšen, tako da jih ima večina pol manjšo štipendijo), iz tega denarja se naj bi financiral subvencioniran prevoz. Kako lahko zaradi težav v celotnem ...prikaži več proračunu, spet tu jemljejo denar, če naj bi omogočal subvencioniran prevoz "preživetje" z 80 EU štipendije?!Žalost in obup...

  • Sašo Muc 14:15 15.december 2012.

    Sramota zastraševanje na najniskotneši ravni, na potomcih.Hkrati pa poglejte kako kradejo na vrhu, mariborski župan je sam nakradel toliko da je vsak slovenec prispeval 2 €, koliko šele druge večje ribe nakradejo.Da se spravijo na dijake in ...prikaži več študente z argumentom lejte če proračun ne bo sprejet je pa res niskotno.

  • Kranjica 16:40 15.december 2012.

    Ne vem, koga mislite, ko pravite :"če ni po njegovem...,"Jaz mislim Štruklja in SVIZ! Če ni po njegovem, stavka ali pa še huje, zahteva referendum. Za vojno ali prepir pa sta vedno potrebna dva! Ne razumem, kako se nekaterim ...prikaži več ne da dopovedati, da je varčevanje nujno. Če pa kdo misli, da se položaj Slovenije da izboljšati na kakšen drug način,naj to javno predlaga.Pa ne s famozne Jankovićevie floskule o dvigu DDV-ja za 2% in zagonu investicij brez denarja! Če bi bilo vse tako enostavno, mar ne mislite, da bi vlada to že zdavnaj sprejela, namesto da vodi eno samo živčno vojno z nasprotniki vseh ukrepov!

  • gggg 18:16 15.december 2012.

    Vsem ki kritizirate vlado in omenjate izsiljevanje ministra s podražitvami. Nihče ne izsiljuje s podražitvami - minister je samo povedal to, kar je zakonsko predpisano in je dejstvo. Če se namreč proračun ne uveljavi, potem ni zakonskih določil za ...prikaži več izplačevanje subvecij za vozovnice!

  • Kranjica 22:05 15.december 2012.

    Da se razumeva, sem proti Štrukljevemu in tudi preostalima dvema referendumoma.Ne zdi pa se mi pametno od vlade, da med posledicami nesprejetja proračuna med prvimi ukrepi navede znižanje subvencij za vozovnice. Da marsikdo na to gleda na to kot ...prikaži več na izsiljevanje, dokazujejo komentatorji: namesto, da bi bili proti zahtevam Štruklja, napadajo in krivijo za posledice vlado, čeprav mora biti vsakomur jasno( razen, seveda, Štruklju in njegovim podanikom), da bodo posledice na vseh področjih-

  • Milan Samide 14:20 17.december 2012.

    26.člen URS, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ...prikaži veča ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil.Če bi se politiki in vodilni izvajalci javnih pooblastil zavedali tega člena URS, SI .Država in (njene institucije , izvoljeni poslanci) bi pregnala lopove in od njih zahtevala povračilo škode, ki so jo naredili državi in državljanom. Denar bi dobila od tistih, ki so jo okradli. O tem govori ta 26. člen URS.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.