Slovenija
19 ogledov

Ceste “cvetijo”, denarja ni

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Andrej Kovačič 22:53 11.april 2013.

    denarja je dovolj. ampak ga tisoče gospodov za lastne plače porabi medtem ko se pogovarjajo da ni denarja za ceste... plačujem redno vse prispevke.

  • speris 23:02 11.april 2013.

    "..v takem stanju, kot predpisujejo zakoni,.." Jah tudi placevanje prispevkov v trenutnem stanju kot jih predpisujejo zakoni ni mogoce ker pac ni toliko dela in cene so padle. pa vseeno moramo placat in ostat brez denarja ker cene dobimo izvrsbo in kaj bomo zdej?

  • mirko 00:24 12.april 2013.

    Kam gre razlika med denarjem, pobrano od cestnin (pri registraciji) in dejansko vloženega v vzdrževanje cest ?! Sem prepričan, da je ta razlika porabljena za plačevanje birokracije, ki s tem denarjem upravlja. Zopet desetkrat pre napihnjena javna uprava na tem ...prikaži večm področju. Samo vprašajmo se koliko javnih agencij obstaja na področju prometa in cestne infrastrukture.Ta država nima minimalnih šans, da se reši bankrota.

  • principiumnovum 06:09 12.april 2013.

    Če se voziš po tujini, vidiš, da imajo v redu ceste. Tudi Hrvatje, nad katerimi se mi tako radi postavljamo. Le zakaj naše niso takšne? Zato, ker so narejene nekvalitetno. Ko bodo gradbinci končno delali kvalitetne ceste, in pri gradnjah ...prikaži več občinski veljaki ne bodo več imeli lastnih koristi, potem bo tudi kakšna povprečna cesta zdržala 10 let brez krpanja. Dokler pa se v tej eldeesarski svinjariji krade kar povprek pa ne more biti bolje. To je naša usrana eldeesarska realnost, ki so nam jo vsilili naši kvazikulturniki iz fujdeveja.

  • Oxxo 22:28 11.april 2013.

    pri železnicah denar najlažje in nekontrolirano ponikne... Naši nesposobni vladarji in ministri, ki nikoli ne odgovarjajo za svoje katastrofalne odločitve in povzročeno škodo državi in državljanom že vedo zakaj je tako... se jim "že kje pozna" ...

  • westal 04:14 18.april 2013.

    Ceste so zgrajene na način, da se popravila začnejo, ko še končane niso. Nič čudnega gradnjo nadzirajo nesposobneži kateri ne znajo brati načrtov. Primer: v načrtu je 40 cm nasutja gramoza 15 cm grobega asfalta in 5 cm finega asfalta. ...prikaži več V resnici pa podlage skoraj ni grobega asfalta pol manj kot je predpisano finega pa samo za vzorec. Razlika v ceni pa ponikne v žepe tajkunov kot je Zidar.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.