Slovenija
95 ogledov

Človeška ribica in 'hole in one' zavarovanje

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:57 17.avgust 2016.

    V resnici je smiselno zavarovat samo hišo in avto če je večje vrednosti.. Ker to dejansko lahko z denarjem nazaj kupš..čeprav so seveda pri zavarovalnicah taki eksperti da ti že tle ne povrnejo vsega kljub mastni zavarovalnini; da ne govorimo ...prikaži več o tem da nisi zavaroval hiše/avta pred vsem ampak sam pred parimi stvarmi..Glede pokojnin pa...če imaš majhno plačo nimaš kej vlagat...kaj pol bo pa eno pokojninsko podjetje propadlo boš pa brez ostal. Ni isto če državi daješ prispevke al pa enemu privatnemu podjetju. Podjetje propade in ga ni več; in pol nobenmu ni nič; sej vemo kak je to v naši državi. ; država pa ne more kr tko z lahkoto propast.Sploh pa nima smisla da morš dvakratno plačevat prispevke zato da imaš približno normalno pokojnino. Zakaj neki je treba tako podvajanje? Komu na čast?Večina bo dobila manj iz prispevkov kot je not vlagala.

  • wester62 07:39 16.avgust 2016.

    zavarovalnice si pa manejo roke ,da obstajajo toliko idiotov v sloveniji.saj na idiotih je najlažje bogateti. res smo narod idiotov in duševno prizadetih.no,ne more narod biti bolši kot njihovi voditelji.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.