Zdravje
5120 ogledov

Strokovnjaki o prihodnosti epidemije: To jih najbolj skrbi!

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar pantani
    pantani 16:43 06.oktober 2021.

    Tadva sta pa res kredibilna!!!

    • Avatar DvaPlusDvaJe4
      DvaPlusDvaJe4 18:33 06.oktober 2021.

      Sta sta, vse vesta, manipulacija, razumevanje številk in podkupovanja, prikrite resnice, delne laži, dezinformacije, polovične informacije, lepe besede, mešanje megle, smer denarja.

    • Avatar DvaPlusDvaJe4
      DvaPlusDvaJe4 18:34 06.oktober 2021.

      Lahko bi bila tudi prodajalca vozil.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 17:11 06.oktober 2021.

    Sem hotel citirati najbolj butast odlomek Ihanovih pametovanj, pa sem ugotovil, da jih je preveč, tu pa smo omejeni s številom besed... Skratka nakladanje na kubik nad katerim je fasciniran le on sam...Kreten podkupljeni..

  • rd2dmk2 17:30 06.oktober 2021.

    dragi moji strokovnjaki stroke virusologije. a si predstavljate da bi elektrotehnik dejal en mesec da je elektrika nevarna samo mladim žensakm,čez par mesecev pa samo starim moškim.. no kaj bi bilo ? tega bi prklopil na 110kV pa naj sam ...prikaži več ugotavlja.. pri vas je pa dons tako jutr pa tako glede uporabe cepiv različnih proizvajalcev. in ko si enkrat cepljen si pač cepljen. kaj bo pa jutri ali pa drugo leto pa noben od vas ne ve, če se že zdej vsak mesec sproti zmišljujete novotarije.

  • Ender3 17:39 06.oktober 2021.

    Ne moreš biti kredibilen, če slediš priporočilom in izjavam WHO, FDA, CDC, EME...nimaš pa svojih stališč, da bi strokovno informiral, prepričal tiste državljane, ki to rabijo in pričakujejo. Vsa pričakovanja o učinkih cepiv, so se razblinila. Morda je, bo, manj ...prikaži več hospitalizacij, umrlih, na širjenje okužb pa ni nobenega upliva in učinka. Ihan verjame v mRNA, bo pa moral še malo počakati na nova cepiva, ki bodo imela učinke, kot so jih imala nekoč.

    • Avatar MS
      MS 11:48 07.oktober 2021.

      Ender3 17:39 06.oktober 2021. Ne moreš biti kredibilen, če slediš priporočilom in izjavam WHO, FDA, CDC, EME...===> RE: nekateri si pač svojo "kredibilnost" pridobijo mimo svetovno priznanih znanstvenih ustanov, naslanjajoč se na "strokovnjake" kot so Mila Alečković, Vernon Coleman in ...prikaži več podobni! Veliko vernikov imajo ki se zdravijo s cepivom za konje=> Ivermectinom

  • bobubob 13:30 07.oktober 2021.

    '..javnost naučiti kritičnega presojanja prejetih informacij..' Tisti, ki ne nasedajo vladni vase zaverovani 'stroki', omenjeno kritično presojanje obvladajo. Težava so 'strokovnjaki', ki se niso pripravljeni učiti. Pa čeprav od 'FB stroke', ki tam nastopa, ker drugje ne sme. Pravemu strokovnjaku ...prikaži večvnjaku tudi pogovor z npr. džungelskim šamanom ne bo odveč, če mu ta pomaga širiti obzorja...našim vladnim 'strokovnjakom' pa je še pogovor z drugače mislečim zdravnikom odveč.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.