Slovenija
69383 ogledov

Dela prosti dnevi v letu 2017

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 21:59 15.oktober 2016.

    Mislm zakaj bi moglo bit vse zaprto, recimo v dosti državah sploh zahodnih je vse odprto vse dni v tednu, nekateri pa imajo zaprto v ponedeljek, to pa zato ker ima folk dejansko čas za nakupe samo v nedeljo, in ...prikaži več če je takrat vse zaprto bo kaj ? spet propade določeno št trgovin ter biznisev ki so prinapšala denar tudi v davčno blagajno. Zakaj mor pr nas bit vse bolj papeško od papeža ? WTF imeli bi ne vem kake plače v JU oz JS, omejevali in metali bi polena pod noge vsakemu ki hoče kaj začet, že na začetku uradniki zjebajo živce da jih pol sploh neha mislit da bi šli na svoje. Potem bi pa še omejevali kdaj naj bo kdo odprt, pa ajde naj vsi zaprejo pa se naj jebe vsa raja, kam boš pol šel v nedeljo po kruh ipd. ?

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 23:02 15.oktober 2016.

    V Avstriji ni ŽIVE DUŠE ob praznikih. Bencinske - pa še to le nekatere so odprte. Torej o katrih državah pol ti govoriš? Je pa res, da preden je recimo 2-3 dni vse zaprto, je en dan prej podaljšan delavnik ...prikaži več - recimo do 8-ih namesto do 6-ih zvečer. Ko pridemo občasno v Slo, se mi kar gabi folk, ki ima cel teden frej in pol gre striktno v nedeljo po en jogurtek v štacuno. Mislim ej....Kruh mi nabavimo za 3-4 dni naprej, če je treba. Lahko pa tudi dvignemo riti in spečemo sami ane. Aja, pa v Avstriji boš zelo težko našel hitro pokvarljiv kruh - belega moraš res z lupo iskat.

  • allstarr111 05:21 16.oktober 2016.

    Sobota in Nedelja skoraj NIKJER na svetu nista delovna dneva (URADNO) ti pa noben ne bo nič rekel če boš imel svoj biznis odprt TUDI med vikendi, pač za ta čas verjetno delavce plačajo nekaj več kot drugače, tam so ...prikaži večo tudi nadure plačane kot treba in REDNO, problem je edino zjebana Slovenija, kjer bi podjetja najraje videla da ni ne praznikov ne vikendov, ter da se potegne do šestih al pa desetih zvečer na ukaz, ter za to dobi plačane redne ure ali pa raje da se piše FREJ ure katere itak ne morejo nikol koristit LOLTu je problem, ne v tem kdaj bom jest šel po kruheka in kosilo, boli mene čuna če mi paše tudi ob pol noči v nedeljo al pa kadarkoli je potrebno, sej je svoboda (vsaj uradno ŠE) zekaj bio mogu k v socijalizmu stat v petek v vrsti k budala in čakat kdaj bo kera guzafurka postregla stranko pred menoj ?

  • izRODEk 19:07 15.oktober 2016.

    Manjka 2. januar.Velika noč z državo nima nobene resne zveze. Potem praznujmo še dan Racmana Jake.27. april bi moral biti dela prost dan.Manjka 9. maj kot dan zmage nad fašizmom in nacizmom.Manjka 25. maj, dan mladih<br ...prikaži več />15. avgust ni praznik države ampak verske sekte25.december bi jim pustil v znak solidarnosti26. december nima več nobenega smisla (nismo več samostojni)V vseh dneh praznikov bi morale biti zaprte trgovine, vsi ostali servisni lokali (bencinske ipd.) samo omejeni čas.

  • Avatar roksa
    roksa 19:40 15.oktober 2016.

    Tebi se vidi da si izrodek rdeče sekte....najboljše da se preseliš v severno korejo.....zaradi tebe in tebi podobnim smo kjer smo.......

  • Gigiiinjo 20:00 15.oktober 2016.

    mene še samo zanima zakaj so prazniki in NEDELJE? glede na to da je vse odprto samo zavodi ki pa čez tedn tak ne delajo kaj dosti ne.

  • izRODEk 22:02 15.oktober 2016.

    Jožek, pa zakaj pa ne bi imele trgovke en dan čas biti z družino?

  • Gigiiinjo 23:19 15.oktober 2016.

    tebi se vidi da imaš eno lepo fino plačiko in el lep fini delovni časek da lahko ti v nedeljo se sprejahaš po trgovskih centrih in greš v nedeljo po kruheka a ne? zraven pa še na parurni sprehod z ...prikaži več otroci po tvojem najljubšem trgovskem centreku. potem pa še na hitro kosilce, ker domače hrane več ne poznate. pa je ura 3 in hitro z zmrdovanjem domau češ le kako si upajo zapreti v nedeljo že ob treh. neverjetno hudobni so a ne? za en mesec bi te dal v trgovino delat. hitro bi spremenil mnenje.

  • Žvižgač 06:39 16.oktober 2016.

    A ti še ne veš, da je 27 april dela prost dan? A si prebral članek preden nekaj gor nasereš, da ni za nikamor?

  • izRODEk 09:10 16.oktober 2016.

    Če prebereš spodaj boš videl, da je letelo na špecerije in bencinske servise.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 13:18 17.oktober 2016.

    Ne pozabimo, da je Janša tisti, ki nam je ukradel drugi januar! Pes kolaborantski, upam da bo končal v Hudi jami!

  • izRODEk 23:48 15.oktober 2016.

    Za živila je znano da, dalj časa, kot zdržijo, več kemikalij je v njih - drugače ne gre.Kar se odprtih ttrgovin tiče je žalostno, da je narod o tem že odločil, politika pa tega ni spoštovala - leva in ...prikaži več desna. Zakaj? Ker so bolj spoštovali navodila tujih korporacij, ki so rekla, da moramo biti potrošniki tudi ob ned. in praznikih.Če si življenje kolikor toliko organiziraš, ne boš lačen, če trgovina ne bo odprta dan ali dva. Generacije nazaj so zlahla živele brez obiskov trgovin in črpalk ob sobotah in nedeljah.

  • allstarr111 05:26 16.oktober 2016.

    delam jest že dolg časa v nedeljo, in to v uslužni dejavnosti, taki za katero bi si lahko vsak vzel čas pa poklical čez teden, ampak NE on bo klical v soboto, ter naj bo hitro ker se FULL mudi, ...prikaži več ter da naj bo pocen k to dgukač on v BOSNI lahko dobi za mal da ne džabe. Se prav imajo vsi čifi v SLO zelo dobre službice in plačke ker ravno to si napisal, men so pa stranke največ jugerji in ravno ob vikendih se to dogaja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.