Slovenija /slovenija/crna-kronika
195 ogledov

DNK analiza dokazala, da je najdeni moški Stanko Brajer

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francl12 19:05 30.julij 2015.

    Prepričan sem, da je bil Stanko umorjen od morilca, ki je v trenutku nesreče trčil v avto tožilca!!!! Kje so dokazi, da je prav Stanko vozil tovornjak v času nesreče??? Zakaj je bilo obuvalo in pas najdeno na drugi lokaciji???? ...prikaži več Verjetneje se je zadeva odvila tako, da je sprednji avto ustavil avtomobil tožilca, morilec, ki je ukradel ali na nek drug način prevzel oblast nad tovornjakom, pa se je z vso hitrostjo zabil v tožilčev avtomobil. Žrtvi sta tožilec in Stanko, pa naj policija govori kar hoče!!!

  • KOJAK 23:46 30.julij 2015.

    Policija hitro najde dokaze... npr. kamera na cestninski postaji Vrhnika lahko pokaže kdo je vozil. Obuvalo in pas sta bila najdena na drugi lokaciji, ker ju je tja odvrgel zbegani voznik, ki je taval po gozdu. Ne vem zakaj bi ...prikaži več romuni za umor nekoga delali ne vem kakšno kompleksno akcijo, če pa lahko najameš nekoga ki bi mu spustil metek v čelo za nekaj tisoč €.

  • Luka Lovše 14:55 30.julij 2015.

    Hodžič je povedal, policija bo pa je z psi , domačini so ga sami našli slab km od nesreče!!!??? Matr kok smo mi fajn država, plačujemo policijo, forenzike, itd, na koncu te morajo domači najti, še dobro da imam veliko ...prikaži večo prijateljev... Stanko B. - počivaj v miru!

  • zdrej 15:48 30.julij 2015.

    Moje sožalje svojcem.

  • romy 16:25 30.julij 2015.

    lahko da izjavo generalni direktor policije a kanček dvoma pri tem bo ostal večno...sožalje vsem ki so mu bili blizu

  • mph 17:13 30.julij 2015.

    Kdo ve, če bodo kdaj točno določili, koliko pred prometno je dejansko umrl. Enostavno zgodba ne pije vode, me nihče ne prepriča. Kar zadeva je šlo za mafijski umor in odstranitev javnega tožilca.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:26 30.julij 2015.

    neprilagojena hitrost po al pa preko pravil. Glede na odmevnost bi lahko vsaj naredil uradno grafiko dogodka.

  • KOJAK 23:43 30.julij 2015.

    Kolikor so poročali so vsi štrije bili v avtu in ne izzven njega.

  • kapibara 18:54 30.julij 2015.

    ..izključila znake kaznivega dejanja... tudi če so bili ( ni nujno da so frakture) jih v tej vročini, po toliko časa, ni mogoče zaznati.. spomnite se kultnega mafijskega morilca "Ledeni mož" ,ki je namenoma hranil trupla, nekja dni-tednov, v skrinji, ...prikaži več predno jih je dal v javnost..je ni forenzike, da najde čas smrti.. !!

  • 4krogci 19:10 30.julij 2015.

    končno še nekdo, ki zna uporabljat lastno glavo!

  • Janez_53 19:30 30.julij 2015.

    Dokazi so zagotovo prstni odtisi na volanu, menjalniku in kljuki vrat! Tako da po nepotrebnem razpredaš nekakšno "teorijo zarote"!

  • korli 20:00 30.julij 2015.

    policija ga je iskala z radarjem,pa se je prepočasi gibal in ga niso zaznal,ko pa so odkril prazno denarico so pa nehal iskati,in radar nastavili drugje

  • jons 20:37 30.julij 2015.

    Ojej Janez_53 pa vi res mislite, da so profesionalci tako šlampasti, da bi puščali prstne odtise vsepovsod.

  • h3o 21:36 30.julij 2015.

    kaj ne bi potem pokojni imel sledi nasilja??

  • stanekos 21:43 30.julij 2015.

    Policija še enkrat več dokazala, da spada bolj v srednji vek kot pa v 21. stoletje. Vi, ljubitelji teorij zarot, mi pa prosim povejte, zakaj so Romuni izstopili iz avta? A so čakali, da jih Scotty nazaj na Enterprise prezrači? IQ, da te kap.

  • zdrej 15:48 30.julij 2015.

    "...ki je pripeljal od zadaj ni mogel varno ustaviti vozila in je vozil z neprilagojeno hitrostjo," Farik Hodžić. Taka že znana, zelo posplošena izjava policije, ker se jim ne da in nimajo (za burek) prave opreme. Nisem še slišal ...prikaži večšal definicije "neprilagojene hitrosti", ki bi pokrivala vse situacije. Namreč, obstaja situacija na AC, kjer s hitrostjo 80km/h ubiješ ljudi na tak način. In prehod iz prilagojene v "neprilagojeno" hitrost je tako pozen, da ne moreš narediti več nič!! Zato je ta izjava policije čisti populizem.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:26 30.julij 2015.

    Jz sm prov vidu kako je pobledel policist za hip ko ga je voditelj povprašal kako da psi niso nakazali v pravo smer? A so bili napačno trenirani? Pa je policist rekel da možno da je šel iskani naprej potem ...prikaži večm pa nazaj in da je s tem zmedel pse. Men se zdi to totalna neumnost glede na to da je bil človek psihično zdelan in sigurno ni premišljeval o tem da bi se izognil kazni ampak se je soočal z realnostjo..s šokom. Kot drugo mi je pa sumljivo da je bil ubit ravno javni romunski tožilec. Ne vem kako ampak mafija bi znala tako stvar elegantno podtaknit in naprtit komu drugemu. Sicer posredno... Slovenska policija se pa drži tako posplošenih fraz da...nevem no. Kaj je neprilagojena hitrost v tem primeru? prehitra vožnja preko pravil? vožnja po pravilih ampak brez odziva na razmere na cesti? Ampak tud če je temu tako..kako je potem možno vnaprej bit prilagojen na to? Al pa je bil problem varnostna razdalja? Samo če je bilo temu tako bi morali to povedati ne pa vržt v isti kot kot nepr

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.