Slovenija
93 ogledov

Do 1. junija v Bohinju zastonj

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tomaz 11:25 17.maj 2016.

    Tudi to ni obveza občine, da za tvoj užitek plačujejo občani občine...Infrastrukturo je potrebno urediti in to nekaj stane, tudi če greš nekje samo na WC plačaš, plačaš tudi parkirnino, pa ne sam v Bohinju, da ne bo pomote...Pač tako ...prikaži več.Pač tako je, če hočeš spraviti surf v vodo je potrebno uporabiti vstopne točke, če se s tem ne strinjaš, pa ostani doma ali pa pojdi tja, kjer te zakonske obveze še niso uredili......

  • kiltic 21:28 17.maj 2016.

    Dragi tomažek, malce sumljivo ti zagovarjaš tole bohinjsko politiko. Namreč, ko bo v bohinju 'počilo', bo 'počilio' hudo in če si zraven pri kakšni izmed 'tistih' zadev, brž pospravljat in zakurit, ker čas se izteka in samo bog ve, kdaj ...prikaži več in kako se bodo zadeve razpletle....

  • Avatar čavez
    čavez 08:01 17.maj 2016.

    Ena destinacija več kamor ne bom šel nikoli več, niti je ne bom nikomur priporočal vsakemu jo bom odsvetoval.

  • Avatar Leon
    Leon 08:16 17.maj 2016.

    Adijo Bohinj ! Nekoč si bil pravi raj ,danes pa birokratska mlaka !

  • vzev 10:06 17.maj 2016.

    In kaj čez eno leto bodo pa dali zaračunavanje za plavanje. Saj ne bodo računali plavanje ampak ti bodo zaračunavali, prostor kjer boš lahko šel v vodo.

  • tomaz 10:11 17.maj 2016.

    Vzev...daj no tudi na Bledu ne moreš povsod v jezero ne moreš v Titovi vili, ne moreš v Grajskem kopališču in še na veliko krajih, verjemi mi, da bodo tudi tam uredili mesta, kjer boš svoj hobi lahko izvajal in ...prikaži večzvajal in ta ureditev bo nekaj stala...tudi na Soči plačaš...ne se sprenevedati ..

  • KOJAK 10:12 17.maj 2016.

    Predlagam da se vsem bohinjcem, predvsem pa Bojanu Trevnu zaračunava vsak vstop v Ljubljano, saj bo plačal samo simbolni prispevek, pa saj mu ne bomo zaračunalni vožnje po cestah ampak samo vstopno točko v Ljubljano...

  • vzev 10:42 17.maj 2016.

    Dobro potem bom pa jaz tudi v svojem gozdu naredil vstopno točko, kjer mi bodo morali vsi gobarji plačati vstopnino. Saj jim ne bom kasiral nabiranje gob, ampak samo vstop v gozd. Denar bom pa namenil za ureditev vstopne točke. ...prikaži več Zato mi pa razloži zakaj jaz ne smem pobirati denarja za vstop v gozd, občina pa lahko pobira denar za vstop v jezero. Oboje naj bi bilo javno dobro.

  • vzev 10:43 17.maj 2016.

    Vsesplošno korist. Ta je pa dobra. Denar bo šel v žepe in noben ne bo imel od tega koristi.

  • tomaz 11:03 17.maj 2016.

    Vzev...to je potrebno zakonsko urediti, zaenkrat je zakon tak kot je, če je v skladu z ustavo naj ugotovi ustavno sodišče,če je v nasprotju z ustavo, je pa potrebno najprej spremeniti ustavo ali pa zakon o celinskih vodah. Do takrat ...prikaži več Do takrat je to zakonska obveza lokalnih skupnosti in so v Bohinju samo to naredili....

  • vzev 11:09 17.maj 2016.

    Pobiranje denarja ni nobena obveza občine.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 11:53 17.maj 2016.

    Turistična ponudba v Bohinju: 1. vstopnina, 2. parkirnina, 3. jezernina

  • h3o 17:28 17.maj 2016.

    fantje treba je zjebat te pogoltne birokratske prašiče! Bohinj ni njihov, nimajo kaj graditi ob jezeru, niamjo kaj zaračunavat! To je javno dobro in ne njihovo! Tisti simbolni prispevek jim pa nekam vtaknem. Treba je protestirat, se upirat, ker očitno ...prikaži več je danes zakonito pobiranje denarja pravi užitek in strast nekaterim prašičem s kravatami!

  • h3o 17:34 17.maj 2016.

    tomaž tisti simbolni prispevek ti v rit vnaknem, prase pokvarjeno

  • kiltic 16:07 18.maj 2016.

    Dragi tomažek, malce sumljivo ti zagovarjaš tole bohinjsko politiko. Namreč, ko bo v bohinju 'počilo', bo 'počilio' hudo in če si zraven pri kakšni izmed 'tistih' zadev, brž pospravljat in zakurit, ker čas se izteka in samo bog ve, kdaj ...prikaži več in kako se bodo zadeve razpletle ?!?

  • Papaja Popi 08:19 17.maj 2016.

    Leta nazaj, ko še niso pobirali parkirnine v Bohinju, smo bili po 2-5 na mesec v Bohinju. Pozimi in poleti, ne glede na vreme.Sedaj, ko pobirajo parkirnino smo tam približno 2x ali 3x na leto.Tudi turisti, ki dobijo ...prikaži več kazen za parkirnino , jih ne bo nikoli več na obisk.Če in ko bodo uvedli, da moraš še za plovilo plačati in še mogoče za kopanje pa nas ne bo nikoli več v Bohinj.Isto velja za Bled.

  • vzev 10:04 17.maj 2016.

    Kaj pa je to drugega kot zaračunavanje plovbe? Če želiš veslati moraš plačati! Če jih pa tako motijo vstopne točke, pač naj dajo prostor kjer lahko greš v vodo, toda zastonj.

  • tomaz 09:58 17.maj 2016.

    Spoštovano uredništvo....odlok ne zaračunava plovbe ampak določa le vstopne toče, kjer se gre lahko z "colnčki" v jezero. Za uporabo le teh pa je treba odšteti simbolni prispevek. S tem odlokom se samo ureja, da je nekako poskrbljeno za red, ...prikaži večno za red, da ne ovirajo kopalcev, da ne hodijo po privatnih parcelah in podobno.Gospod Melak je pač obrnil ploščo na svoj mlin in povsod razlaga, da zse zaračunava uporabo javnega dobro, novinarji mu pa pri tem pomagate. Torej popravite vašo trditev da je potrebno za plovbo plačati, kar ni res.

  • tomaz 10:16 17.maj 2016.

    Tu ne bova prišla skupaj...saj v grajskem kopališču tudi plačaš, če uporabljaš njihovo infrastrukturo...plavanja ti pa ne zaračuna nihče....je pa prav, da je nek red, da se surfarji, kajaki supi in podobno ne drenjajo med kopalci, predvsem pa ne delajo ...prikaži veča ne delajo in ne smetijo po zasebnih zemljiščih. Če bo pa nekomu krona padla z glave zaradi dveh eurov, naj mu pa kar, čeprav je za ta isti užitek nenazadnje plačal iz pirana do Bohinja 40 EUR za bencin...

  • tomaz 10:24 17.maj 2016.

    Zakon o celinskih vodah nalaga lokalnim skupnostim, da uredijo to področje in samo to so v Bohinju tudi storili....Vsako drugačno prikazovanje dejanskih dejstev je le dokazovanje nekoga "prav imeti", ker misli da je bolj pameten od tistih, ki urejajo to ...prikaži večrejajo to področje v vsesplošno korist.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.