Slovenija
24 ogledov

Dober milijon za sistem z napako

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 09:22 20.junij 2012.

    Polen prav dam tej bralki ... tako bi morali narest vsi ki so bili v podobnem položaju...Ta igra je še vedno na dnevnem redu...Ko ne plačaš položnice te rubijo ti delajo razna podobna sra*ja ...

  • puys 09:21 20.junij 2012.

    Supervizor pravi, da so od ministarstva za socialne zadeve prejeli skoraj 10 mio eur! Vidim, da ta firma lepo služi s prodajo programov našim ministerstvom.

  • smito23 08:35 20.junij 2012.

    Ne razumem, zakaj ljudje ne tožijo. Če nimajo denarja za odvetnika, je tu okrožno sodišče, oddelek strokovne brezplačne pravne pomoči. Gre za ljudi, ki živijo na robu svojih zmožnosti, država (leva in desna) pa se igra video igrice, ki šepajo ...prikaži več in s tem ogrožajo človeška življenja.Potrebno je sodišča zasipati s primeri goljufije države s področja socialne politike, pa naj se za razliko od tajkunskih zgodb, ukvarjajo z zakonom o socialnem varstvu in njihovimi prejemniki. Ljudje pozabljajo, da se vladajoči politiki pred celim svetom hvalijo, da spoštujejo pravno in socialno državo, kot je zapisano v ustavi RS. Pa jo ne. Se pravi, v reklamnem spotu pravijo nekaj, v resnici pa tega ne izvajajo. Sodišče je pa tista zveza potrošnikov, ki bi morala nad tem znoreti in pred vsemi drugimi primeri ugotoviti dejansko stanje, krivce pa sankcionirati!Še populistični vidik tega problema: Tovšakovi ne moremo nič, po zakonu ni nič kriva. A ja? A mladi mamici brez prihodkov pa lahk

  • Pepe007 07:30 20.junij 2012.

    "Sistem z napako" - če novinarji kaj veljajo, bodo pogledali, če je bilo obročno odplačevanje v razpisni dokumentaciji ali ne. Če ni bilo, pa bodo navedli, kdo je pripravljal razpisno dokumentacijo. Stvar mi bolj deluje, da je zamočil naročnik in ...prikaži več ne izvajalec. Podobno kot da bi se sedaj kupec avta, ki je avto pozimi kupil brez klime, spomnil, da mu je vroče in naj se v avtomobilu zgodi klima.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.