Slovenija
56 ogledov

Dobitnik sedmice danes izvedel za novico

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • topabo 16:15 30.januar 2012.

    Kateri je že kaj pošteno delal z photoshpom ve, da slika dobitnega listka, ki ga je objavil J M, ni ponaredek. Od svetlobe, do prepognjenosti listka, pa še lahko naštevam. Bi se dalo, vendar če hočeš da izgleda približno tako ...prikaži več kot je na sliki, rabiš par dni da res izpiliš, s tem, da po invervjuju z znanim radijskim voditeljem ti je lahko jasno, da ni nobene jasne obrazložitve zakaj je potem vložil toliko truda v ustvarjanju ponarejenega listka. Dejstvo je, da se je fant prestrašo. Razumem, da ga sedaj napadajo iz vseh strani, ampak se ne bo mogel izvlečt iz situacije, sploh pa bodo ljudje sedaj opazovali njegov drugačen stil življenja.

  • KOJAK 17:35 30.januar 2012.

    Zakaj pa ni ponaredek?jaz ti ga naredim v pol urce... pač uporabiš en svoj listek ki ni zadel, pa sestaviš skupaj poljubne številke, katere vzameš drugje z listka... enostavno kot pasulj. Sej ni treba celega listka risat... Boš mogu ...prikaži več še kako knjigo prebrat o photoshopu ali pa kar youtube posrfat... pa boš videl kako enostavno je...

  • Marko Treven 15:34 30.januar 2012.

    ali sem kaj zadel na lotu. "ne gospod niste" in bi zmečkan listek vrgu v koš, in ga kasneje vnovčil zase.. in game over.

  • KOJAK 23:51 30.januar 2012.

    Vsakodnevno delam s photoshopom zato imam to narejeno v pol ure verjemi, dostikrat delam kake neumnosti in se ponorčujemo iz česa, lota se pa res še nisem lotil. Če veš kako se moraš zadeve lotit je simple.

  • Gigii 19:22 31.januar 2012.

    pa cigan dobi sedmico (čeprav tega nikjer ne piše)... eh... najbolj žalsstno je da bodo še vedno dobivali socialno

  • topabo 20:19 30.januar 2012.

    Ja, jaz ga tud naredim, vendar ne v pol ure. Ker se pa se imaš za takega maherja pa ga naredi, pa ne rabiš v pol ure, pa ga objavi.Nikoli ga ne narediš takega kot je on. Že vidim kje ...prikaži več ti bo delalo težave, ker vem iz izkušenj. Sem prirejal pomembne dokumente s photoshpom, namensko in da se z sigurnostjo nebi dalo ugotovit ponaredka, ne pa za en hec za navideznega dobitnika lota. No pa da te vidimo-lahko pa se potegujeva kateri naredi bolši ponaredek za pare. No zdej si pa le preberi in posurfaj, al se ti že noge tresejo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.