Svet
16 ogledov

Dodik ne sme na prisego Donalda Trumpa, čeprav ima vabilo

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 14:38 27.december 2016.

    Bosanđeros , tvoje pametovanje izvira iz krvi , ne pa iz glave ! Bosna je bila i bit će Austrougarska , to Srbende zapamtite zauvek !!!! Sem ti napisal po tvoje , da boš zastopu ! Tale tvoj , je ...prikaži veče pa zaradi poneverb , za v arest , ne pa za šetanje po USA !

  • MihaPu 03:35 28.december 2016.

    Zgini vehabist en, kaj se oglašaš tukaj, sedaj si se izdal "Žurnalček". Tisti, ki sovražijo dodika so le isisovci in pa obamina-hillary administracija tako v vednost, dokazal si da si glup in skladno k temu MINUS in to velik tudi vnaprej.

  • Žurnalček 15:05 29.december 2016.

    Kaj ko bi obiskal psihiatra !

  • sprehajalec 10:07 28.december 2016.

    ter ZDA pozval, naj zapustijo Bosno in naj nehajo mešetariti.Ha, ha, da se uresniči tista stara pesem iz Garašinovega Načertanija. Aj Amerikanci ala ste bedaci, nama Bosna a vama Bosanci.

  • Božidar Dinič 12:10 28.december 2016.

    izetbegovič vrati se

  • LukaMB 12:46 28.december 2016.

    Ma pusti ga Jožica ni on kriv ker je omejen primitiven musliman in mu zato njegov imam narekuje življenje ter religiozno politiko proti vsem nam kristjanom. Kmalu bodo še kaj več hoteli v Sloveniji, ampak tokrat nimajo velikih zaveznikov in ...prikaži več upam da bo Trump popravil zadeve na bolje.

  • jozicamurn 14:33 28.december 2016.

    +1, sprane glave so sprane glave, oni enostavno mislijo da imajo pri nas v EU nekakšne posebne pravice in privilegije biti muslimani, naj zginejo v njihov šeriat in točno tako bo boste videli, ker ga že preveč serjejo povsod skupaj ...prikaži več z njihovim pedofilom prerokom mohamedom.

  • sprehajalec 22:28 28.december 2016.

    Če mi je na izbiro koga za soseda, ali Bošnjaka ali Bosanskega Srba, bi se odločil za prvega. Pogledati je treba le Zokija, pa je izbira jasna.

  • Žurnalček 15:04 29.december 2016.

    Srbende , niste v Srbiji ampak v SLO in se temu primerno obnašajte ! EU bo dobila BiH z Srbi ali pa brez , z Muslići ali pa brez in vaše medsebojno sovraštvo zadržirte vzhodno od Drine ! Če pa ...prikaži več mislite , da boste vi EU reševal pred Muslići in s tem namenom prestopili meje svojega kantona , ste se pa dobr dobr zahebal !

  • LukaMB 15:19 29.december 2016.

    In to je tvoj odgovor na vse tiste ki niso v skladu s tvojo logiko oz. so proti chipu katerega ti analno od zadaj poda tvoj verski voditelj imam iz Bosne? Slab robot si.

  • LukaMB 15:21 29.december 2016.

    Se vidi ja kako govoriš da si čisti slovenec. Mogoče si pa hrček ustaš tudi to je možno.

  • jozicamurn 19:15 29.december 2016.

    Ne bodi ljubosumen na to, da je ravno Dodik dobil povabilo na inavguracijo predsednika Trump-a. Sigurno ne bodo djihadiste povabili na tak lep dogodek-Vašim Hillary liberalnim lažnivcem je odklenkalo. Yupiiiiiii. Končno korak v pravo smer s strani USA.

  • Žurnalček 07:39 28.december 2016.

    Dodig je največja baraba v BiH , lopov vseh lopovov . Svoje Srbe pa nateguje z izmišljenimi nevarnostmi ! Še enkrat , BiH je pod domeno Avstrije in tako bo ostalo za zmeraj in si Srbi za klobik vtaknite , ...prikaži več da se boste lahko kdaj od nje odcepili . Prej boste traktorje moral zajahat , kot pa ne bo na Drini meje ! Zakaj Srbende mislite , da sta oba Upravitelja bila Avstrijca ? Zgubil ste Hrvaško , zgubil boste BiH !!

  • jozicamurn 12:36 27.december 2016.

    Zavrnil mu jo je obongo harambe in njegova administracija hillaryjevcev, ki imajo to sposobnost še do januarja, žal. Kmalu ne bo več tako in ta USA-mudjahid-savdijska naveza v islamističnem centru imenovanem "BiH" Sarajevo, se bo prekinila. Lepo jim je ...prikaži več rekel naj spizdijo iz Bosne, ker je USA = najmanj približno 7000 km stran na drugim kontinentu in naj se ne vtika v zadeve drugih suverenih odločitev na tujem kontinentu. Tokrat ima Dodik prav.

  • LukaMB 21:56 28.december 2016.

    Seveda je baraba ja ja ja pa kaj še, za vas muslimane so vsi, ki se borijo proti vam in ki vas ne hebejo 2% = barabe. Odstrani se pošast! Upam da enega lepega dne počistimo Slovenijo od takšnih ...prikaži več propagandnih ekstremno-religioznih v mohameda pedofila ter svete vojne verujočih primitivnih zmazkov tipa @Žurnalček Oh to bi bil res glorious day končno.

  • Žurnalček 16:44 28.december 2016.

    Žalostna vaša pamet , da v eni zadani temi goflate vse drugo ,razen tistega , ki je napisano v uvodu članka ! Dodig , krimanalc in baraba , največja v BiH , pač ne more dobiti vize za USA . ...prikaži več Razlogi so v od mene napisanem ! Pika ! Vse ostalo , tu napisano, je pa pametovanje mladoletnkov !Kaj , a zato je Dodik dober , ker so muslići slabi ??? Oboji so slabi , oz. eden je zlikovec , narod muslićev si pa v Bosni koplje sam sebi grob ! Sam Dodig ne bo ta , ki bo rešil EU pred muslići !

  • Žurnalček 15:08 29.december 2016.

    Lepo da podeljujete državljanstva in celo vero tako na ad hoc ! Najmanj sem vernik , hebo vam ja sve vaše bogove , še manj pa državljan BiH .

  • jozicamurn 12:38 28.december 2016.

    Šele sedaj vidim kar si napisal in res je kar je Miha povedal kot prvo NISMO srbi kot morda sklepaš, ampak kar lepo slovenci s svojo lastno logiko na katero ti kot musliman žal nimaš vpliva in kot drugo škoda ...prikaži več je, ker vas srbi naše bratje kristjani niso bolj zdelali in škoda je, ker vam je USA pomagala in je posledično glavni krivec za porast vaših vehabističnih centrov šeriata tam doli in kot tretje vehabista muslimana se takoj prepozna na portalih, takoj ko je proti Dodik-u se to vidi (ker je glavni trn v peti vam musličem) in kot četrto ta vaša islami-turška-isis propaganda več ne deluje, kajti vsi vemo da genocida v Srebrenici ni bilo in so to le mame, ki z denarjem iz Savdijske arabije jokajo pred zahodnimi liberalnimi kamerami. Dejansko ste pobili svojih 5000, da bi pridobili USA na svojo stran ali pa so bili vojaki ubiti na frontah v okolici. Tudi sami muslimani ste klali ponoči srbe po okolišnjih vaseh in se vračali v UN zaprto območje na varno. Resnica prihaja na dan. Bomo vide

  • MihaPu 21:44 28.december 2016.

    Poleg tega da si muslič vehabist si dokazal tudi da si liberalc, seveda liberalci držijo s svojimi "doktorji vero miru". Sam zgin v tvoj kalifat, sedaj boš začel igrati še na kakšno drugo karto tako kot muslimani igrajo na karte ...prikaži več "človekovih pravic" v EU. Mrš, spoznali smo te kaj si v resnici samo na podlagi tega kar govoriš o Dodiku in dejansko sploh ni utemeljeno. Pa upam da bo moj kolega vesel, ko mu bom pokazal tukaj napisano in sicer tole: Živela Republika Srpska in vsi tradicionalno kristjani v borbi proti ottomanskim podganam, ki govorijo srbo-hrvaško in ne znajo niti turško ali arabsko temveč uporabljajo naš napreden slovanski jezik. Fuck off v turkmenistan.

  • LukaMB 22:43 28.december 2016.

    Očitno se ne zavedaš, da so vsi takšni sosedje muslimani pri nas speči agentje, ki delajo to kar jim sporoči verski voditelj iz Bosne. Njihov umetni nasmešek preden bi ti kaj storil ali ti potrkal na vrata z nožem v ...prikaži več primeru svete vojne je vseeno slabši od kakšnega, ki pač izkorišča pravne luknje in ima vpliv. Seveda se pa strinjam s tem da oboje ni nič dobrega v kateremkoli primeru.Pogledam lahko le glupega radijskega voditelja Denisa Avdića kako širi svojo vehabistično idejo nam slovencem in nas pripravlja na neke vice o Srebrenici itd., infiltrirani so že v vse pore in so večinoma na najvišjih odločilnih položajih v Sloveniji ter tako širijo njihovo propagando iz Savdijske arabije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.