Slovenija
85 ogledov

Dokazal, da je zdrav in zanesljiv

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • boogin1 10:49 21.junij 2013.

    Novinarji ponovno pišete nekaj kar ne veste in niste preverili. Storilec je pridobil orožno listino še pred uveljavitvijo Zakona o orožju, ki predvideva obvezen zdravniški pregled. Storilec ni imel opravljenega zdravniške pregleda, ker je pred uveljavitvijo noveliranega Zakon ao orožju ...prikaži več leta 2000 imel orožni list za varnost, kasneje pri menjavi za Orožni list za šport UE ni zahteval zdravniškega pregleda.

  • Trovlak 18:57 21.junij 2013.

    Toliko o tem. Dvomim, da gre pri preverjanju zdravja za izdajo orožnih listin, kakorkoli drugače. Oziroma kot že omenjeno, potem igrajo vlogo darila, protiusluge ipd. in zdravniki so presrečni. Kdo bo tukaj naredil red? Očitno ni nikomur v interesu. Se ...prikaži več rajši spravljajo na podjetja, ki prinašajo BDP.

  • Niko_K_ 17:20 21.junij 2013.

    ... in, da dodam še to!NOBENI fizični osebi v Sloveniji NI DOVOLJENO posedovati ali nositi AVTOMATSKO OROŽJE. (Po domače povedano, orožje, ki zmore rafalni strel!!!!!) Zato GOSPODJE NOVINARJI preverite, preden napišete kaj!Kot zanimivost - EDINI varnostni ...prikaži več službi, ki ima dovoljenje za uporabo avtomatskega orožja, je to dovolila takratna vlada in ta služba varuje NUKLEARNO ELEKTRARNO KRŠKO (kolikor je meni znano imajo brzostrelke Heckler&Koch).

  • Trovlak 18:57 21.junij 2013.

    Niko_K _in boogin1 sta korektno napisala. Ker v Sloveniji tako ali tako vse deluje skrajno skorumpirano in pod mizo, bi na tem mestu želel poudariti, da v premnogih zdravstvenih domovih po Sloveniji, številni osebni kot tudi "specialistični" zdravniki, v zameno ...prikaži več za drobno darilce, pa naj bo to kava, žgana pijača, med, izdelki domače obrti.... še kako radi spregledajo skozi prste. V mojem primeru, podaljševanja zdravniškega potrdila za vozniški izpit, je to podaljševanje izgledalo tako, da sem prišel 20 minut pred koncem njihovega delovnika, bilo je neznosno vroče in zdravnik me je samo spraševal ali sem zdrav, še kaj pijem, če dobro vidim, če imam težave z dihanjem, če imam kakšno bolezen ipd. Na podlagi tega je zaključil, da mi lahko izda zdravniško potrdilo veljavnosti 20 let. Sicer sem popolnoma zdrav in ne bi imel težav, če bi me pregledali kot se šika. Ampak njim se je mudilo domov. Prav tako sem med. sestri plačal 52 evrov in za to nisem prejel računa (DURS, kje ste zdaj, ha?!). T

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.