Slovenija
72 ogledov

Društvo: "Danijel na črno oddajal stanovanje"

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stojan Dominko 03:11 28.februar 2012.

    Problem tega invalida je v tem, da se tebi za njegove težave je---.

  • Tomaz Pelko 21:03 27.februar 2012.

    sestrinjam steboj

  • 1111 15:53 27.februar 2012.

    ...kjer je dim...

  • dd 17:06 27.februar 2012.

    Še en invalid, ki izsiljuje, ker ima težave. Tudi "normali hodeči ljudje" imamo težave, včasih tudi takšne, da nas skoraj v grob pobere, pa se vseeno držimo v normalnem kalupu, spoštujemo pravila in zakone.

  • Stojan Dominko 18:52 27.februar 2012.

    A, res ? Normalno hodeči da spoštujemo pravila, v kateri pravljici je to napisano?

  • Ronald Reagan 19:19 27.februar 2012.

    Stojan, ne upajo...ker tistega malikujejo...Balkanska posla

  • Niko_K_ 20:56 27.februar 2012.

    No, tudi mene je to malce zbodlo. V bistvu, gotovo se bi našel človek, ki bi poskrbel za tega invalida. Še sam se bi javil, če bi bilo potrebno...Ampak.. Da je pa zavrnil 4 namestitve izven Ljubljane, ker ...prikaži več on pač hoče biti v Ljubljani. Temu pa ne morem reči drugega, kot izsiljevanje. Prav tako, da ugotavlja 5 let, da stanovanje ni primerno za njega... Meni tukaj malo "štinka", bi rekli po domače.

  • Žurnalček 23:05 27.februar 2012.

    Ne spreminjaj teme in sekomentarju drži teme. Tema pa je : oddajanje najemniškega - nelastniškega- stanovanja na črno v najem. Se pravi , da stanovanja enostavno ni rabil , ampak ga je izsilil z stopnjo invalidnosti, z vnaprejšnjim namenom da ...prikaži več bo na njemu služil. kar pa za južnaško folkčoro ni nič čudnega. Zahakla naj ga davkarija za davek od najema vse za nazaj, pa da vidimo , da ne bo spet spremenil priimka.

  • Žurnalček 23:09 27.februar 2012.

    Stojan Dominko @ Ti zgleda , da sploh ne veš v čem je problem tega invalida. Rad bi oddajal državno stanovanje za svoj žep. Sedaj bi pa rad oddajal dodeljeno stanovanje v LJ , ker so najemnine še 1x večje. Južnaška posla !

  • Žurnalček 23:10 27.februar 2012.

    Če ti v SLO ni kaj všeč se spel v pradomovino !

  • Stojan Dominko 02:30 28.februar 2012.

    Si upaš sra-t kakemu poslancu, ki izdaja nelastniško službeno stanovanje študentom?

  • Stojan Dominko 02:34 28.februar 2012.

    En dan na vozičku, bi bil dovolj, da bi obžalovala svoje pisane besede.

  • Stojan Dominko 02:48 28.februar 2012.

    Sporen ali nesporen način, je edini s katerim lahko svoje težave poskuša objaviti, zato smatram da ima polno pravico, da na takšen način uveljavlja svoj protest.

  • ennanova 22:05 27.februar 2012.

    Danijel proti Goljatu invalidske mafijeSedaj se kaže nivo, na katerega se lahko spustijo vodilni na Društvu distrofikov Slovenije vsakič, ko si kak posameznik upa spregovoriti na glas o nedelovanju društva. To bi namreč moralo pomagati vsem mišično obolelim ...prikaži večm enako, a v resnici zasleduje povsem druge interese. Pri tem redno uporabljajo metodo diskreditacije in poskušajo postaviti posameznika na laž. Društvo distrofikov Slovenije si ne upa stopiti pred medije, da odgovorili na že večkrat postavljena vprašanja glede namena njihovega delovanja (beri http://www.rtvslo.si/blog/elena-pecaric/komu-sluzi-drustvo-distrofikov/69022)Danijel je dejansko imel najeto stanovanje, v katerem pa nikoli ni mogel živeti, in to iz povsem preprostega razloga, ker bi za samostojno življenje v njem potreboval vsaj 3 osebne asistente, ki mu jih Društvo distrofikov Slovenije nikoli ni omogočilo; od društva je imel le nekaj mesecev osebno asistentko in leto dni osebno asistenco preko društ

  • Stojan Dominko 02:25 28.februar 2012.

    Koga pošiljaš v "pradomovino"? koga zmerjaš za goljufa? Koga zaničljivo imenuješ Južnjak?,Kdo nima pravice živeti v Ljubljani? A se zavedaš da na podeželju nimajo enakih pogojev kot v ljubljani? Ni invalidskih klančin, če pa so so dodatno opremljene z ...prikaži večz robnikom 3do4 cm, ko se invalid pelje čez pomeni udarec v rit, invalidske klančine pločnikov so tudi 45 stopinjske, vozniki redno parkirajo na pločnikih in tako naprej... Oddajanje stanovanja ? Pa kje živiš ? Na tisoči imajo lastne hiše in izdajajo najeta službena stanovanja pa se nobeden na to ne spotakne, našli ste invalida da mu kakate po glavi. Si administrator Žurnala24.si ? Če si, so tvoji komentarji blago rečeno neprimerni in neokusni.

  • gina 17:36 27.februar 2012.

    Za tega ni nič dovolj dobro. On hoče biti v Ljubljani, kjer bo ves svet skrbel zanj. Danjel, takšnih kot si ti, z enakimi problemi, ki jih nikomur na svetu ne privoščim, pa tudi tebi ne, je v ljubi Sloveniji ...prikaži več še in še. Razlika med teboj in njimi je, da ti izsiljuješ, oni pa cenijo pomoč, ki se jim ponudi in so zanjo hvaležni.

  • Stojan Dominko 03:05 28.februar 2012.

    Si hodil po mestu in se vprašal, kako to ali ono stopnico premaga invalid, ti dvigneš nogo, ali sestopiš, invalid trdo pade 15 cm na tla .... . Skoraj vsak dan vidim invalida na vozičku, kako premaguje 12 stopnic do ...prikaži več visokega pritličja in se vleče z rokami po ograji navzgor, a ti je takšen prizor všeč? Mu kdo pomaga ? Ne obrnejo se vstran. Si kdaj pomagal invalidu, dvomim ? Raje bo odklonil pomoč, kot da ga pomiluješ ali podcenjuješ, raje bo vložil nadčloveški napor, samo da bo lahko sam sebe spoštoval. Ti spoštuješ Invalide ?

  • Obelix 18:14 27.februar 2012.

    Ni ravno brihten ta model, če je rabil 5 let, da je ugotovil, da mu stanovanje ne odgovarja. Da je eno tako stanovanje prazno toliko časa je z eno besedo - svinjarija!

  • Stojan Dominko 18:47 27.februar 2012.

    Zakaj se namesto na invalida ne spravite na sebi ravne, na tiste "normalne" modele, ki niso hendikepirani, ki počnejo veliko hujše packarije. Našli ste invalida in po njem kakate. Spravite se na tistega ki je kupil zemljišče za 2 milijona ...prikaži več evrov in ga prodal za 234 milijonov Evrov. Si upate takšne kritike? Za ta denar bi 2000 zaposlenih v Meckatorju imelo 20 let namesto 450 EUR mesečno , plače 950 eur mesečno neto...

  • Žurnalček 09:49 28.februar 2012.

    Davčni goljuf in nič drugega ! Razumeš al ne razumeš. Če greva pa naprej. Zakaj nimate v CE dobrih klančin vprašajte ŠROTA , zakaj parkirajo avtomobili na pločniku spet vprašajte Šrota in še zadnje vprašanje za Šrota, zakaj je CE ...prikaži večE podeželje in ne mesto !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.