Slovenija
93 ogledov

Država denarja ne da, zato investitor išče naprej

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bfilipe 09:20 02.februar 2015.

    komentar bi moral biti umeščen pod @KOJAK pa ga je sem umestil..

  • Papaja Popi 08:38 02.februar 2015.

    Daj že nehaj z tem ; www.paidverts.com/ref/casio8978To je sam nategancija.Raje povej koliko mesecev rabiš, da 10 $ zaslužiš.

  • miror 09:35 02.februar 2015.

    Za ta utopični bohinjski nižje ležeči smučarski projekt je škoda vsakega evra in minute časa. Najbolj pametno bi bilo kaj vložiti v Kanin, kjer bi poleg zimskega turizma povečali tudi poletni turistični utrip. Zaradi nedelovanja žičnic Kanin, je zelo okrnjen ...prikaži več turistični obisk v poletnem času. Kako se to dela, je treba samo pogledati k sosedom v Italijo na Tirolsko.

  • 4krogci 16:33 01.februar 2015.

    Logicno da nebo odnehal, sej je bilo vlozenega ogromno denarja, v zep mu ni pa še nic kapnilo ;) Vse ostalo v njegovi lasti ima blokirane racune, on bi pa gradil smučišče? jok brate odpade ;) Namen je pil dobr, ...prikaži večr, izpeljava slaba, saj so ze od vsega zacetka samo neka izsiljevanja, da ce do določenega datuma nebo urejeno bo propadlo in to se vlece ze 3 leta a propadlo se ni! Upal je da bo pokasiral ogromno miljonckov, da bo resil svoje hotele, za smucisce zakaj ni postavljeno bi pa obtozil nekoga xy, da ni dobil dovoljenja,da so se drugi imaknili, k je vse tolk casa trajalo,......

  • Avatar Zala
    Zala 16:56 01.februar 2015.

    Država, to smo mi davkoplačevalci. In od kje gospodu Čoklu prepričanje, da je večina Slovencev zainteresirana za njegov mega projekt? ....... Vogel je edino slovensko, visokogorsko smučišče, ki ima tudi v zelenih zimah nekaj snega. Vse druga so vezana na ...prikaži več vodna zajetja in umetni sneg. Zakaj mu pa Vogel ne diši? In zakaj začeti z megalomanskimi projekti, zakaj ne korak po korak? .......... Kaj ni dosti drugih smučiš po Sloveniji, ki crkujejo na obroke: Kanin, Kranjska gora, Črni vrh, Pohorje ..... itd.? Kaj potrebujemo še en nasedli kredit? Nam jih ni še dovolj? ........... ............ Kaj pa poletna sezona, ko so v Bohinju aktivni samo pobiralci parkirnin, vse drugo je mrtvilo? Vsake smreke, ki bi padla je škoda za projekte, za katere že danes vemo, da nimajo prihodnjosti. Ni dovolj samo smučišče, kje so cestne povezave in vse ostale servisne usluge, ki jih tako smučišče potrebuje? Ja, gospod Čokl bi zgrešeno investicijo čez čas preložil na ramena davkoplačevalcev. In, če je to res dob

  • bfilipe 09:19 02.februar 2015.

    ..pa kakšna država, si ti bolan malo?..imajo samo zakonodajo tako urejeno, da lastniki zemljišč delajo v kompaniji s hotelirji in smučarskimi centri..ostalo se morajo pa na lokalnem nivoju zmenit..in kje si ti vidu gorenca, da se bo s komerkoli kaj ...prikaži več menil..poglej Planico..hehe..pa saj se raje pobijejo med sabo kot pa bi skupaj kaj zaslužil..in Čokl ni nič kaj drugega kot nategator, ki nateguje že od časa Smelta ven, da bi lahko vtaknil v rit svojim sinčkom in sedajšnji partnerki v rož. dol. ..vprašajte ga kaj o bivši "pokojni ženi"..pokvarjenec do obisti..in takmu naj davkoplačevalci kaj dajemo..bolano!

  • Papaja Popi 15:23 01.februar 2015.

    Popolnoma zgrešena investicija, ker bi bilo smučišče zelo nizko in pri današnjih zimah ne bi bilo snega.Nekdo bi si spet polnil žepe in si gradil spomenik.

  • KOJAK 17:38 01.februar 2015.

    V tujini za vso infrastrukturo poskrbi DRŽAVA... mal čez planke poglej.

  • Papaja Popi 17:50 01.februar 2015.

    Zala, popolnoma prav imaš.

  • Papaja Popi 17:50 01.februar 2015.

    Zala, popolnoma prav imaš.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.