Slovenija
50 ogledov

Dva se vračata v PS

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 10:03 07.maj 2014.

    Vračata se Morendorfer in Čerin , kajti drugače letita tudi iz mestnih sedežev !

  • maresem 07:30 07.maj 2014.

    PIČKE posrane

  • jakec1575 22:38 06.maj 2014.

    Kar je želel bivši predsednik KPK povedati o tem, da je korupcija sistemska, je sledeče. Kdor igra, prosperira, kdor nima možnosti ali noče igrati zaradi moralnih zadržkov, stagnira. V Sloveniji je tako ta manjšina, ki igra, zrastla na tretjino vseh ...prikaži več zaposlenih. Ostali dve tretjini pa se le čudita in obupujeta. Problem je v tem, ko si enkrat v igri, ne moreš več izstopiti, zato na vse pretege varuješ sistem, ki te hrani. Ko si enkrat ukradel si ukradel. Ko si se enkrat pustil kupiti, si kupljen. Župan Jankovič pa je človek, my way or no way. Torej ali se prodaš in prosperiraš ali pa se zafrustriraš in stagniraš. Tretja možnost je le menjava okolja. Zato pametni bežijo, tudi če imajo službe tu. Kdo bo presekal to veliko nepregledno verigo? Dobro vprašanje.

  • Žurnalček 09:56 07.maj 2014.

    Zgledajo res kot izdajalci , samo to niso ! So samo polni samih sebe , misleč , da so oni en faktor v PS . PS je program , program IZKLJUČNO ZJ, za uresničitev je narejena stranka in stranka ni ...prikaži več dobila večino , ampak je večino dobil ZJ. Jaz nisem volil Morndorferja, še manj Babo al pa košarkarja , jaz sem volil program in ZJ , da ga izvrši. A je to tako težko razumeti. Zgleda da , novinarjem , kakor tudi telim begavčkom v na novo sicer ukradeno in preimenovano v stranko ZARES. Ravno zaradi tega , je moral ZJ narediti red , ker si je Baba začela domišljati , da je ona ZJ in da smo volili njo. Pri rušenju vlade ni imela PS nobene vloge ampak je Vlado zrušila Baba , ki se nadeja na novih volitvah z ukradenimi poslanci , izvleči iz mrtvih ZARES , da bi zopet plesali 4 leta po SLO politični sceni . Obstaja sploh kakšen Slovenc , ki bi volil Morendorferja ? Morendorfer , zahval se ZJ , da smo sploh slišal zate !

  • Žurnalček 10:29 07.maj 2014.

    Nadaljevanje: Sistemski tehniki , ki je zaradi tega šla v stečaj in sabo potegnila še Viator Vektor , posredoval pri denarnih mahinacijah Klerofašistične sodrge , ki je vernikom spizdila 1 md€ in 1md Državi . Vse to je naredil človek ...prikaži več , ki je po poklicu OBRAMBOSLOVEC. Kaj ste volivci od njega sploh lahko pričakovali ? Mogoče gospodarski boom? Obramboslovci poznajo samo en boom in to granate !!!!!!ZJ- Mercator je bil odličen ko ga je vodil še bolj odličen pa v spoštovanju SINDIKALNIH pravic delavcev. Šel za Župana in naredil v LJ tisto , kar ni uspelo do sedaj še nikomur , čeprav mu je tisti zgoraj in nam vzel 60ml € . Zakaj ? Zato da bi ga ustavil , da ne bi narodu pokazal , kakšna je razlika med obramboslovcem in ekonomistom. Pa je pokazal in danes je LJ tisto , kar si Ljubljančani soloh nismo mogli niti v sanjah predstavljati da bo narejenega . Pa ja da si nismo mogli , ko smo imeli za merilo unga plešca zgoraj! Narejenega je toliko , da mi ne bi imeli kje hoditi niti voziti , č

  • sprehajalec 21:54 06.maj 2014.

    Zoki, čisti izdajice, čuvaj leđa;Tu je rodjen župan Zoki,nase ime ponositok'o heroja ceo svet ga znablago zemlji sto ga imapamtice se vekovimazivela Slovenija

  • Marko Slovenia 22:39 06.maj 2014.

    in JJ in ZJ sta imela svoj nastop. Čas je da odsedita in se umakneta iz politike... Vem, pobožne želje, ampak vseeno upam. Te ovce so že prevečkrat obrite. Ko se pa nekdo pošten vtakne v politiko, ga pa ubijejo ...prikaži več (Kramberger) ali pa utišajo (Pezdir)

  • nostradamus 06:11 07.maj 2014.

    jakec1575 / včeraj, 22:38vec kot odlicno ++++

  • astibo8020 06:39 07.maj 2014.

    Kriminalci za svoje usluge vedno terjajo plačilo ali zvestobo.

  • Ferluci 07:18 07.maj 2014.

    Nič novega, ljudje bi se že zdavnaj lahko kaj naučili o sprenevedanju rdeče mafije.

  • Avatar čavez
    čavez 09:12 07.maj 2014.

    Ritolizniki že kupčkajo kje se bo dalo več krast, luzerji nesposobni.

  • Žurnalček 10:04 07.maj 2014.

    Odpadniki na prvi pogled zgledajo res kot izdajalci , samo to niso ! So samo polni samih sebe , misleč , da so oni en faktor v PS . PS je program , program IZKLJUČNO ZJ, za uresničitev je narejena ...prikaži več stranka in stranka ni dobila večino , ampak je večino dobil ZJ. Jaz nisem volil Morndorferja, še manj Babo al pa košarkarja , jaz sem volil program in ZJ , da ga izvrši. A je to tako težko razumeti. Zgleda da , novinarjem , kakor tudi telim begavčkom v na novo sicer ukradeno in preimenovano v stranko ZARES. Ravno zaradi tega , je moral ZJ narediti red , ker si je Baba začela domišljati , da je ona ZJ in da smo volili njo.Pri rušenju vlade ni imela PS nobene vloge ampak je Vlado zrušila Baba , ki se nadeja na novih volitvah z ukradenimi poslanci , izvleči iz mrtvih ZARES , da bi zopet plesali 4 leta po SLO politični sceni . Obstaja sploh kakšen Slovenc , ki bi volil Morendorferja ? Morendorfer , zahval se ZJ , da smo sploh slišal zate !

  • Žurnalček 10:09 07.maj 2014.

    JJ- pokradel orožje JNA inga prodal z svojo bando za svoj žep . Prodal Mercator , hotel ukrasti Delo z podkupninami v obliki kreditov našega denarja , dal te iste kredite tajkunom , ki so do zadjega vse zapravili in ...prikaži večn sedaj nimajo € za vrniti NLB, vzel 6m.€ podkupnine od Patrije in zaradi tega izbral tujega izvajalca , ter odvzel posel

  • Pepe1 09:13 10.maj 2014.

    JANKOVIČ RABIM SVET ZA HIŠO ,MENJAVA TI MI ZRIHTAJ SVET JAZ PA BOM PRIŠEL NAZAJ V TVOJO STRANKO,MISLIM DA JE NAJ BOLJE DA TE LJUBLJANA NE VOLI VEČ,KER TEGA TVOJEGA NE,NE,NE BARABIJ IMAMO DOVOLJ

  • Žurnalček 10:30 07.maj 2014.

    ,Nadaljevanje : če gremo to njegovo 8 letno delo podirati . Kot menager vsega tega , si je zaslužil miljonsko nagrado , ne pa da ga tle jebete za 100 jurjev in do sedaj še ni bil na sodišču , ...prikaži več za razliko od unga, ki je dvakrat obsojen. Zaradi tega so volilci večinsko glasovli za ZJ in s tem PS , ker so pričakovali na državni ravni nadaljevanje razvoja in investicijin bodo zopet , kajti nekdo je nekaj naredil in to se vidi , za razliko od tiste luknje 4md € NLB , ki se pa na našo veliko srečo tudi odlično vidi , no vidi jo vsak , ki ni bolan na očeh , mozgu al je pa sam noče videti !

  • Avatar čavez
    čavez 10:35 07.maj 2014.

    Nobene razlike med rudečimi in črnimi ne levo in desno, vsi polnijo samo lastne žepe interes slovenije jim dol visi.

  • maresem 11:06 07.maj 2014.

    Pički posrani - drugič!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.