Zdravje /zdravje/aktualno
190 ogledov

En sosed je dovolj, da kvari zrak

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 19:46 13.december 2016.

    Prav smešno je kaj vse se spomni oblast ,da nam diktira in nas kaznuje . Pričakujemo lahko nov zakon na zrak ,kdor bo ogreval na trda goriva ? Zakaj pa ne ? Energetski zakon je bi takšen primer ! Danes ...prikaži več nihče tega ne nadzira .

  • evelux 20:08 13.december 2016.

    pišejo da je krivo že :dovolj je en sosed, ki kuri s staro pečjo in vanjo meče plastiko ali druge škodljive snovi. ni mi jasno kaj je krivo stara peč ali plastika in škodljive stvari ..... verjetno plastika in škodljive ...prikaži veče stvari so najvišji problem in ne moreš metat vsega kot krivce stara peč pa mi naj država lepo kupi novo ne pa me fopa z subvencijami v osnovi pa peči podražijo ....bla bla

  • Bozidar.Frelih 07:49 14.december 2016.

    Predlagam da država organizira nagradno igro po vzoru pošiljanja računov. Če se vam zdi, da se iz sosedovega dimika preveč črno kadi oz da ne diši dovolj po vijolicah splezate na njegov dimnik in v flaško ujamete svinjarijo. Potem pošljete ...prikaži več vse skupaj na ministrstvo za okolje. Nagrada bi bila recimo 3 dni na svežem zraku.

  • tomaz 18:22 13.december 2016.

    Ne vem kaj je namen ponavljanja enih in istih tem. O tem pišete vsak dan, že nekaj dni. Kaj pa bo drugače? Država je leta subvencionirala kurilne naprave na trda goriva, mediji to propagirali, danes pa ti isti jamrajo, kako ...prikaži večmrajo, kako se onesnažuje zrak. Gradile so se centralne kurilne naprave na sekance, ponujali ste izredno učinkovite naprave na trda goriva, kaj pa je danes s to resnico. Ob žledolomu ste nas spodbujali, da doma uporabimo te količine lesa, pa ste že takrat vedeli da žledolom ni bil v pravem času in da ta les ni uporaben za kurjavo. Res en vem kaj je tem člankom namen, a tisti, ki je vložil v subvencionirano obnovo kurilnic, zagotovo to vsaj kako desetletje ne bo ponovno počel..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.