Slovenija
119 ogledov

FDV: Komisija ni mogla potrditi ali ovreči suma akademske nepoštenosti Karmen Erjavec

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 19:19 28.september 2015.

    Ironicno stastistika sodisc kaze, da je najvec tatov med 50 in 65 letom tako v privatnem, kot v JS. Torej tistih, ki se najbolj sklicujejo na eticne vrednote bivse Jugoslavije. Tisti, ki najbolj na glas kricijo, da nismo vec v socializmu.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:27 29.september 2015.

    da se neki ne da*

  • jakec1575 19:12 28.september 2015.

    A imamo v tej državi res sam varalice in kurje tatove ter srake v JS? Za privatni sektor vem, da jih imamo. Kje so osnovne etične vrednote tega naroda? da greš ponarejat intervjuje, ker se nisi organiziral in te rok ...prikaži več preganja. Pa to je se najmanj. Slovenija boleha za boleznijo materializma. Imamo epidemijo. In zanjo se splaca krasti narediti vse. za boljsi aaudi, za preveliko lepo in drago hiso pri 35ih, za potovanja, ki jih nismo zares zasluzili. Kaj pa lasten obraz v ogledalu?

  • BojanBojan 07:14 29.september 2015.

    ....je Fakuleteta za družbene vede s red. prof. dr. Karmen Erjavec podpisala sporazumno odpoved....Je bila že dost neumna...kolegi se ji pa smejijo...ker oni delajo čist isto...še naprej!Kar se družbenih ved tiče...vse kar se je dalo napisat, so že ...prikaži več stari Grki napisali. To, kar se piše danes, je prepisovanje prepisano prepisanega na neskončno! Bistveno, kot na vseh fakultetah je, da se profesorji vsak na svoj način grebejo za "projekte" in čim več denarja scuzajo iz fakultetnega proračuna, ki se financira iz državnega proračuna. Nekaj prispevajo pa pa še izredni študenti z bizarnimi šolninami do 5.000EUR/letnik. Uporabna vrednost teh njihovih raziskav in projektov je enaka koristnosti žarkov svetlobe "rdeče" lune... Se pa da od teh projektov dobro živet...bivša ministrica...skoraj 700.000 EUR v desetih letih...kdor zna, pa zna...ssOnly in Slovenia!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:26 29.september 2015.

    FDV je tak faks kjer ti tvoja raziskovanja ne priznajo zaradi premalo virov češ oh študent si..ja boš mogu pa kr za vse kar rečš ene "znanstvene " članke najdt al pa če greš za vsako prčkarijo anketar delat. Ker ...prikaži več takih seminarskih je tm goro. Kmečka logika ni dovolj, važno je da birorkatsko izpade ok. Če si študent pa če nisi ljubljenček profesorja pa če si mal bolj svobodomiselen se ti slabo piše. No druga zgodba je pa če si pri skledi oziroma če odkrivaš toplo vodo. To sprejmejo odprtih rok še posebej če njihove ljubljene kolege avtorje daš kot vire. Pretiravajo z obsedenostjo z viri. Ker kar sam pogruntaš pa je mal izven njihovih pričakovanj že ni dovolj strokovno. Pri seminarskih nalogah pričakujejo da 80% vsega izveš iz virov . Če slučajno 60% seminarske sam pogruntaš preko svojih razmišljanj je to avtomatsko narobe. Čeprav ne gre za postavljanje teorij ampak za postavljanje hipotez. Ampak ne štekajo. Enostavno te siljo v to da odkrivaš toplo vodo. Pravjo da je ta faks lahe

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:26 29.september 2015.

    Pravjo da je ta faks lahek..kurnk. je lahk. Lahek je če ti ni problem odkrivat toplo vodo, če bi pa rad kej zanimivga pogruntal pa sprocesiral te bojo pa zaviral na vseh koncih. Prej ti namignejo da se neki ne ...prikaži več z pretiravanji o tem kaj vse je treba kot pa da bi ti namignil kako se kej naredi. V glavnm totaln fail od faksa. Tupijo svoje in to je to.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.