Slovenija /slovenija/crna-kronika
20 ogledov

Gorenjski policisti obravnavali dva sila živčna

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Matej Bukovec 13:57 03.maj 2016.

    Od kdaj? Kriv je tisti, ki ni držal varnostne razdalje. Ok, če tisti pred tabo brez razloga zavre, je krivda deljena (ni pa nikoli kriv samo tisti spredaj). Ampak slednje je težko dokazati, praktično nemogoče. Razen če seveda voznik sam ...prikaži več prizna. Policija pa seveda najraje da obema kazen, da več zasluži.

  • d 16:20 03.maj 2016.

    markus: a kmalu zaviti levo pomeni cez 10 kilometrov ? Ker pol si pa res tipicen slovenceljski voznik

  • Avatar čavez
    čavez 13:34 03.maj 2016.

    Ni čudno da smo kjer smo vsak trot si kroji zakon po svoje.

  • Ferluci 13:40 03.maj 2016.

    Sodna praksa: Kriv je tisti, ki namerno, brez vzroka zavre. Če bo punca pametna, bo rekla da ni namerno zavrla.

  • MaloNor 14:08 03.maj 2016.

    Varnostna razdalja. Konec.

  • zipo 15:08 03.maj 2016.

    Kriv je vedno tisti zadaj!!! Ti Ferluci si verjetno kupil vozniško!

  • Fucky 16:33 03.maj 2016.

    markus-idiotus

  • Zmago 15:28 03.maj 2016.

    No, zdaj pa bo lahko.......................hupal.........če je ni strupal. ;-)

  • draman 15:40 03.maj 2016.

    Ferluci zdej pa ti dokaži da je namerno zavrla,lahko pa se dokaže da ni bilo varnostne razdalje. JA?

  • Ferluci 17:28 03.maj 2016.

    Takšna je pač sodna praksa, nisem si jaz tega izmislil. Pred nekaj leti v LJU je voznik kombija namerno zavrl, ker mu je nekdo vozil za ritjo. Plačal je kazen in bil kriv. Izjavil je, da mu je šlo 'na ...prikaži več živce' ker mu voznik vozi za ritjo in zato zavrl. Sam se je zašil, verjetno tudi voznica s podobno izjavo v tem članku. Noro, vendar je tako.

  • Zmago 15:31 03.maj 2016.

    Enkrat je tudi mene ena naložila od zadaj, ker je bojda mislila, da bom speljal, ker je baje "ona videla" da je prosto ???? jaz "butec" sem pa čakal avto, da odpelje mimo ???

  • draman 15:36 03.maj 2016.

    Ne zastopim, na avtocesti na prehitevalnem pasu si vozil 70 km/h in potem zavijal levo? Kam ?????? Aha in ti si tega voznika potem izmeril da je vozil 200 km/h. Bravo. Res je so omejitve sam če se jih držiš ...prikaži več potem se drži vsega. Naprimer da če prehitiš voznika na avtocesti po levi se vrni nazaj na desni pas,nekateri pa kaj mi pa more omejitev je 130 km/h in lepo vozijo po levi. Ja normalno da potem nekdo znori. Drugače pa vsak naj pri sebi razčisti pa bo. Jaz se rad vozim okrog 150km/h in če se boš preveč obiral na levem pasu i bom blendal. Vsi tisti ki pa igrajo neke policiste,pa sploh to niso so enako krivi za neupoštevanje cestnoprometnih predpisov. Pa lep dan.

  • Nevidni Človek 17:08 03.maj 2016.

    super je da so policisti ugotovili prekrške obema.... ker če neneadno zavreš, da se izogneš nesreči pred tabo, te pač potem doleti nesreča za tabo, plačal bi pa v vsakem primeru....Da pa zdaj dobi še neumnega sodnika, ki bo ...prikaži več verjel temu, da je spredaj vozeči zaviral brez veze pa pač.... jebat ga.... slovenistan.Drugače mu ga je pa baba lepo not dala za živčno vožnjo in trobljenje...

  • Zmago 11:10 04.maj 2016.

    No ti pa malo razmisli o omejitvi 70 km/h, če ne poznaš MB pa bodi tiho.Piše o cesti rezervirani za motorna vozila (bob steza......ki gre mimo carinarnice, Rutarja, Bauhausa, Merkurja proti Hočam . Križišča nasrana ena za drugim za ...prikaži več vsako klinčevo štacuno posebej čeprav paralelno poteka poveznovalna cesta in ja......moraš se pravočasno razvrstiti na levo.......eni pa mislijo da so na AC.

  • draman 12:11 04.maj 2016.

    Točno tako endrug. Ferluci ,mogoče je plačal za namerno zaviranje sam škodo na obeh avtih pa plača Kdo?????

  • endrug 19:32 03.maj 2016.

    Siva mačka je skočila pred njo. Živčnež naj vse plača, dodatno pa še kazen za hupanje.

  • markus 15:19 03.maj 2016.

    Neobzirnost in objestnost je glavna "vrlina" slovenskih voznikov. Sploh na Štajerskem se mi zdi, da še prednjačijo po slednjem. Tudi sam sem doživel pri omejitvi hitrosti 70 km/h, da mi je nekdo zadaj "blendal", pa sem vozil povsem dovolj in ...prikaži več se nahajal na prehitevalnem pasu zgolj zato, ker sem nameraval kmalu zaviti levo. Ne vem, ali slovenski vozniki mislijo, da ko so na prehitevalnem pasu, da lahko vozijo, kolikor avto zdrži?! Omejitev je tam z razlogom. No, tisti voznik je potem, ko se je vključil na avtocesto, vozil tam okoli 200 km/h!!!Verjamem, da so gospodični popustili živci, ker nekateri mislijo, da so na dirkah formule 1. V križišču je res potrebno hitro speljati pri zeleni, vendar pa ne tako, da tiščiš gas do konca, nekateri pa ravno slednje pričakujejo od drugih, da bodo pohodili plin do konca. Ni čudno, da so dandanašnji avtomobili že po 100.000 prevoženih kilometrih navadne "kurete".

  • zdrej 16:54 03.maj 2016.

    @markusČe si vozil 70 kmh na prehitevalne, se ne čudim za blendanje. Namreč prehitevalni pas ima omejitev 130kmh in najnižjo dovoljono 63 kmh, enako kot vozni pas. Če si pa vozil po levem pasu znotraj ali izven naselja, pa ...prikaži več je to drugačna pesem. In sicer se po zakonu nimaš pravice nahajti na prehitevalnem pasu, če je vozni prost!Na žalost vozniki v Sloveniji razumejo samo blendanje na AC, da se umakne nazaj, kar bi se moral že tako sam od sebe. Ko je prejšnjo sredo tako močno snežilo, se je to pokazalo, ko redkokdaj do sedaj!! Namreč, vozilo se je po prehitevalnem pasu od 30 do max 70 kmh in se kljub praznemu voznemu pasu niso hoteli prestaviti na voznega. Levi smerokaz, ki je po CPP-ju prošnja za "spusti me naprej" je delovala samo enkrat na 200 km AC. Ko pa se je poblendalo, pa jim je kapnilo! Zblendalo pa se je po kakem km, oz, ko je ta voznik peljal mimo vsaj dveh mest/lukenj, da bi se lahko varno umaknil na vozni pas. Moja hitrost bi bila v povprečju 90 k

  • Nevidni Človek 17:06 03.maj 2016.

    Pa da ti ne misliš slučajno da si po obrti popoldanski policaj, ki reguliraš hitrost na cestah... prehitevalni pas je za vozila, ki prehitevajo, ko ne prehitevaš več greš takoj na desni pas. In če se pelješ 135km/h na uro ...prikaži več in ne prehitevaš, torej pomeni da ti je mesto na desnem pasu, da se mimo tebe lahko peljejo vozila, ki so hitrejša, pa če se peljejo 300km/h to ni in nikoli ne bo tvoja stvar.Razen seveda, ko na avtocesti zavijaš levo. Takrat pa obvezno, samo se drži 40km/h ker po mojem pri 70 težko zvoziš 180° ovinek, ki sledi izvozu.... SAmo kot zanimivost, sem v nemčiji videl izvoz z zavijanjem na levo tudi na avtocesti, samo tam sta 2 pasova samo za tisto smer.... Malo pa misli preden kaj napišeš...vsaj jaz bi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.