Avto
75 ogledov

Grablje in administracija še ne rešujeta življenj

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • noangel 02:38 20.maj 2015.

    statistično najbolj izstopa odsek med ivančno in malencami? jap, ko je prvi grosupeljski uvoz za ljubljano delal en idi*t!!! tam lahk še trezen zalutaš.

  • 4krogci 18:13 19.maj 2015.

    A zdej boste pa odkrival znanstveno fantastiko k se nakrokan folk vozi v napačno smer? že v osnovi naj policija bolj kontrolira vinjene voznike, ne pa da se ukvarja z takimi k grejo izven naselja 5km/h prevec,uporaba pasa in podobne ...prikaži več neumnosti,.. in tist ki se zapelje kontra lepo ga izsledit in dozivljensko pobrat izpit in na sodisce za poskus uboja in konc debate! sam ce bodo tko na sodiscu se bo pa hitro kaksen ceferin,matoz najdu in za zagovor uporabu da se tko in tko plačuje obe strani ceste hahahahaha

  • jakec1575 17:14 19.maj 2015.

    Najboljša je izjava Poliča. Ker na Švedskem nimajo tudi mi ne rabimo imeti. Ker Švedska je v vrhu pri prometni varnosti. Ergo, če mi nimamo, smo tudi v vrhu prometne varnosti. Povratna logika inteligentnega človeka. Švedska ima tudi precej bolj ...prikaži več razvito družbeno odgovornost posameznika, kjer se posameznik, ko se ne čuti sposoben več, sam umakne. To izhaja iz protestantske vzgoje in visokih družbeno-moralnih standardov. Ki pa jih, kot opažamo na vseh področjih, v Sloveniji že zdavnaj ni več. Če so sploh kdaj zares bili. Pravzaprav imamo s tem težave vse katoliške države + še 45 let samoupravljanja + 20 let teksasa in prisila in dobite agresivne, vase zagledane, družbeno neodgovorne, nesamokritične nestrpneže na cestah, na forumih, v javni upravi, na ulici. S takimi le trda palica in mini korencek. Čez 50 let pa mogoce Švedska, Polič.

  • zdrej 13:51 19.maj 2015.

    Ko včasih opazujem te oznake za enosmerno, ko sem se že ustavil, ker sem mislil, da peljem napačno. Se jih ne bi moglo narediti, da se pod določenim kotom ne vidi ali pa celo, da je v napačnem kotu znak ...prikaži več za obvezno smer? Tisti neki holografski tisk ali nekaj takega to omogoča. Tako bi, če bi peljal proti napačnemu delu uvoza videl znak za enosmerno, če pa prav pa puščico.

  • jakec1575 17:19 19.maj 2015.

    Nihče ne more biti brez volje tako neodgovoren, neizobražen,da kljub slepoti, zdravilom, slabi psihofizicni pripravljenosti vozi v dva pasa nasproti vozečih vozil in mu po kilometru ne kapne, da je kiksnil. To lahko počne z lastno voljo le trmast človek ...prikaži več brez občutka odgovornosti, ki se bo prebil za vsako ceno. In ogroža tuja življenja po nepotrebnem. Naj bo star ali mlad zadetek.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.