Svet
40 ogledov

"Grexita" še ne bo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 14:56 12.julij 2015.

    V Sloveniji še nismo imeli slabšega predsednika vlade in ministra za finance. In te dve slabi možnosti krojita usodo revežev pri nas, da bi bogati bili lahko še bolj bogati. Na bruh mi gre videt ta ksiht in njegovega šefa, ...prikaži več še Janša mi ni tako ogaben, ker je pač kar je po naravi.

  • mirko 07:02 13.julij 2015.

    Dokument evroskupine potrjuje Stubbove besede, da se od grških oblasti pričakuje sprejetje zakonodaje za prvi niz ukrepov "brez odlašanja, do 15. julija". Ta vključuje ustrezno ureditev davka na dodano vrednost in zagotovitev dolgoročne vzdržnosti pokojninskega sistema..............................................Verodostojnost balkanske vlade: ...prikaži več eno je sprejeti neke zapisane zakone v pravni red, nekaj povsem druga pa je, te zakone izvajat v praksi. Tega dejstva se zahodni svet ne zaveda, da je na balkanu teorija (zaveza zapisana v obliki zakona) nekaj diametralno nasprotnega od prakse. V glavnem: miselnost ljudi na balkanu in na zahodu je tako različno. da je življenje v neki politični skupnosti vnaprej obsojeno na propad.

  • miho 22:15 12.julij 2015.

    Najslabši finančni minister je bil Križanič. Zaradi njega si Mramor zdaj prizadeva, da bi Grčija odplačala vse dolgove, ker on je Grčiji dal več kot milijardo EUR... Poleg tega imam občutek, da so Grki kar sami zakuhali to godljo - ...prikaži več Evropa jim pomaga, Grki pa to izkoriščajo, namesto, da bi naredili reforme.

  • mirko 07:12 13.julij 2015.

    Cipras je nedavno nazaj izjavil: prej bodo Nemci tiskali svoje marke, kot pa mi Grki izstopili iz evro valute. V tej izjavi je veliko resnice. Pa ne zaradi krivde Nemcev, ampak zaradi luzerjev Italjanov in Francozov, ki so še ...prikaži več mnogo bolj zapufani kot Grki in s to podporo Grkom opravičujejo tudi sebe in svojo nenormalno zadolženost. Dejstvo je, če Nemčija zapusti evro valuto, se bo ta valuta razblinila kot milni mehurček in je ne bo v nobeni državi več. Pravzaprav bi se tedaj ostale države panično pognale nazaj v svoje valute, kajti evro kot valuta ima največjo oporo prav v Nemškem gospodarstvu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.