Slovenija
27 ogledov

Grozil je brez osnove

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 10:47 04.september 2011.

    Če bi pa smeti pobirali cigani, bi se pa Snaga zopet pritoževala, da so ob zaslužek. Saj tudi odpadno steklo v Avstiji odkupujejo po dosti višjih cenah kot pa pri nas.

  • Žurnalček 12:42 11.marec 2012.

    Narod Ljublane ima pravico prepovedati vse, za kar se prebivalci Mesta preko svojih predstavnikov odločijo. Postavi se znak prepovedi za pesce in 2 redarja ter dva polcaja, pa bo hitro mir. Se pa strinjam , da se druženja dogajajo na ...prikaži veča tem mestu in da se prepovedo podobni po vsem mestu, v Tivoliju pa striktno po 22h prepoved kakršnjega koli posedanja z kakršnjo koli pijačo ob sebi !

  • Žurnalček 12:37 11.marec 2012.

    Kaj pa ko bi ob petkih dopoldne pripeljali 3 manjše železne kontejnerčke , da vsaj večino tega konča v njih. Lahko bi tudi proglasili ta del obale , kot edino možno zbirališče skupin mladostnikov , ki štejejo več kot tri ...prikaži več osebe. Vsem ostalim po mestu, ki stojijo ali sedijo na enem mestu pa pisati drakonske kazni. Ne vem kako polcaji ne morejo kaznovati mularije na Trgu Republike, saj je jasno , da nobena skupina ljudi, ki si izbere javni prostor za streetbale , nima te pravice, kajti vsako takšno zborovanje je treba prej prijaviti , kar pomeni da kršijo zakon o javnem zbiranju, kršijo pa tudi tisti člen zakona o Javnem redu in miru, ki prepoveduje kakršenkoli hrup po 23h. Če se nekomu ne da pisati kazni , naj pa da blokec tistim ki to želijo !! Kaj na tak kup smeti poreče vodja PM - Center po poročilih v njihovi knjigi dogodkov pa o tem ni niti besedice !

  • allstarr111 10:26 04.september 2011.

    Župan je preveč zaposlen z raznimi spremembami namenbnosti zemljišč in ne vidi da če bi tam dovolil postaviti par montažnih gostinskih objektov magari na splavih , seveda brez nekih oderuških prispevkov za dovoljenja, bi bil ta konc Ljubljanice in obrežja ...prikaži več najlepše urejen, pa še zaslužili bi, tko pa so tam samo mrtvo pijana, zakajena in drogirana mladina.

  • jst 11:27 04.september 2011.

    Da bi postavili kakšen objekt(bar ali kaj podobnega je odlična ideja sam kaj ko bi se kmalu zaprlo zaradi kaljenja nočnega miru. Podobne zgodbe so že bile tko da nov nič na žalost

  • zic 14:34 04.september 2011.

    mislim, zdaj se tu prepucavate ali bi imel g. Jankovič zapreti dostop do trnovskega pristana, ker mladina anormno smeti!? IMA PRAVICO in prav VI, ni morali to podpreti!!!! Vi pa doma svojega mulca ali smrkljo naučite kaj se tam dela ...prikaži več in da ni zabava vsak teden z litrco na pristanu!? Ne vem kam pelje ta svet, same pravice dolžnosti pa vedno manj!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.