Svet
49 ogledov

Grška kriza: Po večurnem evro vrhu dosegli dogovor!

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 10:01 13.julij 2015.

    Good cop, bad cop sistem, a vendar brez določenih predsednikov, ki znajo preseči napetost s človeško platjo, da se žogica umiri, nič. Nemčija pa je pokazala, da jo kot Britanijo zanima EU samo toliko, kolikor ji to pomaga pri večjih ...prikaži več poslih. Male države znotraj EU bi se morale povezati v nekakšno gospodarsko zveto varianta Cefta. Kot protiutez odlocanju velikim državam.

  • Tupamaros 12:42 13.julij 2015.

    Ni še konec. Dogovor poleg grškega potrditi še šest parlamentov držav članic. To so nemški, nizozemski, finski, avstrijski, slovaški in estonski. Potrditi mojo dogovor vseh 6. Za slovaškega nisem prepričan.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:52 13.julij 2015.

    "Okoli sedme ure zjutraj, dve uri pred koncem vrha, je pogajanja zapustil slovenski premier Miro Cerar, ker v Sloveniji gosti generalnega sekretarja zveze Nato Jensa Stoltenberga. V tem času je Slovenijo po pooblastilu zastopal nizozemski premier Mark Rutte."Pa sej ...prikaži več zakaj ni kr do konca bil pa bi ga do konca zastopal nizozemski premier? Mislm da škode ne bi bilo?

  • Milan Novak 12:14 13.julij 2015.

    Kaj pa na to pravijo Lukec in njegova združba !!!

  • h3o 20:26 13.julij 2015.

    in kaj bodo naredili sedaj? spet bodo (bomo) posojali tem grškim nategunom!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:34 14.julij 2015.

    nadaljevanje na: publishSDS.si

  • jakec1575 12:17 13.julij 2015.

    Po drugi strani pa se bo Grčijo ob podpori lahko spremenila koncno v eU državo in pod pritiskom uredila vse zahtevane segmente oblasti, ki so nujni za uspesno državo. Pobiranje davkov... korenček in palica. Hkrati pa bo Cipras imel izgovor, ...prikaži več kar se mora ni težko, Pred domaco javnostjo. Lagodnega zivljenja je konec.

  • Xerxes 13:15 13.julij 2015.

    Kako zelo evropsko! Grki pristanejo na vse pogoje in EU si takoj izmisli nove. Samo da bi čim bolj ponižali Ciprasa in levico nasploh in jih prikazali kot nesposobne. Obenem pa ima Luxembourg toliko dolga, da ga ne more poplačati ...prikaži več niti ob svetem Nikoli.

  • Avatar mike1968
    mike1968 13:33 13.julij 2015.

    Koga imajo za norca Grki oziroma njihovi voditelji? To vprašanje se mi pojavlja že zadnja dva oziroma tri tedne. Izhajal bom iz dveh meni poznanih življenjskih............NADALJEVANJE NA:http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/133789/koga-imate-za-norca

  • mirko 10:47 13.julij 2015.

    Ne ne, prehitro se veselijo tega svojega navideznega uspeha tile evro-birokrati. Mislim, da se bo sedaj in v bodoče začelo v Grčiji dogajat nekaj bolj resnega. Narod na tako pokorščino nikakor ne bo pristal. Grška vlada bo padla. Na njihovo ...prikaži večo mesto bo prišla Zlata zora. Vsi dogovori z EU bodo razveljavljeni, odplačevanje dolgov se bo prekinilo, uvedli bodo svojo valuto. Pa še marsikaj drugega.

  • zdrej 11:59 13.julij 2015.

    Že mogoče. Pa se zavedaš kaj to pomeni za grškega človeka, ko mu država čez čas ne bo mogla nuditi niti osnovnih zadev. Smiselno je spustiti državo čez bankrot, zresetirati vse "sisteme", pa jim s tem dati lekcijo. Ker drugače ...prikaži veče je to jama brez dna, tako kot naše banke. Ker to kar se gre grška politika zadnje čase je nesmiselno. Po eni strani bi zavrnili vse ukrepe, po drugi strani bi imeli denar, ker ga zgleda nimajo niti za preživet!Pa kupmo slovenci en otok za dolgove, pa bo. Samo kaj bi s tem naredili? nič. ker je njihova poraba neuravnostežena, skratka trošijo več kot naredijo. Po kmećki logiki takrat pač ne moreš trošiti. Po logiki ekonomistov pa "kaj bi to, trošimo, saj so krediti", potem pa ta isti ekonomisti jočejo, ko so zgubili denar. To velja, pa kdorkoli je na oblasti. Treba je na pravih področjih zategniti pas.

  • jakec1575 12:09 13.julij 2015.

    Baje so podporniki Grčije v Sloveniji v nemilosti, ker ne razumejo, da je sposojen denar treba vrniti. Problem ni v dolgu, ki ga je absolutno treba vrniti ampak v distribuciji tega dolga. Težko si predstvaljam, da bi Slovenec še vedno ...prikaži več trdil, kako je treba dolgove vrniti, če bi kot posameznik ne imel dolgov, na banki pa bi mu zasegli tezko zasluzene tisoce €, zato ker si je nekdo pri koritu v tujini uspesno sposodil mrd, ki jih nikoli ni kanil vrniti. Grki so ze pristali na nekoliko realnejših plačah in še jih bodo morali uskladiti. Tezko pa od nekaterih nasih posameznikov razumem, da bi rado ubili krvolocno in brezkompromisno celo državo zaradi njenih bolanih delov. Kaj pa, če bi bila na tnalu Slovenija in prihranki poštenih slovenskih državljanov, ki mogoče niso čisto nič krivi za dolg? Ne pozabite, da večina denarja v Grčiji ni šla za JS in ne za življenski razkoš, ampak je bil parkiran v švicarske in druge banke.

  • Marjan Valič 13:55 13.julij 2015.

    nikoli grki tega nebodo dovolili saj niso neumni usi so šli u eu da bi bolše živeli ne pa da bi jih stradali na obroke nemčijo bi morali stradat ne so jo še nagradili da so jo združili in tega ...prikaži več je use kriv gorbačou in regan

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.