Slovenija
28 ogledov

Iskal hčerkin čevelj in dobil globo

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 09:52 30.september 2013.

    Prav smeh, če pomislimo, kdo odloča ali je bilo upravičeno ali ne.

  • Method 10:55 30.september 2013.

    Ze zdavnaj bi moral biti sprejet zakon da se visina kazni za storjene prekrske doloci na podlagi dohodkov in premozenja.Tako pa stric z recimo BMW 7 in mesecnim prihodki 10 tisoc evrov divja ter dobi 200€ kazni se bo samo ...prikaži večo smejal, ko pa jo dobi delavec , ki ima 500€ mesecnih prihodkov je pa to financni polom, ki ogroza njegovo druzino. Ker pa se drzavi po domace jebe glavno da dobi svoj denar v blagajno neglede na zrtve.

  • rhombur 11:00 30.september 2013.

    "Splet je eno redkih področij, ki ga otroci veliko bolj poznajo od svojih staršev. " A res? Po kateri raziskavi? Če znajo mulci viset na facebooku in vpisat preprost string v google, to še ne pomeni, da splet poznajo bolje ...prikaži več od svojih staršev. In teh olden days ni bilo FB Tw in pdobnih user-friendly zadev, temveč IRC, BBS, za vzpostavitev povezave pa si moral dialer na modemu shekat na 999 ponovitev klicev, da si prišel na arnes :) Mulo se zdaj logira na FB/Ask.fm/g+ in zato bolje pozna net kot starši? Kakšno brezvezno, neutemeljeno, reketaško nabijanje. Rabijo dodatna sredstva in želijo upravičiti svoj obstoj?

  • rhombur 11:04 30.september 2013.

    haha, napačen članek.

  • mickmack 11:49 30.september 2013.

    Kje pa ti vidiš prehod za pešce? Sicer pa tale policaj bolj ovira promet kot pa H.E.

  • wolfyy 13:01 30.september 2013.

    btw zakonodaja dovoljuje zaustavitev in v nekaterih primerih celo parkiranje SREDI CESTE, nikakor pa ne dopušča zaustavitve na pločniku ;)

  • bingbong 21:57 30.september 2013.

    Ljudje se danes ustavljajo kjerkoli se jim zahoče in jaz sem za tako kaznovanje. Posebej so mi zoprni kamionisti, ki to konstantno počno kjerkoli, pa tudi marsikdo si še to dovoli. Če je bilo tako nujno povedati ženi, da je ...prikaži več našel copat naj plača. Lahko bi za njim kdo pripeljal in ga spregledal, pa še kriv bi bil. Naj plača in bo tiho.

  • KOJAK 11:37 30.september 2013.

    Ja no ... Ustaviti avto SREDI CESTE, pred PREHODOM ZA PEŠCE in v njemu sedeti NEPRIVEZAN. Verjetno bi bilo bolje če bi z avtom zapeljal vsaj z desno polovico na pločnik.

  • MZupan 12:00 30.september 2013.

    vsem skupaj niti enkrat NOBEN policist, ki je "preverjal okoliščine" NI VPRAŠAL MENE ČISTO NIČ, čeprav sem tukaj "glavni osumljenec". Po domače rečeno, če greste komu na živce, si lahko nekaj zmisli, vzame za pričo svojo ženo, katera potrdi, da ...prikaži več ste se "nedostojno vedli do njega" in vam naprti vso to štalo. Vi pa morate dokazovati, da vas sploh tam ni bilo. Se še vidi, da smo tudi z zakoni še del Balkana!!!!!!!!!!!

  • Milan Novak 12:32 30.september 2013.

    Verjetno je obtoženi imel preslab avto,ker če bi bil njegov avto vreden več kot 50000 evrov sploh policija nebi upala priti do njega.

  • MZupan 11:57 30.september 2013.

    No, jaz imam še bolj "prijetno" izkušnjo s policisti. Nekega lepega dne sem dobil domov plačilni nalog, da sem ob tej in tej uri kršil javni red in mir tam in tam. Vse lepo in prav, če mene takrat na ...prikaži več tistem kraju ob tisti uri sploh ne bi bilo takrat, ampak sem bil 120 km stran. Kjer sem s svojo kreditno kartico plačeval večerjo. Prijavil me je moj sosed, ker sem mu šel na živce. In sedaj pade breme dokazovanja name. Za policiste ni bilo dovolj, da sem jim poslal materialni dokaz, da me ni bilo tam, ni bilo dovolj, da je telefonsko potrdil moj kolega, da je bil z menoj. Še več. Mojo pritožbo sem dobil zavrnjeno dvakrat in drugič sem dobil v zavrnitvi napisano, da sem "kršil javni red in mir" ob drugem času (v prvem plačilnem nalogu zvečer ob 20h, ob zavrnitvi le-tega pa zjutraj ob 11.50, v obrazložitvi je pa pisalo, da sem kršitev izvedel zvečer - več kot očitno se niso mogli odločiti, kdaj naj bi se sploh to zgodilo, vsekakor pa zgleda napaka, ker so delali copy/paste). Seveda tudi ob

  • KOJAK 12:36 30.september 2013.

    Pred avtom se vidi neka črta, ok očitno ni prehod ampak vseeno. Si predstavljaš da bi se vsi ustavljali sredi ceste s prižganimi utripalkami in telefonarili.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.